Gilfhunter3000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μπορεί κάποιος να μου δώσει οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με αυτό
Εισαι λατρης των εξτριμ σπορ ε?Μπορεί κάποιος να μου δώσει οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με αυτό
Εισαι λατρης των εξτριμ σπορ ε?
αν εξαιρέσεις τα κάπως σκληρά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο, το χαλαρό σώμα και το κρεμασμένο στήθος είναι πράγματι μια τίμια προταση..ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΙΑ!!! ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ!! ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ,ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ!! ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ!
ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!! ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΡΟΛΟΙ.ΣΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΤΗΣ!! :-*
Ελα πες την αληθεια , πλακα κανεις !!!Μπορεί κάποιος να μου δώσει οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με αυτό
Αγγελια παιζει?ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΙΑ!!! ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ!! ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ,ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ!! ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ!
ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!! ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΡΟΛΟΙ.ΣΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΤΗΣ!! :-*
Έχει κανένας άποψη για την παρακάτω?
συλβια εισαι superrrrrrr!!!!
Βγαζεις ακρη με τους τραβελους???αζα ειναι τοσο μαλακεσ που 2 χρονια ολο τα ιδοια ρωτανε.δε διαβαζουν τιποτα.το τραβελι καλαμαρια 100 φωρεσ ρωτησαν μη πω παραπανω.μαλακεσ γενικα
Άλλος παπας...Γνωριζει κανεις τιποτα γι αυτο το γραφειο?
Άλλος παπας...
Τη μια την ιδια γκομενα τη λεει ΣΙΜΟΝΑ,την άλλη ΣΑΝΤΡΑ κλπ...
Ελα ντε....Εσενα γιατι σε αναφερουν στο θρεντ με τις τραβεστι?