illuminatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Θενξ για την επιβεβαίωση illuminatos!
Τιποτα αλοιμονο να σαι καλα και εσυ!
Θενξ για την επιβεβαίωση illuminatos!
συνάδελφε να ρωτήσω αν στην μία ώρα για τα 100 € δέχεται δύο εκτονώσεις ή μία?
Δσκολα την βρισκουμε την ευα? μελαχροινη η ξανθια? αν ειναι ξανθια μη λες αν ειναι μελαχροινη και μπορεις ευπροσδεκτα θα δεχομουνα πληροφορια ευχαριστω!Δοκιμάστηκε και η Τσεχα, ευχαριστώ τον φίλο που μου εδώσε το τηλέφωνο. Το ραντεβού κλείστηκε αρκετά αργά και για ποτάκι αλλά επειδή είχε περάσει η ώρα και ενώ η Eυα ήθελε, απέφυγα τελικά το ποτο. Σχετικά εμφανησιμη κοπέλα, καθαρή και γενικά προσχαρη, ένα μεγάλο για εμένα μειονέκτημα που θέλω να ρωτήσω και άλλους φίλους εάν το διαπίστωσαν είναι ότι η κοπέλα μύριζε έντονα σκόρδο, επειδή το ίδιο μου είπε και φιλαράκι και το διαπίστωσα και εγώ λέω μήπως το έχει σύστημα για να μην δέχεται φιλιά στο στόμα που όντως αποφεύγει (όχι ότι με τραβούσε ιδιαίτερα).
Μόλις είδαν 40€ τσεχα εμφανίστηκαν όλοι οι ξεχασμένοι
Φακίρη τη πήρες εσύ η όχι;;;;
Γεια σας παιδιά, είμαι νέος στο forum, μια ερώτηση : τι γνωμη έχετε για τις κοπέλες εδώ : .Αυριο θα παω που θα παω, τουλαχιστον να εχω μια γνωμη,Δεν τις βρήκα στο site παντως. Ευχαριστω
Αυτην περιμενεις να δεις?Γεια σας παιδιά, είμαι νέος στο forum, μια ερώτηση : τι γνωμη έχετε για τις κοπέλες εδώ : .Αυριο θα παω που θα παω, τουλαχιστον να εχω μια γνωμη,Δεν τις βρήκα στο site παντως. Ευχαριστω
Τελικά θα μου στείλει κάποιος το τηλέφωνο ή θα μείνουμε στις ειρωνείες;
Γεια σας παιδιά, είμαι νέος στο forum, μια ερώτηση : τι γνωμη έχετε για τις κοπέλες εδώ : .Αυριο θα παω που θα παω, τουλαχιστον να εχω μια γνωμη,Δεν τις βρήκα στο site παντως. Ευχαριστω
Φακίρη πολυ πιθανόν η photo στο λινκ που εστειλες να είναι και αυτή fake. Tespa, Το μαγαζί είναι ανοιχτό , το ραντεβου έκλεισε πολύ ευκολα,επέλεξα την Κατερίνα απο περιέργεια, τους προειδοποίησα ότι αν δεν είναι αυτο που βλεπω, θα εχουμε προβληματα.οκ μου είπαν.Περιμενω ... χτυπαει το κουδούνι , και ξαφνικά βλέπω μια κοντή 1.50 περιπου με βαμένα ξανθα μαλλιά και με αρκετα κιλα , τις λεω δεν εισαι η Κατερινα εσύ, και μου απανταει ναι έιμαι απλως οι φωτογραφίες ειναι παλιές, και μου δείχνει και τα κοκκινα εσωρουχα που είχε η αλλη της φωτογραφία.Αποτέλεσμα : τις εκλεισα την πόρτα στα μουτρα.Αρα δίκιο είχατε, μούφα το γραφείο.Απο την αρχή πάλι.....αναζητηση
Φακίρη πολυ πιθανόν η photo στο λινκ που εστειλες να είναι και αυτή fake. Tespa, Το μαγαζί είναι ανοιχτό , το ραντεβου έκλεισε πολύ ευκολα,επέλεξα την Κατερίνα απο περιέργεια, τους προειδοποίησα ότι αν δεν είναι αυτο που βλεπω, θα εχουμε προβληματα.οκ μου είπαν.Περιμενω ... χτυπαει το κουδούνι , και ξαφνικά βλέπω μια κοντή 1.50 περιπου με βαμένα ξανθα μαλλιά και με αρκετα κιλα , τις λεω δεν εισαι η Κατερινα εσύ, και μου απανταει ναι έιμαι απλως οι φωτογραφίες ειναι παλιές, και μου δείχνει και τα κοκκινα εσωρουχα που είχε η αλλη της φωτογραφία.Αποτέλεσμα : τις εκλεισα την πόρτα στα μουτρα.Αρα δίκιο είχατε, μούφα το γραφείο.Απο την αρχή πάλι.....αναζητηση
τελικά μερικοί έχετε πολύ πλάκα
Κάνετε λογαριασμό κ με το πρώτο ποστ
Ζητάτε τηλεφωνά διευθύνσεις κλπ
Πάρτε μία εφημερίδα έχει ένα σωρό αγγελίες
Κάντε καμία ενημέρωσή κ μετά πάτε στις ερωτήσεις
Αν δε βρέξεις κώλο δε τρως ψάρια
μη μας τα πρήζεται συνέχεια με ερωτήσεις
Συνήθως, όταν λέμε για μια κοπέλα (ανεξάρτητη), συνήθως έχουμε πει και την αγγελία της. Το να έρθει λοιπόν κάποιος σε επικοινωνία μαζί της, είναι εύκολο μετά, οπότε δεν υπάρχει λόγος για αναφορά τηλεφώνων. Τώρα, για γραφεία, τα κλειστά, ακόμα κι αν το δώσουν κάποιοι το τηλέφωνο, πάλι θα είναι κλειστά, εκτός κι αν ξέρει ο ένας τον άλλον καλά, και αφού εγγυηθεί γι' αυτόν, για πολλούς και ευνόητους λόγους. Μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια και τα ίδια ρε παιδιά σε κάθε νήμα. Ματάκια έχουμε όλοι, εφημερίδες και internet υπάρχει με το κιλό, δε χρειάζεται να τον πάμε τον νέο με το χεράκι, έτσι δεν είναι; Στην τελική, για γραφεία δεν αναφερόμαστε εδώ, οπότε με τις ανεξάρτητες, άνετα βγάζουμε άκρη.Δίκιο έχεις , εν μέρει φίλε. Το θέμα είναι ότι από αγγελίες δεν ξέρεις τι σε περιμένει, κι όταν το διαπιστώσεις είναι συνήθως πολύ αργά. Τουλάχιστον όσοι έχουν πάει σε μαγαζιά ή έχουν δοκιμάσει κοπέλες,και έχουν προσωπική άποψη επί του θέματος, ας δίνουν κάποιο τηλ για να προστατεύσουμε την νεολαία. Γνώμη μου, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια. Σε γραφεία και ανεξάρτητες C/G τουλάχιστον δεν πιστεύω ότι υπάρχει θέμα , όπως στα μασατζίδικα.
Εγώ δεν το έθεσα σωστά, οπότε ζητώ συγγνώμη για την παρανόηση. Δεν αναφερόμουν μόνο σε τηλ, αλλά και σε γενικότερη κριτική για την κοπέλα. Έχουν γραφεί πολλά εδώ μέσα για τις κοπέλες, αλλά είναι δύσκολο κάποιος να γυρίσει σε συγκεκριμένη σελίδα του νήματος για να δει την συγκεκριμένη κριτική. Anyway που λένε και στο χωριό μου.Συνήθως, όταν λέμε για μια κοπέλα (ανεξάρτητη), συνήθως έχουμε πει και την αγγελία της. Το να έρθει λοιπόν κάποιος σε επικοινωνία μαζί της, είναι εύκολο μετά, οπότε δεν υπάρχει λόγος για αναφορά τηλεφώνων. Τώρα, για γραφεία, τα κλειστά, ακόμα κι αν το δώσουν κάποιοι το τηλέφωνο, πάλι θα είναι κλειστά, εκτός κι αν ξέρει ο ένας τον άλλον καλά, και αφού εγγυηθεί γι' αυτόν, για πολλούς και ευνόητους λόγους. Μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια και τα ίδια ρε παιδιά σε κάθε νήμα. Ματάκια έχουμε όλοι, εφημερίδες και internet υπάρχει με το κιλό, δε χρειάζεται να τον πάμε τον νέο με το χεράκι, έτσι δεν είναι; Στην τελική, για γραφεία δεν αναφερόμαστε εδώ, οπότε με τις ανεξάρτητες, άνετα βγάζουμε άκρη.
Μην ανησυχείς, ναι, αυτό που λες το καταλαβαίνω... Υπάρχει όμως και η αναζήτηση, η οποία λειτουργεί με σχετικά καλά αποτελέσματα. ;)Εγώ δεν το έθεσα σωστά, οπότε ζητώ συγγνώμη για την παρανόηση. Δεν αναφερόμουν μόνο σε τηλ, αλλά και σε γενικότερη κριτική για την κοπέλα. Έχουν γραφεί πολλά εδώ μέσα για τις κοπέλες, αλλά είναι δύσκολο κάποιος να γυρίσει σε συγκεκριμένη σελίδα του νήματος για να δει την συγκεκριμένη κριτική. Anyway που λένε και στο χωριό μου.
ΥΓ. Υπάρχει κάποιος που έχει πάρει την ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ; Έφυγα χθες διακοπές , θα είμαι πίσω την Πέμπτη , οπότε θα μου έχουν δημιουργηθεί κενά τα οποία πρέπει να αναπληρώσω...
μπορει καποιος φιλος που εχει περασει με την κατερινα ψαλτη να μου στηλει pm να τον ρωτησω κατι
ιδιαίτερος ευχαριστω