ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Βάλε κανένα κόμα , μάνα μου, για να καταλάβω... Έτσι όπως το έγραψες, άλλα κατάλαβα.Το ξερω ξαναδιαβασε τη εγραψα μαλλων δε καταλαβες τη λεω
Βάλε κανένα κόμα , μάνα μου, για να καταλάβω... Έτσι όπως το έγραψες, άλλα κατάλαβα.Το ξερω ξαναδιαβασε τη εγραψα μαλλων δε καταλαβες τη λεω
Έχεις πμΦιλαράκι γίνεται να μου το στείλεις; αν δε λειτουργεί το pm στείλτε το souleatingalchemist at hotmail.com
Ρε παιδια εμένα με καίει κάτι άλλο. Στο profil της πουτανίτσας έχει μία φωτό του 98
εάν το 2020 είναι 19
το 1998 πόσο χρονών ήταν? δεν μου βγαίνουν τα μαθηματικά!!!!
Ύψος κάτω από 1.60, κιλά κανονικά με πιασίματα και εκεί που χρειάζεται (κωλος, μπούτια), στήθος λίγο κάτω από 2αρι, κλασική αλβανόφατσα. Παίρνει 100, δεν δίνει κωλο.
μπορεί να ζούσε σε παράλληλο σύμπαν...Ρε παιδια εμένα με καίει κάτι άλλο. Στο profil της πουτανίτσας έχει μία φωτό του 98
εάν το 2020 είναι 19
Φιλε μου με ενδιαφερει και μενα το ινστα της. Αν μπορεις στειλτο μου σε πμ. Σε ευχαριστω πολυ.Όποιος θέλει , του στέλνω σε πμ το ινστα της
Μπορείς να μου το στείλεις; Σε ευχαριστώΌποιος θέλει , του στέλνω σε πμ το ινστα της
αδερφε μπορείς να το στείλεις και σε μενα;Έχεις πμ
Τυπε δε θέλει ούτε πολλή μυαλό ούτε γράμματα για να καταλάβεις ότι είναι ψεύτικηΡε παιδια εμένα με καίει κάτι άλλο. Στο profil της πουτανίτσας έχει μία φωτό του 98
εάν το 2020 είναι 19
στείλε και σε μεναΌποιος θέλει , του στέλνω σε πμ το ινστα της
Τυπε δε θέλει ούτε πολλή μυαλό ούτε γράμματα για να καταλάβεις ότι είναι ψεύτικη
Δωσε και σωσε...17 πμ και 5 αιτήματα στο νήμα , το σύνολο 22, για το ινστα της κοπέλας, για την οποία , σημειωτέον , είπα πως εκτιμώ ότι δεν αξίζει (για πάνω από μια φορά)
Αν έλεγα ότι άξιζε, μάλλον θα με πλακώνατε και στις πίπες ....
Ωρε που πάμε ;;;;;;;;
Kανε οσο χαβα θες απλα ετσι οπως το εγραψες φαινοταν σαν να μιλουσες σοβαραΝαι βρε πασά μου, εννοείτε, αλλά να κάνουμε και λίγο χαβαλέ με αυτές όχι μόνο αυτές με εμάς!
Εσένα δεν στο δίνωΔωσε και σωσε...
Υ.Γ.Εγω δεν το θελω...