Ξέρουμε κάτι για αυτή την αγγελία;
Ρε φίλε, την παλεύεις;
Τί είναι αυτή η φάλαινα;
Ρε φίλε, την παλεύεις;
Τί είναι αυτή η φάλαινα;
Λογικο αφου τον γαμησα στις αναφορες και το κανεσεξ τις κατεβασε και εσβησε και το προφιλ τουΚι εγω δε ξερω τη να πω στα δεκα χρονια του αθληματος πρωτη φορα μου συμβαινει κατι τετοιο αλλα οτι και να ηταν ηταν υποπτο και σιγα μη καθομουν να ρισκαρω και λογο οτι ηταν υποπτο γι αυτο και το ανεφερα να φανταστεις η γκομενα οταν εφυγα και καλα να παρω το πορτοφολι και δε γυρισα ξανα ουτε τηλ δε με πηρε να με ρωτησει γιατι εφυγακανονικα ναι...Nταβας γκομενος παιζει να ηταν αλλα με τη σκοπο δε ξερω αν εκτελουσε απλα χρεη σεκιουριτα δε θα χωνοταν κατω απο το κρεβατι θα περιμενε μεσα στην κουζινα και τελος
μαλλον υπερβαλων ζηλος ξερω γω? τι να πω
ισως ηθελενα παρει ματι βιρτσουαλ ριαλιτι
Φρικη φιλε παντως δεν υπαρχει η αγγελια που ανεβασες την εχει σβησει εαν μπορεις ανεβασε το προφιλ της να δουμε ποια ειναι
Αυτή η Εύα η Ρωσίδα που έχει αγγελία στο kanesex αξίζει?? Κάποιος κάποτε είχε γράψει ότι δίνει κώλο χωρίς πολλά "μα και μου"κ αυτό είναι δέλεαρ..!Θέλω gf κατάσταση κ η αλήθεια είναι ότι είμαι ψημένος για την Νάνσυ μετά από αυτά που διάβασα, αλλά κ το κωλαράκι της Εύας επίσης είναι δελεαστικο (δεν βλέπω να αναφέρεται καθόλου κ αυτό με βάζει σε σκέψεις για τις υπηρεσίες της)
Εγώ το είχα γράψει. Ναι τον δίνει χωρίς πολλά πολλά , αρκεί να της πεις , όταν κανονίζεις το ραντεβού, πως θες κωλο, για να έρθει κατάλληλα προετοιμασμένη. Πίπα αρκετά καλή, το παίρνει όλο μέσα, και σεξ καλούτσικο. Για 80€ που ζητάει, για μια ώρα, είναι μια τίμια επιλογή.
Αν θέλεις GFE καταστασεις, θεωρώ ότι το προσπαθεί, αλλά έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Πάντως από κωλο το παίρνει αγόγγυστα και αντέχει σε σκληρό κοπανημα.
Αδερφέ είναι η ίδια στις εικόνες ή είναι φεικ?Συνάντηση με την εν λόγω... Από εμφάνιση τίποτα ιδιαίτερο... Ένα κόλλημα να πάμε για μπάνιο... (φυσικά και πήγα πλυμενος) στα του αγώνα... Τίποτα σπουδαίο μόνο που της βγάινει η καυλα πολύ εύκολα... (πχ εχυσε 2 φορές σε 15 λεπτά) δεν με εντυπωσίασε.... Και το παράδοξο είναι ότι ήθελε σεξ ακαπ.... Πράγμα απαράδεκτο και επικίνδυνο... Ξεκίνησε από 120€ και με παζάρια της αφήσα 50.... Δεν έχω να πω τίποτα εκτός του ότι είναι κούτσουρο και μπορείς άνετα να την δουλέψεις....Νέα στον χώρο 6975923281
Γεια σας λέγομαι Ιωάννα είμαι νέα στον χώρο και η φωτος είναι απόλυτα δικές μου 100% οτι βλέπετε! Μόνο για σοβαρούς παρακαλώ μην με περνετε άσκοπα ευχαριστώ.kanesex.com
Φίλε keta μπορείς να μας πεις πόσο χρονών είναι , τι πρόγραμμα κάνει αυτή η Ιωάννα, αν αφήνει δάκτυλα στο μνι της κτλ, και σου ζήτησε 120€? Και πραγματικά είναι παράδοξο να θέλει ακαπ.. sex και να σου ζητάει πριν να κάνεις μπάνιο.....Αδερφέ είναι η ίδια στις εικόνες ή είναι φεικ?Συνάντηση με την εν λόγω... Από εμφάνιση τίποτα ιδιαίτερο... Ένα κόλλημα να πάμε για μπάνιο... (φυσικά και πήγα πλυμενος) στα του αγώνα... Τίποτα σπουδαίο μόνο που της βγάινει η καυλα πολύ εύκολα... (πχ εχυσε 2 φορές σε 15 λεπτά) δεν με εντυπωσίασε.... Και το παράδοξο είναι ότι ήθελε σεξ ακαπ.... Πράγμα απαράδεκτο και επικίνδυνο... Ξεκίνησε από 120€ και με παζάρια της αφήσα 50.... Δεν έχω να πω τίποτα εκτός του ότι είναι κούτσουρο και μπορείς άνετα να την δουλέψεις....Νέα στον χώρο 6975923281
Γεια σας λέγομαι Ιωάννα είμαι νέα στον χώρο και η φωτος είναι απόλυτα δικές μου 100% οτι βλέπετε! Μόνο για σοβαρούς παρακαλώ μην με περνετε άσκοπα ευχαριστώ.kanesex.com
πανε προετοιμασμενος για φουλ πλαστικουρα το εχει ψιλοτερματισει
Οταν λες ομιλια ; χαχαχαχπανε προετοιμασμενος για φουλ πλαστικουρα το εχει ψιλοτερματισει
και για φουλ ομιλία
Η ιδια ειναι αλλα τα παραλες τυπε μουναρα δεν ειναι αλλα ουτε και ασχημη ουτε ασχημο σωμα εχειΔεν θα την πρότεινα την πιτσιρικά... Είναι η ίδια που ανέφεραν οι προλαλισαντες με τον νταβα στο μπαλκόνι... Άσχημο πορνιδιο με όνομα ρουλα... Η οποία πλασαρετε ως Ιωάννα.... Μακριά και αγαπημένοι συναδέλφοι....