tonymontana23
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2012
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Ναι μονο..Οχι δεν ηταν ομορφη για τα δικα μου γουστα και στηθος μικρο ,ισα ισα στην χουφτα χωρουσε.
Καλησπέρα απο μένα με την σειρα μ να ενημερωσω για κατι που ειχα αναφερει σε προηγουμενο ποστ ,για την εν λογω κορασιδα και τι προσφερει ..
Τελικα ειπα να ρισκαρω πριν λιγο και την πηρα τηλ.Μου ειπε οτι ειναι μονο μασαζ,ηρθε στην ωρα που ειπαμε και εμφανιστηκε μια 35και σιγουρα και δεν φαινοταν Ελληνιδα μιας και μου ειπε οτι ειναι Ελληνιδα.. Ξεκινησαμε μετα απο λιγο με μασαζ εβγαλε απο μονη της την μπλουζα της και στο τελος προσφερθηκε απο μονη της για ..Δεν ενθουσιαστηκα και δεν νομιζω να ξαναπροτιμηθει...
Πρεπει να σαι πολυ απελπισμενος για να μη τη σουταρεις απο τις σκαλες...Ειπαμε γουστα και γουστα αλλα οχι και να πληρωσεις να σου κανει μασαζΚαλησπέρα απο μένα με την σειρα μ να ενημερωσω για κατι που ειχα αναφερει σε προηγουμενο ποστ ,για την εν λογω κορασιδα και τι προσφερει ..
Τελικα ειπα να ρισκαρω πριν λιγο και την πηρα τηλ.Μου ειπε οτι ειναι μονο μασαζ,ηρθε στην ωρα που ειπαμε και εμφανιστηκε μια 35και σιγουρα και δεν φαινοταν Ελληνιδα μιας και μου ειπε οτι ειναι Ελληνιδα.. Ξεκινησαμε μετα απο λιγο με μασαζ εβγαλε απο μονη της την μπλουζα της και στο τελος προσφερθηκε απο μονη της για ..Δεν ενθουσιαστηκα και δεν νομιζω να ξαναπροτιμηθει...
Έχουν γραφτεί πιο πίσω αρκετά για την Άλια από αρκετούς συναθλητές. Προσωπικά και η Άλια, και η Άννα είναι στανταράκια μου όταν θέλω κάτι σίγουρο και πετυχημένο.φανηκε παραξενο,καλως.θελω να κανονισω με Αλια.
Εχεις αποψη,εμπειρια που θα βοηθησει?
Την εχεις συναντησει?
Πρεπει να σαι πολυ απελπισμενος για να μη τη σουταρεις απο τις σκαλες...Ειπαμε γουστα και γουστα αλλα οχι και να πληρωσεις να σου κανει μασαζ
αυτο το καραμπαζο...
Για αυτήν εδώ λες spiler?Έχουν γραφτεί πιο πίσω αρκετά για την Άλια από αρκετούς συναθλητές. Προσωπικά και η Άλια, και η Άννα είναι στανταράκια μου όταν θέλω κάτι σίγουρο και πετυχημένο.
Ναι. Νομίζω και η Μάγδα που έχει αναφέρει ο House είναι εξαιρετική περίπτωση, και σκοπεύω να την τιμήσω λίαν συντόμως.Για αυτήν εδώ λες spiler?
και με τα δυο ποδια,ημουν ετοιμος και για κεφαλια αλλα δεν χρειαστηκε...Την εχεις σουταρει εσυ?
καμια βοηθεια κανεις για ΜΑΓΔΑ???
Εψαξα πιο πισω αλλα δεν βρηκα λινκ.
Όλο δικό σου: www.datematch.gr/ads/%ce%bc%cf%8c%ce%bd%ce%bf-%ce%b5%ce%b3%cf%8e-%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%81%cf%8e-%ce%bd%ce%b1-%ce%ba%ce%ac%ce%bd%cf%89-%cf%84%ce%b9%cf%82-%ce%b1%ce%b9%cf%83%ce%b8%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%83-4/]http://www.datematch.gr/ads/%ce%bc%cf%8c%ce%bd%ce%bf-%ce%b5%ce%b3%cf%8e-%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%81%cf%8e-%ce%bd%ce%b1-%ce%ba%ce%ac%ce%bd%cf%89-%cf%84%ce%b9%cf%82-%ce%b1%ce%b9%cf%83%ce%b8%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%83-4/[/url]καμια βοηθεια κανεις για ΜΑΓΔΑ???
Εψαξα πιο πισω αλλα δεν βρηκα λινκ.
Χρησιμοποίησε τη φόρμα επικοινωνίας. Λογικά κάποια στιγμή θα σου απαντήσει.Δεν υπάρχει τηλέφωνο επικοινωνίας όμως.
Ψάξε ρε φίλε πιο πίσω, δεν την έχω πάρει, απ' όσο είδα, 30 δηλώνει, έχω ακούσει καλά λόγια από συναθλητές που την προτίμησαν για τις υπηρεσίες της, ας βγει κάποιος από αυτούς να πει κάτι παραπάνω.Πείτε τίποτα για τη Μάγδα να ξέρουμε...ηλικια εμφανιση ομορφιά υπηρεσιες
Πείτε τίποτα για τη Μάγδα να ξέρουμε...ηλικια εμφανιση ομορφιά υπηρεσιες
αδερφε .. τι το κουραζεις το θεμα.. πεντε ατομα σου λενε οτι ειναι οκ.. παρε και βλεπεις..Πείτε τίποτα για τη Μάγδα να ξέρουμε...ηλικια εμφανιση ομορφιά υπηρεσιες
Χρησιμοποίησε τη φόρμα επικοινωνίας. Λογικά κάποια στιγμή θα σου απαντήσει.