Συνάντηση πριν απο λίγες ώρες σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης μιας και δεν είμαι λάτρης του Ολυμπιακού;)Μετά απο μια κουραστική μέρα και επαγγαλμετικα ραντεβού,λόγος και για τον οποίο δεν εχω πάντα πρόσβαση στο internet αλλά κάπου κάπου ενημερωνομαι και διαβάζω το forum..Παλιός στην δουλειά αλλά και να ευχαριστήσω και τα μέλη που τόσα χρόνια και με τις πληροφορίες τους αλλά και με το χαβαλέ τους,μας οδηγούν σωστά αλλά και μας κάνουν κάποιες φορές να χαμογελαμε!Στα του έργου λοιπόν,απο φίλο τηλέφωνο,έσκασε μύτη ένα πανέμορφο κορίτσι 24 ετών,αφού μιλήσαμε λίγο και μάλιστα πολύ κοινωνική ευγενική και χαμογελαστή,πέσαμε βουρ στον πατσα!!Ξανανιωσα παίδες;)έγινα και πάλι έφηβος!Πεντακαθαρη,φοβερό στοματικό η κοπέλα,οδηγούσε και οδηγούσα και εγώ την κούρσα!1 ωριτσα 80€ Αλλά πάνω απο καθαρή και τίμια επιλογή επειδή πρόσφατα δοκίμασα ένα city tour που ήρθε στην πόλη μας και εάν απο εμφάνιση έμεινα ικανοποιημένος η κοπέλα δεν ήταν VFM για πολλούς λόγους που δεν θα γράψω εδώ για ευνόητους λόγους!Λοιπον η κοπέλα προτείνεται χωρίς ενδοιασμούς γιατί όταν τα city tour παίρνουν 120-150€ η συγκεκριμένη με 80€ στον χώρο σου η σε ξενοδοχείο ειναι πολύ καλύτερη επιλογή και για τα χρήματα,αλλά στην ουσία ειναι το ίδιο σε εμφάνιση και παροχές με τις συγκεκριμένες αρπαχτές!!Εμεινα άκρως ικανοποιημένος!Εδω άλλωστε παιδιά είμαστε για να αλλάζουμε πληροφορίες οπότε μπορούμε για να περνάμε όλοι καλά πάλι οπότε μπορούμε!Περισσοτερα σε PM;)