Επειδή ο νταβατζής της Νεφέλης, της Βίκυς, της Μορφούλας, της Μαρίνας, και δεν ξέρω κι εγώ ποιας άλλης, δεν καταλαβαίνει μάλλον από λόγια και συνεχίζει να ενοχλεί, πάρτε μερικά όμορφα SMS που μου έχει στείλει από σήμερα τα χαράματα...
SMS1 έγραψε:
ναι, είμαι και ηλίθιος, και άμυαλος, γιατί ασχολούμαι μαζί σου...
SMS2 έγραψε:
AN EBAZEΣ TO MYAΛO ΣOY ΛIΓO NA ΔOYΛEΨEI ΘA KATAΛABAINEΣ. AΛΛA ΠOY MYAΛO. KOYKOYTΣI. BAΛTO NA ΔOYΛEΨEI KAI META ΣXOΛIAZE ΣTA ΦOPOYM. ΣE EIXA KAI ΓIA ΣOBAPO ATOMO EIΔA KAI THN ΦATΣA ΣOY ΣTO FACEBOOK. NTPOΠH ΣOY ME AYTA ΠOY KANEIΣ ΓPAΦEIΣ ΠPAΓMATA ΠOY ΔEN IΣXYOYN. BAΛTO NA ΣKEΦTEI ΣOY EIΠA. ΞEPΩ TI ΛEΩ EΓΩ
Τώρα πού στο διάολο είδε τη φάτσα μου στο Facebook, και πως βρήκε τα στοιχεία μου, μόνο αυτός ξέρει για την ώρα... Ευτυχώς ο δρόμος της δικαιοσύνης είναι κοντά, κι έτσι θα μάθω κι εγώ τα δικά του λίαν συντόμως, και θα τα πούμε διαφορετικά...
SMS3 έγραψε:
MHN ME ΠAPEΞHΓEIΣ AΠΛA BAΛE TO MYAΛO ΣOY NA ΣKEΦTEI KAI ΣBHΣE AYTEΣ TIΣ AHΔIEΣ ΠOY ΓPAΦEIΣ ΣTO ΦOPOYM. AKOY ME ΣE ΠAPAKAΛΩ ΣKEΨOY KAI ΘA KATAΛABEIΣ TI KANEIΣ
Αν ήξερα και σε τι αναφερόταν, καλά θα ήταν...
SMS4 έγραψε:
OΠΩΣ EΠIΣHΣ KAI TOYΣ AΛΛOYΣ ΦIΛOYΣ ΣOY EKEI ΣTO ΦOPOYM. AN ΣKEΦTEIΣ ΠPOΣEKTIKA KAI MEΛETHMENA ΘA KATAΛABEIΣ TI BΛAKEIEΣ KANETE. AΠΛA ΣKEΨOY ΣOY ΛEΩ!!!!
Τι να σκεφτώ;;; Εεεεε;;; Τι;;;;
SMS5 έγραψε:
EΨAΞA ΣE BPHKA ΣHKΩΘHKA AΠO TON YΠNO MOY ΓIATI EIΔA ANAKPIBIEΣ. AΛΛA TO ΣHMANTIKOTEPO ME ΠEIPAZEI ΠOY ΔEN ΣKEΦTEΣAI. AN TO ΣKEΦTEIΣ ΘA ΔEIΣ TI ΔIKIO EXΩ ΓI AYTO EΨAΞA NA ΣOY BPΩ NA ΔIOPΘΩΣEIΣ TO ΛAΘOΣ ΣOY. AΠΛA ΣKEΨOY ΣOY EIΠA. ΞEPEIΣ EΣY TI ENNOΩ KE SPILLER
WOW! Σηκώθηκε για μένα;;; Γουστάρω!!! Αν ήξερα και τι εννοούσε, καλύτερα θα ήταν... Ουπς! Ξέχασα, προφανώς αναφέρεται στο ότι λέμε ότι τα κορίτσια του είναι γραφείο, αλλά άμα δεν είναι γραφείο, τι τον κόπτει;;; Εδώ το καλό φάσκω και αντιφάσκω λέμε!!!!
SMS8 έγραψε:
EΛΠIZΩ NA AΛΛAΞEI H ΣYMΠEPIΦOPA ΣOY AYPIO ΣTO ΦOPOYM KAI NA ZHTHΣEIΣ AΠO TON ΔIAXEIPIΣTH NA ΣBYΣEI TA APNHTIKA ΣOY ΣXOΛIA. EXOYME KOINH ΓNΩΣTH ΞEPEIΣ ΠOIA ΔEN ΣE ΘEΩPΩ XAZO. AΠΛA KANEIΣ KAKO. ΣKEΨOY KAI ΘA TO KATAΛABEIΣ ΣOY EIΠA. EMENA XEΣE ME ΔEN ME ENΔIAΦEPEI AΛΛA ΣKEΨOY ΣOY EIΠA OK ΦIΛE?
Καλά, καλά, κι εγώ θέλω να είμαι δισεκατομμυριούχος το πρωί. Βρε ουστ...
SMS11 έγραψε:
KAΛHMEPA, EΛΠIZΩ NA ΣKEΦTHKEΣ AYTA ΠOY EIΠA XΘEΣ. ΣBYΣE TA ΣXOΛIA AΠO ΠANTOY ΓIA NEΦEΛH, ΛIΛA, BIKY, MOPΦOYΛA KAI MAPINA KΛΠ. OI KOΠEΛEΣ EINAI ANEΞAPTHTEΣ ΔEN EINAI ΓPAΦEIO AΠO ΠIΣΩ. KANEIΣ KAKO ΣOY ΛEΩ ΛOΓΩ ΠOY ΔEN ΣKEΦTEΣAI ΣE BAΘOΣ. EMΠIΣTEΨOY ME KAI KANE TO ΣΩΣTO. EINAI ΘEMA YΓEIAΣ ΣOY ΛEΩ. ΣKEΨOY
Ναι, πως... Άλλη όρεξη δεν είχα, να σβήσω τις απόψεις μου για πραγματικά γεγονότα... Βρε ουστ εις το τετράγωνο.
SMS12 έγραψε:
ΠEPIMENΩ NA ΔΩ ΘETIKA ΣXOΛIA ΣHMEPA KΩNΣTANTINE ΣTO ΦOPOYM ΓIA NEΦEΛH, BIKY, MOPΦOYΛA, MAPINA. EINAI ΘEMA YΓEIAΣ ΣOY EIΠA. ΣBYΣE TA APNHTIKA ΣXOΛIA. AKOY ME!!!!
Κι εγώ περιμένω 5-6 δισεκατομμύρια ευρώ, αλλά δε μου κάθονται τα άτιμα... Δεν πειράζει, μπες στη λίστα της αναμονής κι εσύ, που θα πάει, θα εισακουστούν οι αιτήσεις σου, γιατί όλο και κάποιος θα βρεθεί να τις τιμήσει.
SMS13 έγραψε:
BOHΘA KAI EΣY ME TON TPOΠO ΣOY ΣTO ATOMO ME TO ΘEMA YΓEIAΣ. ΠEΣ KAI TON <άλλον> (έχω αφαιρέσει το όνομα του παίχτη που αναφέρεται) ΠOY ΓPAΦEI KAI AYTOΣ ΣTO ΦOPOYM. BOHΘEIΣTE ME TON TPOΠO ΣAΣ PE ΠAIΔIA. ΠEPIMENΩ!!
Τώρα γιατί εμείς πρέπει να βοηθήσουμε δεν το έχω καταλάβει ακριβώς, ειδικά από τη στιγμή που σε μένα προσωπικά το ραντεβού δεν έγινε, και στο άλλο το παιδί πήγε άλλη, αλλά τέλος πάντων. Βρε, μήπως να κάνουμε κανένα έρανο για τις κοπέλες του μπας και σωθεί το παιδί;;;; Επίσης, τι διάολο είναι αυτό με το θέμα υγείας, δεν μπορώ να το καταλάβω.