Νέα

Αναζήτηση τσιγγανορουμάνας που να αξίζει!!! Διαφωτίστε με...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Womanaholic
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 74
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
123
Πόντοι
6
η προτεινω 'χτυποκαρδια στο τσαντιρι'
εναλλακτικα 'η πεοθυλουσα ναισμπαλαμο'

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Παιδιά έφτιαξα νέο thread αλλά συγχωνεύθηκε με ένα παλιότερο που είχα ανοίξει. Έχει κανείς να μου προτείνει καμιά τσιγγανορουμάνα που να αξίζει τα λεφτά της; Βέβαια οι περισσότερες από αυτές είναι σε κάτι σπίτια του κώλου, αλλά αν ξέρετε καμία καλή αυτό είναι δευτερεύον για 'μένα. Και κόφτε την πλάκα γιατί δεν είναι & τόσο τρελό βίτσιο να θέλω να πάρω τσιγγάνα...

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Admin καλά τα λες αλλά το πρόβλημα μ' αυτά τα θέματα είναι ότι πάντα υπάρχουν οι "καλοθελητές" που αρχίζουν το δούλεμα & τελικά δε βγαίνει κάτι θετικό απ' τα ανάλογα threads.

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Και επανέρχομαι για τρίτη φορά στο θέμα: Δεν υπάρχει κανείς να μου προτείνει κάποιο σπίτι με καμιά αξιόλογη τσιγγανορουμάνα;;;

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
απο την πολη ερχομαι και στην κορφη κανελα

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Καλά ρε συναγωνιστές, δεν υπάρχει κανείς άλλος σ' ολόκληρο το site που να θέλει να πάρει τσιγγάνα;;; Κατά καιρούς πέφτω σε αναφορές για τσιγγανορουμάνες σε βάρδιες σε σπίτια, πείτε τίποτα να βοηθήσετε!

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
Φίλε μου η Κάρλα ή γκάβλα όπως αυτοχαραχτηρίζεται πρέπει να είναι τσιγγανορουμάνα αλλά βάφει ξανθα τα μαλλιά της τουλάχιστον μέχρι και πριν 2 μήνες που την είδα....

Ακριβώς όπως υπολογίζω ότι την θες είναι ένα μελανούρι που είχε φέρει το σπίτι με την γλωσσοκοπάνα τσατσά πριν 1-1.5 μήνα (είναι η τσατσά που είναι πολύ μελαχροινή και αυτή νέα στην ηλικία γύρω στα 45+ θα έλεγα και η οποία ειναι σχεδόν αν όχι τελείως fuck-able :2funny: και πολύ καλή στο Marketing παρουσιάζει τις κοπέλες λες και πρόκειται για κανά σταρ του Χόλιγουντ) και η οποία ήταν πολύ σκούρα στο δέρμα, όμορφη, κορμάρα και τούμπανο στο φτιασίδωμα η τσατσα είπε έχω μια μες την γκάβλα να δείτε... :cum:

για Φυλής πάντα μιλάμε οι τακτικοί συναγωνιστές ας αναφέρουν τα νούμερα των σπιτιών...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Καλά ρε συναγωνιστές, δεν υπάρχει κανείς άλλος σ' ολόκληρο το site που να θέλει να πάρει τσιγγάνα;;; Κατά καιρούς πέφτω σε αναφορές για τσιγγανορουμάνες σε βάρδιες σε σπίτια, πείτε τίποτα να βοηθήσετε!
κωλο-κυνθους πηγες τυπε?

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Φίλε μου η Κάρλα ή γκάβλα όπως αυτοχαραχτηρίζεται πρέπει να είναι τσιγγανορουμάνα αλλά βάφει ξανθα τα μαλλιά της τουλάχιστον μέχρι και πριν 2 μήνες που την είδα....

Ακριβώς όπως υπολογίζω ότι την θες είναι ένα μελανούρι που είχε φέρει το σπίτι με την γλωσσοκοπάνα τσατσά πριν 1-1.5 μήνα (είναι η τσατσά που είναι πολύ μελαχροινή και αυτή νέα στην ηλικία γύρω στα 45+ θα έλεγα και η οποία ειναι σχεδόν αν όχι τελείως fuck-able :2funny: και πολύ καλή στο Marketing παρουσιάζει τις κοπέλες λες και πρόκειται για κανά σταρ του Χόλιγουντ) και η οποία ήταν πολύ σκούρα στο δέρμα, όμορφη, κορμάρα και τούμπανο στο φτιασίδωμα η τσατσα είπε έχω μια μες την γκάβλα να δείτε... :cum:

για Φυλής πάντα μιλάμε οι τακτικοί συναγωνιστές ας αναφέρουν τα νούμερα των σπιτιών...

Την Κάρλα στη Φωκαίας λες; Δεν την έχω δει από κοντά αλλά απ' ό,τι έχω ακούσει πρόκειται για μαύρη, απλά δεν είναι μαύρη κατράμι...

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
κωλο-κυνθους πηγες τυπε?

Όχι συναγωνιστή, γενικά δε συχνάζω Μεταξουργείο αν & ξέρω ότι εκεί μπορεί να βρω το "κομμάτι" που επιθυμώ, άνοιξα το thread μήπως μπορεί κάποιος να μου δώσει κάποια διεύθυνση να πάω συστημένος, έχεις κάτι στα υπ' όψη σου;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Όχι συναγωνιστή, γενικά δε συχνάζω Μεταξουργείο αν & ξέρω ότι εκεί μπορεί να βρω το "κομμάτι" που επιθυμώ, άνοιξα το thread μήπως μπορεί κάποιος να μου δώσει κάποια διεύθυνση να πάω συστημένος, έχεις κάτι στα υπ' όψη σου;
παιζει συχνα γυφταριο στο κωλοκυνθους δικε μου
ολο και κατι θα βρεις εκει γυρω

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Μια καλη επαιζε παλιοτερα στην αλυσιδα τριγγετα συγγρου, ντελια αν θυμαμαι καλα τη λεγανε, τσιγκανορουμανα ητανε, τελευταια φορα μου ειχε πει οτι θα πηγαινε θεσ/νικη για μονιμα αλλα δεν εχω ξαναπαει εκει απο τοτε και δε ξερω τι απεγινε...

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Μια καλη επαιζε παλιοτερα στην αλυσιδα τριγγετα συγγρου, ντελια αν θυμαμαι καλα τη λεγανε, τσιγκανορουμανα ητανε, τελευταια φορα μου ειχε πει οτι θα πηγαινε θεσ/νικη για μονιμα αλλα δεν εχω ξαναπαει εκει απο τοτε και δε ξερω τι απεγινε...

Αλυσίδα Τριγγέτα - Συγγρού; Για κάν' το λιανά.

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
Την Κάρλα στη Φωκαίας λες; Δεν την έχω δει από κοντά αλλά απ' ό,τι έχω ακούσει πρόκειται για μαύρη, απλά δεν είναι μαύρη κατράμι...

όχι φίλε μου εννοώ την Κάρλα στην φυλής και δεν είναι μαύρη το χαραχτηριστικό της είναι ότι κάνει σόου στο σαλόνι αυτο-χουφτώνεται και έτσι κάνει χορό κ.λ.π.... :2funny: είναι στο μαγαζί που δουλεύει πρωϊ η βυζαρού η Μαρίνα καλά το λέω?

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
όχι φίλε μου εννοώ την Κάρλα στην φυλής και δεν είναι μαύρη το χαραχτηριστικό της είναι ότι κάνει σόου στο σαλόνι αυτο-χουφτώνεται και έτσι κάνει χορό κ.λ.π.... :2funny: είναι στο μαγαζί που δουλεύει πρωϊ η βυζαρού η Μαρίνα καλά το λέω?

Τί να σου πω, εγώ αγνοώ... Ας το επιβεβαιώσει άλλος. Ακριβή διεύθυνση δεν ξέρεις να μου πεις;

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Μήπως εννοείς στο Φυλής 59; Γιατί κάτι βρήκα με ένα γκουγκλάρισμα στο διαδίκτυο αλλά στις κριτικές δε βλέπω πουθενά το όνομά της...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom