azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
κάθε μέρα αν έρθεις μητροπόλεως με κ.ντήλ χαμός γίνεται τύπε....πραμάτια για όλα τα γούστα
Εκει ρε τυπε ειναι αργοσχολους
κάθε μέρα αν έρθεις μητροπόλεως με κ.ντήλ χαμός γίνεται τύπε....πραμάτια για όλα τα γούστα
Εκει ρε τυπε ειναι αργοσχολους
παράλια Θεσσαλονίκης έχει πολλά αξιόλογα μαγαζιά για καφέ και καμάκι ακόμα και αγγελάκι μητροπόλεωςΠου χτυπας(καμακι) γκομενες kyska? Δωσε κανα hint
παράλια Θεσσαλονίκης έχει πολλά αξιόλογα μαγαζιά για καφέ και καμάκι ακόμα και αγγελάκι μητροπόλεως
Η φωτο φεικ το τηλ μαλλον γραφειο αλλα σιγουρα αυτα τα ξερεις. Γιατι το ποσταρες?
Εχει γραφτει γι αυτην αρκετα πισω ότι είναι καλουτσικη περιπτωση...
Εχει γραφτει γι αυτην αρκετα πισω ότι είναι καλουτσικη περιπτωση...
Εχω θα πηγαινα αλλα δεν βολευουν οι ωρες,καθως δεν δουλευει ως αργα...
Εχει αγγελια και στην εφημεριδα ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣΕυχαριστώ φίλε. Θα πάρω ένα τηλ να κάνω μια αναγνώριση.
Υπάρχει και η Βαλέρια, όπως και η Ζωή, τις οποίες δεν έχω πάρει για να ξέρω. Ο somitim ίσως να μπορέσει να σε κατατοπίσει καλύτερα σε αυτό το θέμα. Από τις δύο πάντως που ανέφερες, θα έκλεινα προς την Άλια προσωπικά, γιατί μου αρέσει όλο το πακέτο. Αν σε παίρνει οικονομικά, η Αθήνα ίσως να σου προσέφερε περισσότερες επιλογές για τέτοιες καταστάσεις.Γεια σας παιδες. Καινουριος στην παρεα.. Ψαχνω call girl ψιλο milfaki που να κανει πολυ καλο τσιμπουκι. Εψαξα τις προηγουμενες αναρτησεις αλλα για milf δοκιμασμενα μονο την αλια και την αγαπη βρηκα. Εχετε κατι αλλο να προτεινετε;
Τιμές ανά ώρα;κοπέλα σχετικά ψιλή (1,70-1,75), φυσικό στήθος, όμορφα μάτια, μεσογειακός σωματότυπος. καθαρή, ευχάριστη στην κουβέντα, με αρκετά καλό σέρβις στο κρεβάτι, προς GFE. χώρος πολύ καλός. βάση της μικρής μου εμπειρίας στα call-girls, του γούστου μου και των χρημάτων που μπορώ να διαθέσω, ίσως η καλήτερη της κατηγορίας της.