άμα είναι (σκυλα) ας τη γαμαι ο σκύλος τηςΕ, μα... Λίγο κοινή λογική με τις πιτσιρίκες και τα σκυλιά τους!!!![]()
![]()
![]()
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
άμα είναι (σκυλα) ας τη γαμαι ο σκύλος τηςΕ, μα... Λίγο κοινή λογική με τις πιτσιρίκες και τα σκυλιά τους!!!![]()
![]()
![]()
Ε, ναι... Να μηάμα είναι (σκυλα) ας τη γαμαι ο σκύλος της![]()
λίγο καθαριότητα δεν βλάπτει κανένανΕ, ναι... Να μηκι αυτός;;; Τόσες ώρες την τρώει στη μούρη...
Ω, ναι... Μόνον καθαρές αξίζει να γαμάμε! Μη σου πω και με μεντούλα στο στόμα πριν τις γαμήσουμε... ;)λίγο καθαριότητα δεν βλάπτει κανέναν![]()
προτιμώ να πάω με λιγότερες άλλα καθαρότατες εγώ τουλάχιστονΩ, ναι... Μόνον καθαρές αξίζει να γαμάμε! Μη σου πω και με μεντούλα στο στόμα πριν τις γαμήσουμε... ;)
Συμφωνώ και επαυξάνω! Τα σκάμε που τα σκάμε, ας είναι πεντακάθαρη η άλλη, και ο χώρος της οφείλει να είναι πάντα άψογος, και δίχως κατοικίδια, αυτά μπορούν να παραμείνουν στο σπίτι της, όχι στο χώρο εργασίας της!προτιμώ να πάω με λιγότερες άλλα καθαρότατες εγώ τουλάχιστον
προτιμώ να πάω με λιγότερες άλλα καθαρότατες εγώ τουλάχιστον
αν φτασαμε σε σημειο να συζηταμε τα αυτονοητα το χασαμε το παιχνιδι ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)Ω, ναι... Μόνον καθαρές αξίζει να γαμάμε! Μη σου πω και με μεντούλα στο στόμα πριν τις γαμήσουμε... ;)
Συμφωνώ και επαυξάνω! Τα σκάμε που τα σκάμε, ας είναι πεντακάθαρη η άλλη, και ο χώρος της οφείλει να είναι πάντα άψογος, και δίχως κατοικίδια, αυτά μπορούν να παραμείνουν στο σπίτι της, όχι στο χώρο εργασίας της!
για ν ασχοληθούμε λίγο με το σπόρ....από εδώ έχει άποψη κάποιος?
Αν αντεχεις τη βρωμια χώρου , ατομικής υγιεινής και την παρουσία ενός σκύλου πανω στο κρεβάτι/ ντιβανι πήγαινε
σε σπιτι ερχεται αυτη η μονο στο χωρο της;καλησπερα παιδεςΔες εδώ φίλε: www.bourdela.com/forum/index.php?topic=936.msg5874383#msg5874383]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=936.msg5874383#msg5874383[/url], την ανέφεραν στο νήμα των μασάζ άλλοι συναθλητές.
Δεν ξέρω, απλά μετέφερα την πληροφορία.σε σπιτι ερχεται αυτη η μονο στο χωρο της;καλησπερα παιδες
Έεεεεεεεεεεεεφτασαν!!!
Φιλαράκι τα κασκαντεριλίκια είναι τα καλύτερα ώρες ώρες. Εγώ ετοιμάζω ένα για τις αρχές της άλλης εβδομάδας... Πες μας όμως τι άκουσες και το θεώρησες τρελό κασκαντεριλίκι, μπας και μάθουμε τίποτα. ;)
Άσχετο, αλλά για μια Έρικα/Ηλέκτρα ή όπως τη λένε, έχουμε κανένα ίνφο; Στην αναζήτηση του νήματος δε μου βγάζει και πολλά για να καταλάβω αν αξίζει για καμιά επίσκε/quote]
μετριο μαν...το ειχα παρει περσι
που πηρες τηλ ρε αδερφε;στο mail?πήρα τηλέφωνο αλλά μου φάνηκε τρελλό κασκαντεριλίκι για τα δεδομένα μου....την έχω πατήσει ουκ ολίγες φορές!
φιλος sory...ξεστραβωθηκα κ το ειδα....το τηλ κατι μου λεει για γραφειοπήρα τηλέφωνο αλλά μου φάνηκε τρελλό κασκαντεριλίκι για τα δεδομένα μου....την έχω πατήσει ουκ ολίγες φορές!
Στο νήμα για τα μασάζ, λένε για πιτσιρίκα σε δικό της χώρο, και με σκυλί να αλωνίζει...φιλος sory...ξεστραβωθηκα κ το ειδα....το τηλ κατι μου λεει για γραφειο
Που χτυπας(καμακι) γκομενες kyska? Δωσε κανα hintστο κάτω κάτω υπάρχει και το (καμάκι) έχουμε και μια κοινωνική ζωή ευτυχώς. δεν είναι η μόνη επιλογή μου
Που χτυπας(καμακι) γκομενες kyska? Δωσε κανα hint