Spartan2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.260
- Πόντοι
- 361
Η λύση δόθηκε από την τεχνολογία.
Πας γαμας έρχεσαι κύριος
Πας γαμας έρχεσαι κύριος
πλακα πλακα κατα εκει παει το πραγμα.Η λύση δόθηκε από την τεχνολογία.
Πας γαμας έρχεσαι κύριος
πλακα πλακα κατα εκει παει το πραγμα.Η λύση δόθηκε από την τεχνολογία.
Πας γαμας έρχεσαι κύριος
θα το συνδυασεις και με αλλες μπιζνες....πλακα πλακα κατα εκει παει το πραγμα.Η λύση δόθηκε από την τεχνολογία.
Πας γαμας έρχεσαι κύριος
και πάλι 6μιση ώρες πηγαινέλα δε λέει για μια πούτσα..
τηλεφωνο δεν εχει;Μίλησα με αυτή στο κανεσεξ έχει χώρο και ζητάει 100 ευρώ μια πιστόλια. Πήγε κανείς;
Πρέπει να σ αρέσει πρόσωπο Φλωρινιωτης, αλλιώς δεν πας..πολυ ακριβη η τζουλια φιλος...για ενα μπαλακι στα 150 δεεεεεεεεεεεεεεεεεν θα παρουμε..Η καλυτερη παρτουζα που εχω κανει στη ζωη μου...
1 μπαλάκι στα 100 με όλα εκτός πρωκτικό....δεν λέω ο,τι είναι λίγα αλλά απο αυτες που κυκλοφορούν η Τζούλια είναι μουνάρα.....σαν κορμί είναι τοπ.....και σαν πρόσωπο είναι πολύ καλή....έχει σπάσει αλλα πάλι είναι καλή.....150 είναι για μία ώρα σίγουρα 2 φορές....3 δεν ξέρω αλλά αν προλαβαίνεις 3 νομίζω δεν θα σου πεί όχι....
Πήγα πριν μιά βδομάδα κέντρο είναι...το τηλέφωνο θα το βρείτε στο σάιτ ξέρετε πού.....ήταν και άλλη κοπέλα πιθανολογώ η Βάλια....καθαρό δωμάτιο όχι λούξ....αλλά πολύ καλή φάση......
Πρίν πάω απο εκεί πέρασα σε κάποια Βάλια που έχει αγγελίες στο κάνεσεξ.τζιαρ,με τηλ που τελειωνει σε 421 5ο ευρώ μου είπε...και πήγα με σκοπό να κάνω καταδρομική,αλλά μόλις την είδα έκανα μεταβολή και έφυγα, μου είπε ο,τι έχει και δουλειές ,οταν της είπα "να την δώ",δεν την είδα και πολύ..... αλλά αυτό που είδα δεν είχε καμία σχέση με αυτές τις φώτογραφίες που είδα....δεν μου άρεσε και καθόλου η αγριάδα της φάτσας της και την έκανα.....
Ο,τι πληρώνεις παίρνεις....αλλά γενικά έχει πέσει πείνα.....οπότε υπέθεσα ο,τι θα είχαν πέσει κάπως οι τιμές.......
Από υπηρεσίες τι κάνει αυτή η Τζούλια και αξίζει τόσο ρε παιδιά ;
Πρέπει να σ αρέσει πρόσωπο Φλωρινιωτης, αλλιώς δεν πας..πολυ ακριβη η τζουλια φιλος...για ενα μπαλακι στα 150 δεεεεεεεεεεεεεεεεεν θα παρουμε..Η καλυτερη παρτουζα που εχω κανει στη ζωη μου...
1 μπαλάκι στα 100 με όλα εκτός πρωκτικό....δεν λέω ο,τι είναι λίγα αλλά απο αυτες που κυκλοφορούν η Τζούλια είναι μουνάρα.....σαν κορμί είναι τοπ.....και σαν πρόσωπο είναι πολύ καλή....έχει σπάσει αλλα πάλι είναι καλή.....150 είναι για μία ώρα σίγουρα 2 φορές....3 δεν ξέρω αλλά αν προλαβαίνεις 3 νομίζω δεν θα σου πεί όχι....
Πήγα πριν μιά βδομάδα κέντρο είναι...το τηλέφωνο θα το βρείτε στο σάιτ ξέρετε πού.....ήταν και άλλη κοπέλα πιθανολογώ η Βάλια....καθαρό δωμάτιο όχι λούξ....αλλά πολύ καλή φάση......
Πρίν πάω απο εκεί πέρασα σε κάποια Βάλια που έχει αγγελίες στο κάνεσεξ.τζιαρ,με τηλ που τελειωνει σε 421 5ο ευρώ μου είπε...και πήγα με σκοπό να κάνω καταδρομική,αλλά μόλις την είδα έκανα μεταβολή και έφυγα, μου είπε ο,τι έχει και δουλειές ,οταν της είπα "να την δώ",δεν την είδα και πολύ..... αλλά αυτό που είδα δεν είχε καμία σχέση με αυτές τις φώτογραφίες που είδα....δεν μου άρεσε και καθόλου η αγριάδα της φάτσας της και την έκανα.....
Ο,τι πληρώνεις παίρνεις....αλλά γενικά έχει πέσει πείνα.....οπότε υπέθεσα ο,τι θα είχαν πέσει κάπως οι τιμές.......
και ναι και οχιΠρέπει να σ αρέσει πρόσωπο Φλωρινιωτης, αλλιώς δεν πας..πολυ ακριβη η τζουλια φιλος...για ενα μπαλακι στα 150 δεεεεεεεεεεεεεεεεεν θα παρουμε..Η καλυτερη παρτουζα που εχω κανει στη ζωη μου...
Αν εξαιρέσεις το πρόσωπο από υπηρεσίες τι λέει;
Αξίζει τα 150€/ώρα η θα τα κλάψω ;
τηλεφωνο δεν εχει;Μίλησα με αυτή στο κανεσεξ έχει χώρο και ζητάει 100 ευρώ μια πιστόλια. Πήγε κανείς;
πήγε τελικά κανείς; έχουμε καμια πληροφορία;
Εχω βρεθεί εγώ κανα 2 φορές, μπαμπάτσικο(φαντάσου σώμα μαύρης) σφικτό γενικά λόγω ηλικίας, πίπα καλή, χώρος Δελφών, καινούργιος και καθαρός αλλά με πολύ δύσκολο πάρκινγκ.
Συγνώμη ρε μάστορες. 100€ , για μια πιστόλια σε αυτή;τηλεφωνο δεν εχει;Μίλησα με αυτή στο κανεσεξ έχει χώρο και ζητάει 100 ευρώ μια πιστόλια. Πήγε κανείς;
Εχω βρεθεί εγώ κανα 2 φορές, μπαμπάτσικο(φαντάσου σώμα μαύρης) σφικτό γενικά λόγω ηλικίας, πίπα καλή, χώρος Δελφών, καινούργιος και καθαρός αλλά με πολύ δύσκολο πάρκινγκ.
Τηλ δίνει για επικοινωνία; Γιατί εμένα κάτι κουλά μου έλεγε
σαν τι κουλα δλδ?
σπασαπουτσι συνεννοηση απο το κανεσεξ αν τα δει τα μνματα και οταν και τετοια?
ουτε μαιλ δεν εχει
boooring...
Θες γυαλια μεγαλε εχω μιλησει πριν κανα δυο μηνες με την εν λογο Χρυσουλα στο ονομα τοτε και κανονισαμε να βρεθουμε στα 70-80 ευρω η ταριφα.Μολις μου εσκασε μυτη βλεπω ενα ασχημο γιουβαρλακι γεματο σπυρακια που ουτε για 10 ευρω δεν ηταν εννοητε φυσικα την παρατησα και την εκανα το μπαμπατσικο που το ειδες εσυ δε μπορω να καταλαβω χοντρη και μπαζο ειναιτηλεφωνο δεν εχει;Μίλησα με αυτή στο κανεσεξ έχει χώρο και ζητάει 100 ευρώ μια πιστόλια. Πήγε κανείς;
σαν τι κουλα δλδ?
σπασαπουτσι συνεννοηση απο το κανεσεξ αν τα δει τα μνματα και οταν και τετοια?
ουτε μαιλ δεν εχει
boooring...