Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.408
- Πόντοι
- 6.056
καποιες δεν φιλιουνται και λογο γκομενου...μενουν πιστες ετσιαυτο που πηδιουντε γλυφονται κανουν τσιμπουκια κτλ κτλ αλλα δεν φιλιουντε λογω κορονοιου με ξεπερναει
καποιες δεν φιλιουνται και λογο γκομενου...μενουν πιστες ετσιαυτο που πηδιουντε γλυφονται κανουν τσιμπουκια κτλ κτλ αλλα δεν φιλιουντε λογω κορονοιου με ξεπερναει
ναι μου θυμισε μια γειτονισσα χρονια πολλα πριν που ερχοταν φασωνομασταν με πλακωνε στα τσιμπουκια και στα CIM αλλα να γαμηθουμε δεν ηθελε γιατι ηταν κερατο, ενω τα υπολοιπα ηταν κομπλε ας πουμε.καποιες δεν φιλιουνται και λογο γκομενου...μενουν πιστες ετσι
καποιες δεν φιλιουνται και λογο γκομενου...μενουν πιστες ετσι
ευτυχώς να πω τότε, που μου το ακύρωσε και γλύτωσα τα 120€...Νάνσυ | AggeliesSex COM
Νάνσυ Ελληνίδα 25 ετών. σκέτη καύλα, έτοιμη να εκπληρώσει με τον καλύτερο τρόπο οτιδήποτε πονηρό υπάρχει στο μυαλό σου. στον χώρο σου η σε ξενοδοχείο […]aggeliessex.com
νομιζω εχει αναφερθει σε ενα νημα απο τον μιλφοφαγα,αν ψαξετε πιο πισω ισως να βρειτε τι αναφερθηκε.Αν θυμαμαι καλα ειχαν πει οτι δουλευε σε στουντιο παλαιοτερα και οτι δεν αξιζει
Επίσης πρέπει να κρεμάνε και τά νούμερα στα μανταλάκια στα ταξίδια μας άμα τους πάρουμε και μεις θα δούνε τι θα πάθουνεανησυχητικα αυτα που λες...θες να πεις οτι θελουν να μας φωτογραφισουν?
στη θεσσαλονικη ετσι και αλλιως 1-2 ειναι τα γραφεια
εγω στο club πηγαινω συνηθως.Χρησιμοποιυν το κινητο για να στειλουν μυνημα στο γραφειο η για google translate...εκτος και αν εγινε κατι χωρις να το καταλαβω...
καλα εννοείτε βεβαια οτι αν θελει καποιος να βαλει κρυφες καμερες σε ενα χωρο μπορει και πολυ δυσκολα το καταλαβαινει καποιος...
ηταν σε στουντιο ναι . 1 φορα που ειχα παει να την δω μου εμφανιστηκε μια κοπελα αρκετα γυμνασμενη αλλα δεν μαρεσε προσωπικα καθόλου .Νάνσυ | AggeliesSex COM
Νάνσυ Ελληνίδα 25 ετών. σκέτη καύλα, έτοιμη να εκπληρώσει με τον καλύτερο τρόπο οτιδήποτε πονηρό υπάρχει στο μυαλό σου. στον χώρο σου η σε ξενοδοχείο […]aggeliessex.com
νομιζω εχει αναφερθει σε ενα νημα απο τον μιλφοφαγα,αν ψαξετε πιο πισω ισως να βρειτε τι αναφερθηκε.Αν θυμαμαι καλα ειχαν πει οτι δουλευε σε στουντιο παλαιοτερα και οτι δεν αξιζει
καλησπερα, αν και νεο μελος εδω μεσα εχω και εγω την φητεια μου στο αθλημα. προσωπικα δεν θα εδινα τοσα λεφτα για να εχει πιπα με προφυλάξηΣυνάντηση με την παρακάτω κορασίδα πριν 1 μήνα, σε δικό μου χώρο. Είναι όπως στις φώτο. Μικρούρα αφρατούλα ντροπαλή 22 χρονών με πιασίματα, κοντό μαλλί κ έχει ωραία κωλάρα. Μιλάει καλούτσικα Ελληνικά για τη συνεννόηση. Γενικά δεν ήταν βιαστική, καλό service χάδια, γλύψιμο αρχιδιων και μου έκανε συνεχώς κοπλιμέντα... Μπορεί να ήθελε και 2ο γύρο; Έδωσα 110€ για 1 εκτόνωση. Δεν τα έκλαψα. Μου είπε ότι +20€ κάνει και γυμνό τσιμπούκι. Μου είπε ότι θα είναι αρκετό διάστημα στη Θεσ/νικη και μου έδωσε και το τηλ της. Κάναμε μαζί ντουζάκι και την αποχαιρέτησα. Θα ξαναπροτιμηθεί.
Αναστασία 6995066641, όμορφη και μικρούλα 21 χρονών
6995066641 Γεια σου, με λένε Αναστασία και είμαι μια 21χρονη γλυκιά κοπέλα και από τις πιο παθιάρες πουτάνες της πόλης. έχω ύψος 1,68 και είμαι έτοιμη για να περάσουμε όμορφα μαζί. είμαι μελαχρινή, όμορφη, διακριτική και έχω υπεργαλαξιακή κωλάρα. Λατρεύω το σεξ και όλα όσα σχετίζονται με αυτό...kanesex.com
στην Αθηνα εχει ευκαιριες αρκει να ψαξεις καλα και να κανεις γνωριμιες. απο εκει και περα αν καταφερεις να βρεις ανεξαρτητη και εισαι καλο παιδι να εχεις και εκπτωσει στην τιμη ή επιπλεον υπηρεσιες.Φιλε κι εμενα φιλος το κανονισε και με εστειλε .Δεν ξερω αν εχουν αγγελια και αν ειναι μονιμος πελατης των κοριτσιων αλλα τοσα εδωσα χωρις anal για μια ωρα. Τωρα δν ξερω τι παιζει κατω γιατι δν κατεβαινω συχνα αλλα εδω ειναι πολυ ακριβα σε σχεση με τις υπηρεσιες.
Η Ιζαμπέλα είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνει, αλλά τα χρόνια (και η χαλάρωση) δεν κρύβονται πλέον. Συμφωνώ ότι τα 70€ που ζητάει για 1 ώρα με φουλ προγραμμα, είναι δελεαστικός παράγων (χωρις να υπολογίζουμε το κοστος του ξενοδοχείου), αλλά πλέον βάρυνε και τα χιλιόμετρα που έχει γράψει είναι εμφανή. Για μια φορά, ίσως, είναι καλή, για περισσότερες εκτιμώ πως όχι. Σπαμάρουμε όμως, γιατί είναι στην Αθηνα.στην Αθηνα εχει ευκαιριες αρκει να ψαξεις καλα και να κανεις γνωριμιες. απο εκει και περα αν καταφερεις να βρεις ανεξαρτητη και εισαι καλο παιδι να εχεις και εκπτωσει στην τιμη ή επιπλεον υπηρεσιες.
σας την προτείνω αν πατε Αθηνα. αν και ειναι ακομη απων λογο covid αλλα λογικα σε κανα μηνα θα αρχισει ξανα οπως περσι.ΙΖΑΜΠΕΛΑ
ΣΠΕΣΙΑΛ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ ΜΑΣΑΖ ΓΙΑ ΚΥΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ... ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ. ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ. ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6947 - 093153 11:00 ΠΡΩΪ – 23:00 ΜΕΣΑΝΥΧΤΑkanesex.com
Το είπαμε και πιο πίσω. Στην αγγελια λέει πως είναι 20 χρόνων και στο προφίλ της στο kanesex δηλώνει 25.καρντασια εχουμε γνωμη για την κοπελα??6995520296
Kalispera eimai i elisa molis 20 xronon omorfi ke kavlomeni gia aksexastes empiries me anesi xronou exo ena mounaki kafto pou se perimeni na to skisis sokolatenio kormi alithines foto se perimeno ston xoro mou gia aksexastes stigmes thl.6995520296kanesex.com
φουλ οταν λεμε? και κωλο?ΣΑΣΑ 6995090893 - Love List
αγγελίες σεξ από callgirl, άνδρες gay, aggelies gia trans με μεγάλα προσόντα, γυναίκες milf με kinky διαθέσεις και πολλές προτάσεις για σεξ..www.lovelist.com.gr
δοκίμασε κάποιος ...?
σε μειλ που έστειλα μ είπε 150 ευρώ φουλ πρόγραμμα σε δικό της χώρο ...
κώλο στην μάπα στο στόμα και τα πίνει ...φουλ οταν λεμε? και κωλο?
γιατι εδω πανω λιγο το εχουμε παρεξηγησει το φουλ