Μή γράφετε ανακρίβειες, η Βίκη είναι κορυφαία επιλογή. Πολύ καθαρή, προσεγμένη, ορεξάτη και περιποιημένη. Τότε που είχε χώρο τουλάχιστον, ήταν από τις καλύτερες επιλογές σε ολόκληρη την πόλη! Και απίστευτα καλόβολη κι εξυπηρετική. Οι παλιές αγγελίες της έγραφαν πότε 70 και πότε 80, αλλά νέα και ωραία είναι, καλή τεχνική έχει, ρολόι δεν κοιτάει, θα άξιζε και παραπάνω ίσως... Εδώ μιλφ και μέτρια κιόλας, σου λένε "τόσα (80) κι άμα θες"! Για γραφείο δεν γνωρίζω. Αυτήν αξίζει. Το μόνο που με χάλασε είναι ότι έχει κάνει επέμβαση στήθους, εμένα μου αρέσει το φυσικό.
Τώρα, όσον αφορά τη Ρούλα/Ιωάννα. Γαμάτο καυλάκι, αλλά όπως είπαν κι οι προλαλήσαντες, το δουλεύει 24/7, έκανα τάμα και περίμενα δυο μέρες στην ουρά, μέχρι να βρει κενό να μου κλείσει ραντεβού, όλοι σ' αυτήν πάνε! Τα κατάφερα να πάω λίγο πριν μας μαντρώσουν. Άλλαξε, δεν είναι σε όροφο αλλά σε ισόγειο χώρο κι ενώ η αγγελία δείχνει σπιταρόνα λουξ, ο χώρος της είναι μια τρώγλη. Δεν έχει ούτε πετσέτες μπάνιου, με ρολό χαρτί σκουπιζόμασταν. Η κοπέλα φαίνεται να είναι λιγάκι αλλού, "γειά σας", δεν ξέρω αν κάνει τίποτα ουσίες ή έχει κάτι, όμως επαναλάμβανε τα ίδια, ρωτούσε συνεχώς το ίδιο πράμα και ήταν λίγο στα χαμένα, μέχρι και το βλέμμα της. Άλλοι είπαν ότι καυλώνει, αλλά ήταν ασυγκίνητη σαν κούτσουρο, χωρίς καθόλου πνεύμα, ενώ φαινόταν να είναι νυσταγμένη; Εγώ πιο πολύ κουράστηκα και μόνο που την παρατηρούσα... Τον παίρνει καλά στο στόμα της όμως, το μουνάκι της είναι υπέροχο και φαίνεται πολυδουλεμένο, τόσο που το ρούφηγμα την ψιλοενόχλησε αντί να την ερεθίσει. Αυτά που ειπώθηκαν δεν ίσχυαν, τουλάχιστον κατά τη δική μου επίσκεψη εκεί. Μόνη της μου φόρεσε την καπότα και ήταν σε όλα τυπική όπως πρέπει, σαν καλή επαγγελματίας. Κάποια στιγμή όμως πρέπει να μπήκε κάποιος ενώ την πήδαγα, η εξώπορτα ανοίγει πολύ εύκολα και σχεδόν αθόρυβα. Πρέπει να έριξε μια ματιά στα πράγματά μου και να έφυγε, αλλά κλάην. Εγώ μια φορά δεν θα έφευγα από επάνω της πριν τελειώσω με τίποτα, ούτε αν έμπαιναν δέκα νοματαίοι μέσα στο χώρο! Πιστεύω δεν άξιζε να γίνει θέμα η συμπεριφορά του γκόμενου; Νταβά; "Σεκιουριτά"; Η κοπέλα έχει τα τικ της, κανείς δεν θα την άφηνε μόνη. Τέλος για μένα, είναι ντροπή! Ρε τύπε, με 50 την ξέβγαλες; Τέτοιο κομμάτι και που σου κάθεται τόσο καλά (αν και παθητικά); Μετά μας ενοχλεί που δεν έχει ποιότητα και ποικιλία στην πόλη...