azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.679
- Πόντοι
- 38.177
στη φωτο πάντως 100 λει
Τα 100€ λογικα θα ειναι χωρίς τιποτα(ακαποτο,δεύτερη φορα και χυσιμο στο στομα,πρόσωπο,σώμα) ;)
στη φωτο πάντως 100 λει
Τα 100€ λογικα θα ειναι χωρίς τιποτα(ακαποτο,δεύτερη φορα και χυσιμο στο στομα,πρόσωπο,σώμα) ;)
συναγωνιστες η νεφελη εβγαλε φοτο δικες της!!!!
Ισαβέλλα είναι πρόσχαρη η ξυνη σέρβις κάλο?Καλημέρα. Πήρα χθες την Ισαβέλλα από το γραφείο που έχει τις Ζωή, Ρένα κ.λπ. Ελληνίδα 1,65 55 kg με πολύ καλές καμπύλες. Καλό παιδί και αρκετά καλή στο παιχνίδι αν και αρκετά συγκρατημένη. 120 € κόστος άνευ πρωκτικού με ελεύθερο στοματικό και ζήτησε 200 € για 2 ώρες !!!!
Καλημέρα. Πήρα χθες την Ισαβέλλα από το γραφείο που έχει τις Ζωή, Ρένα κ.λπ. Ελληνίδα 1,65 55 kg με πολύ καλές καμπύλες. Καλό παιδί και αρκετά καλή στο παιχνίδι αν και αρκετά συγκρατημένη. 120 € κόστος άνευ πρωκτικού με ελεύθερο στοματικό και ζήτησε 200 € για 2 ώρες !!!!
Παιδες,ξερουμε τιποτα για αυτη τη Ζανα?? Μου μοιαζουν για αληθινες οι φωτο
νομιζω εχει αναφερθει κανα δυο σελιδες πισω ως εγχειρισμένη
και αυτες ορθιες κατουρανε ή ειναι κανονικες
η δεύτερη είναι η ρενα γρήγορη επαγγελματειας δουλεύει φιμπερ και στο φ/κ κορίτσια θεσ/νικηη πρωτη δεν ξερω, αλλα η δευτερη νμιζω φωναζει απ 'τη φωτογραφια πως ναι
Εχει καπου φωτο της? Ηλικια?Καλημέρα. Πήρα χθες την Ισαβέλλα από το γραφείο που έχει τις Ζωή, Ρένα κ.λπ. Ελληνίδα 1,65 55 kg με πολύ καλές καμπύλες. Καλό παιδί και αρκετά καλή στο παιχνίδι αν και αρκετά συγκρατημένη. 120 € κόστος άνευ πρωκτικού με ελεύθερο στοματικό και ζήτησε 200 € για 2 ώρες !!!!
Εγώ όχι, αλλά υποθέτω ότι μπορεί να σχετίζεται με την Αφροδίτη Power, μιας και κάποιο από τα τηλέφωνα που έχουν εκεί μου θυμίζει ένα δικό της.Kalhspera ...
Ξερουμε κατι για αυτες τις δυο που φαινονται να ειναι απο το ιδιο γραφειο...
το δευετερο πολυ δυνατο...ειναι αληθινο? ας ενημερωσει καποιος και ποσο κοστιζει αν εχει παειΕγώ όχι, αλλά υποθέτω ότι μπορεί να σχετίζεται με την Αφροδίτη Power, μιας και κάποιο από τα τηλέφωνα που έχουν εκεί μου θυμίζει ένα δικό της.