Πρέπει να αναφερθηκε για την κελυ γυμναστρια! Εγώ αυτές τις μουφες θέλω να αποφύγω. :o Ρε να μην υπάρχει κανένα call girl στην πόλη που να έχει την φωτογραφία της. Εννοείται και με φάτσα στην φωτογραφία!!! Όπου παίρνω τηλ όλο σε μουφες πεφτω ![Tickedoff :tickedoff: :tickedoff:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tickedoff.gif)
![Tickedoff :tickedoff: :tickedoff:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tickedoff.gif)
Πρέπει να αναφερθηκε για την κελυ γυμναστρια! Εγώ αυτές τις μουφες θέλω να αποφύγω. :o Ρε να μην υπάρχει κανένα call girl στην πόλη που να έχει την φωτογραφία της. Εννοείται και με φάτσα στην φωτογραφία!!! Όπου παίρνω τηλ όλο σε μουφες πεφτω![]()
Σε αυτή τη τιμή ειναι 2 εκτονώσεις? Όπως βλεπεις είμαι πολύ άσχετος!! Αυτή δεν είναι και πολυ του γουστου μου, καμία άλλη έχεις?
Προτείνεται 100%...
Καλως τα παιδια τα δικα μας,οποιος προλαβει,η τιμη παντος το επιτρεπει![]()
Για την ΜΑΡΛΕΝ σε βλεπω τοτε...Ειμαι λάτρης τών Milf όχι τον Gilf. Μέχρι 35 ετών δηλαδή! Και επίσης να έχει πιασίματα και όχι χοντρή! Τώρα για στήθος δεν το συζητώ!!!
![]()
και ας είναι και πεσμένο!!
Μαλλον εκεί θα καταλήξω αν μου λέτε και εσεις τα καλύτεραΓια αυτές τι λεει?
Ποια ειναι αυτη η Μαρλεν? Δεν ειναι αυτη που ερχεται με την Ευα ...εχει καπου κριτικες?
Καλως τα παιδια τα δικα μας,οποιος προλαβει,η τιμη παντος το επιτρεπει![]()
Καμμια σχεση.αλλη είναι...Ποια ειναι αυτη η Μαρλεν? Δεν ειναι αυτη που ερχεται με την Ευα ...εχει καπου κριτικες?
Καμμια σχεση.αλλη είναι...
Γαλλιδα αυτή,η της Ευας είναι Πολωνη...
Μεσα εισαι...Αυτη ειχε περασει απο Καληγουλα?? με τεραστια βυζια?
Δηλ είναι αυτή που δειχνουν οι φωτο????ξερει κανεις γι αυτην?
απ οτι ξερω ειναι βουλγαρα 32αρα μιλφ παντρεμενη με μεγαλους βυζους. ο αντρας της με απασχολει τι ρολο βαραει.
οχι καμια σχεσηΔηλ είναι αυτή που δειχνουν οι φωτο????
Κομματάκι δυσκολο...
ξερει κανεις γι αυτην?
Κυριοι, επειδη πλησιαζει η ωρα που ο κολλητος θα παρει την αγουσα για τα αποδυτηρια της ζωης (κοινως ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ)και ο κουμπαρος τις δυσκολες στιγμες δειχνει ποσο καλος φιλος ειναι, θα εκτιμουσα να μου στειλετε με προσωπικο μνμ τυχον καλες προτασεις που θα αξιζει να τις τιμησουμε.. Δυστυχως εγω εμειρια μονο απο μασαζερι εχω (κ εκει οχι πολυ μεγαλη)).. Ευχαριστω..Η κληση στο χοτελι πρεπει να γινει μεσοβδομαδα!!