Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.878
- Πόντοι
- 4.766
Αφού είναι ωραία μουνιαΜπορώ να το έχω και εγώ; Τι γίνεται με τις αλβανίδες.. μια αυτή, μια η Αιμιλία που δεν κλείνει μπούτι..
Αφού είναι ωραία μουνιαΜπορώ να το έχω και εγώ; Τι γίνεται με τις αλβανίδες.. μια αυτή, μια η Αιμιλία που δεν κλείνει μπούτι..
Στειλε και εδω το ινστα17 πμ και 5 αιτήματα στο νήμα , το σύνολο 22, για το ινστα της κοπέλας, για την οποία , σημειωτέον , είπα πως εκτιμώ ότι δεν αξίζει (για πάνω από μια φορά)
Αν έλεγα ότι άξιζε, μάλλον θα με πλακώνατε και στις πίπες ....
Ωρε που πάμε ;;;;;;;;
Να υποθέσω ότι δεν απάντησες σε κανένα ?17 πμ και 5 αιτήματα στο νήμα , το σύνολο 22, για το ινστα της κοπέλας, για την οποία , σημειωτέον , είπα πως εκτιμώ ότι δεν αξίζει (για πάνω από μια φορά)
Αν έλεγα ότι άξιζε, μάλλον θα με πλακώνατε και στις πίπες ....
Ωρε που πάμε ;;;;;;;;
Απάντησα σε όλους. Αν μου ξέφυγε κάποιος , λόγω του ότι πλακώσανε όλοι μαζί, ας ξαναστείλει πμ και θα του απαντήσω. Βοήθεια δεν αρνήθηκα ποτε και σε κανένα , τόσα χρόνια εδώ μέσα.Να υποθέσω ότι δεν απάντησες σε κανένα ?
καλημέρα τι κάνεις πως είσαι.Απάντησα σε όλους. Αν μου ξέφυγε κάποιος , λόγω του ότι πλακώσανε όλοι μαζί, ας ξαναστείλει πμ και θα του απαντήσω. Βοήθεια δεν αρνήθηκα ποτε και σε κανένα , τόσα χρόνια εδώ μέσα.
Καλώς τηνκαλημέρα τι κάνεις πως είσαι.
Κολος σε βρήκα,μπορείς να μιλήσεις??Καλώς την
Απάντησα σε όλους. Αν μου ξέφυγε κάποιος , λόγω του ότι πλακώσανε όλοι μαζί, ας ξαναστείλει πμ και θα του απαντήσω. Βοήθεια δεν αρνήθηκα ποτε και σε κανένα , τόσα χρόνια εδώ μέσα.
πάντα ήτανε ο δάσκαλος μπροστά μας.Καλά που είναι και αυτός να ανοίγει τα μάτια του κόσμου. Καλή μέρα σε όλους.O Δάσκαλος είναι πολύ Μπροστά...
Τα σέβη μας
Καις καρδιές ρε Casanova!Καλώς την
Τι μαλακας είσαι !!!!!Καις καρδιές ρε Casanova!
με ξέχασες αδερφέΑπάντησα σε όλους. Αν μου ξέφυγε κάποιος , λόγω του ότι πλακώσανε όλοι μαζί, ας ξαναστείλει πμ και θα του απαντήσω. Βοήθεια δεν αρνήθηκα ποτε και σε κανένα , τόσα χρόνια εδώ μέσα.
αιδοιολειχος πως θα γινει να μ δωσεις τ ινστα της κοπελας..να σ δωσω τ mail m? Δεν μπορω να στειπω εδω pmΤι μαλακας είσαι !!!!!
Χαχαχαχαχα
Δεν ξέρω πώς να σου στείλω πμ...Απάντησα σε όλους. Αν μου ξέφυγε κάποιος , λόγω του ότι πλακώσανε όλοι μαζί, ας ξαναστείλει πμ και θα του απαντήσω. Βοήθεια δεν αρνήθηκα ποτε και σε κανένα , τόσα χρόνια εδώ μέσα.
Είσαι ενταξειΘα γινω αλλος ενας γραφικος και θα ζητήσω αν μπορείς να μ στείλεις και μενα pm αδερφε