ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Δεν ξέρω γιατί , αλλά δεν μπορώ να σου στείλω πμ. Αν μπορείς στείλε σε πμ κάποιο μειλ για να σου στείλω.Να υποθέσω ότι δεν απάντησες σε κανένα ?
Δεν ξέρω γιατί , αλλά δεν μπορώ να σου στείλω πμ. Αν μπορείς στείλε σε πμ κάποιο μειλ για να σου στείλω.Να υποθέσω ότι δεν απάντησες σε κανένα ?
thanks αιδοιολειχος αλλα να ρωτησω επειδη βγαζει 3 4 με αυτο τ ονομα ειναι αυτη που δεν εχει φωτογραφιες εκτος απο την φωτο προφιλ!!?? Δεν μπορω να στειλω pmγια αυτο δεν σε ρωτησα εκειΔεν ξέρω γιατί , αλλά δεν μπορώ να σου στείλω πμ. Αν μπορείς στείλε σε πμ κάποιο μειλ για να σου στείλω.
Πόσοι από τους 42 λες να την πάρουν τηλέφωνο; Εγώ λέω το πολύ 5.42 pm για το ινστα της Αλβανίδας .....
Τι τραβάει από την έλλειψη κοριτσιών το έρμο το χωριό μας !!!
Στείλε σε πμ το μειλ σου να σου στείλω σε σκριν σοτthanks αιδοιολειχος αλλα να ρωτησω επειδη βγαζει 3 4 με αυτο τ ονομα ειναι αυτη που δεν εχει φωτογραφιες εκτος απο την φωτο προφιλ!!?? Δεν μπορω να στειλω pmγια αυτο δεν σε ρωτησα εκει
Πουλάει φίλε το αλβανικό μουνι στο Ελλάδα .. χρόνια το ξέρουμεΡε τι κάνει ο κόσμος για να την παίξει στο σπίτι με φωτογραφίες Αλβανίδας,σας έχει βαρέσει η αγαμία κατακούτελα!!!
Γιατί αν βγει δημοσίως, ένα προφίλ ινσταγκραμ από κοπέλα η οποία εκδίδεται αλλά όχι επισήμως, και να ισχυριστείς ότι η κοπέλα εκδίδεται, μπορεί να εχεις άλλες συνέπειες μετά, νομικής φύσεως.Εγώ να ρωτήσω κατι;Γιατί δεν το βγάζει ένας παρτίδα φορά να το πάρετε όλοι και να μην πρήζει ό ένας τον αλλον;από να το στείλεις 42 φορές το βγάζεις μια ε δω και καθαρίζεις ..για τα πρακτικά,όσοι είδατε τις φωτο,στη πραγματικότητα αφαιρεστε ένα 40% από αυτό που σας άρεσε...
στειλε και εδω ινστα συναγωνιστηΣτείλε σε πμ το μειλ σου να σου στείλω σε σκριν σοτ
δεν μπορω να στειλω pm..στειλε στο mail ειναι dimitrisanthimou@yahoo.comE εσείς που το έχετε...Πείτε το και σε εμάς... Αύριο θα πάω... Γιατί να μην δοκιμάσω;; ;)
αν μπορεις φιλος πες μου πως στελνω pm παω να στειλω κ δεν μπορωωωω!!!E εσείς που το έχετε...Πείτε το και σε εμάς... Αύριο θα πάω... Γιατί να μην δοκιμάσω;; ;)
Συμφωνω. Τι εννοεις ομως πατρια εδαφη ειχε φυγει εξωτερικο?τα στοιχεία δείχνουν επιστροφή της ψαλτη στα πάτρια εδάφη