το θυμασαι βλεπω αζαζελ αρα στη ερωτηση για το ποιος ειναι μπουφος μαλλον στον εαυτο σου πρεπει να την κανεις. εδω μεσα σκοπος ειναι (αν εχω καταλαβει σωστα δηλαδη) να διαμοιραζεται η γνωση προς αποφυγην κακοτοπιων και γιατι υποτιθεται ειμαστε στη ιδια "πλευρα" του αθληματος. δυστυχως η ευτυχως αλλοι εχουνε μεγαλη εμπειρια κ γνωση (για διαφορους λογουσ π.χ. οικονομικους, μακροχρονια ασχολια με το αθλημα). Προφανως την ερωτηση στην εκαανα ορμομενος απο καποια σχολια σε ενα ποστ και λογικα θα θυμασαι τι απαντηση μου εδωσες (αν οχι μπορω και εγω να την ανεβασω..) εσυ που τους βοηθας ολους εδω μεσα μου ειπες "Οταν λες να μοιρασουμε,τι θα μου δωσεις εσυ για να σου δωσω και γω?"... ειναι που εσυ τους βοηθας ολους "αν μπορεις" οπως λες , εγω λεω αν εχεις να κερδισεις κατι (τουλαχιστον ετσι μου εδωσες να καταλαβω απο την απαντηση σου). οσο για το ποιος ειναι τραχανοπλαγια και βλαχαδερο (για βλαχικη νοοτροπια πολης μιλησα που πιστευω θα συμφωνησουνε πολλοι συμπολιτες μας χωρις να την εχουνε οι ιδιοι. μιλαω γενικα για την πολη κ οχι προσωπικα για καποιον αλλα τσπ..), κοιτα την απαντηση μου εδωσες και ξανακοιτα τον καθρεφτη σου. στην τελικη (στο ξαναλεω μιλησα για νοοτροπια κ οχι για ατομα προσωπικα δηλαδη για σενα ας πουμε , το ξαναεξηγω γιατι μαλλον το χρειαζεσαι για να καταλαβεις) οποιος εχει τη μυγα λενε..