travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.719
- Πόντοι
- 3.870
ειδα τον αγωνα αλλα οι υποχρεωσεις που ειχα δεν με αφησαν να παωΛαγνε πηγες τούμπα χτες ?
ειδα τον αγωνα αλλα οι υποχρεωσεις που ειχα δεν με αφησαν να παωΛαγνε πηγες τούμπα χτες ?
παλιοτερα η ρενα δουλευε στο φηβερ για να τσιμπαει πελατες...παντως οσες φορες πηγα τελευταια δεν την εχω πετυχει
Μάγκες καλησπέρα λόγο ηλικίας θυμόμαστε τα παλιά είχα κάνει ένα post για την Μάρω - Μαρίνα και ψάχνω να την ξανά βρώ έχει κανείς καμία νέα πληροφορίαΜάγκες καλησπέρα επειδή δέχτηκα αρκετά μνμ για το post μου θα κάνω κάποιες διευκρινίσεις,
1. Εμένα από όσο θυμάμαι ( δεν πέρασαν και χρόνια) μου είπε ότι την λένε Μαρίνα , τώρα τι Μαρίνα τι Μάρω ...
2. Είναι εκεί περίπου στα 34
3. Ψιλή μακρύ μαλλί όπως τις φώτο
4. Σε ένα διαμέρισμα πήγα στο κέντρο πάρτε ένα τηλ να ενημερωθείτε για τα σχετικά
5. Για κουλούρι το δίνει με extra αν δεν την έχεις μεγάλη ντεμέκ μια χαρά των παίρνει
6. Όπως είπα είναι για μερακλήδες που γουστάρουν τέτοιες φάσεις με κάνα μπινελίκι και λίγο ξύλο το ζητάει κιόλας με μέτρο
7. Το βυζί τι να πω 3-3,5 μια χαρά
8. Όσο για την προσοχή όταν την δείτε θα καταλάβετε τι εννοώ (δεν είναι μπάζω) αλλά άμα είσαι χρόνια στην νύχτα λόγο δουλειάς όπως εγώ βλέπεις κάτι που δεν παρατηρούν οι άλλοι.
9. Τέλος γούστα ρε παιδιά κάντε ένα ραντεβού και βλέπεται
Πολλά είπα και θα νομίζουν μερικοί ότι την προωθώ κιόλας
Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και πάντα με ασφάλεια στο SEX
[move][shadow=red,left]ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΘΑ ΕΊΧΕ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΙΑ ΧΑΧΑ[/shadow][/move]
Μήπως γνωρίζει κάποιος για το παρακάτω;
καλησπερα ααφου εφαγα την παπαρα που ανοιξα αλλο θρεντ και δεν μιλησε κανεις στελνω και εδω το βραδυ θα ειμαι θεσνικη με εναν φιλο και ψαχνω η δυο κοπελες για 2 η μια για τους δυο μαζι,παρακαλω οποιος εχει κατι αξιολογο ασ πει,ξερω οτι εινσι λιγο αργα,αλλα δεν βαριεσαι οτι καταφερουμε,
η γνωστη ζωη η μιλφαρα με τα κοκκινα καρε μαλλια σταματησε;;
η ζωη σε στουντιακι;; οχι ρε γμτΤην είδα σήμερα στο στουντιάκι της Φρίξου 14.
Γνωριζει κανεις κατι για αυτό?αυτές τις φωτό η google τις βγάζει καθαρές. γραφείο είναι ή ανεξάρτητες;
Τις εχω παρει παρτουζα (κεντρο ειμαι σε δικο μου χωρο ηρθαν). Η Ελλη ειναι αρκετα καλη και στη πιπα και στο γαμησι οπως εχουν αναφερει και αλλοι, Η Βικυ αν και εχει περισσοτερο παθος προσωπικα δεν μου αρεσε απο αποψη ομορφιας.(υπερβολικα σκυλισια φατσα, καστανοξανθο μαλλι, γυμνασμενο κορμι αλλα οχι απαλο δερμα, μετρια ποδια - για τους ποδολαγνους-)η βικυ που εχει και δικο της σαιτ και η ελλη που εχει και αυτη εχει δοκιμασει κανεις ? Η να ψαξω πολλες πολλες σελιδες πισω ? Ειδα καμια 10-15 δεν εγραφε τπτ. Η πρωτη βεβαια ερχεται και εκτος κεντρου που μενω η δευτερη το αρνηθηκε οποτε ειναι + το ξενοδοχειο.
Δεν αξιζει!! Υπερκοστολογημενη, θυμαμαι την πρωτη αγγελια που ειχε βγαλει που ηθελε 140 και ελεγε δε κανω στοματικο, απαγορευονται τα φιλια και το γλειφομουνι!!! Λογικα τα επιτρεπει αυτα τωρα αλλα και παλι, μακρια για μενα
αυτη την εχει δοκιμασει κανενας? λεει ανεξαρτητη αλλα πιστευω οτι ειναι γραφειο αφου το συγκεκριμενο στυλ εχει εμφανιστει και σε αλλες αγγελιες και νομιζω με ασχημα σχολια. στις φωτο που στελνει (αν φυσικα ειναι αυτη) ειναι αρκετα καλη. υπηρεσιες μαλλον υπερκοστολογημενες. οποιαδηποτε πληροφορια δεκτη