...Καλησπερα συναθλητες
Για τις παραπανω αγγελιες ξερουμε τιποτα? Αν ξερει κανεις λεπτομερειες ας στειλει και p.m.
Κατά 99% είναι μία Ελληνίδα η οποία βάζει συχνά αγγελία και ζητάει ευκατάστατους παντρεμένους-επιχειρηματίες για σηνάντηση και πρέπει να είναι και η ίδια που είχε βάλει μία μπαρούφα ότι ζητάει τόσες χιλιάδες ευρώ για σχέση 6 μηνών (ή κάτι τέτοιο).
Πήγα μαζί της για 2 ώρες πριν κανά 2-3 μήνες στις αρχές της.
Λέει ότι είχε κατάστημα με ρούχα ή κάτι τέτοιο και χρειάζεται επηγόντως λεφτά να καλύψει τα χρέη.
Είναι καλή κοπέλα και ευγενική και δεν είναι πιεστική ως προς τον χρόνο. Και γυμνασμένη. Και όντως προσφέρει αυτά που λέει. Σε αυτό είναι ειλικρινής.
Αλλά, όπως και οι περισσότερες ελληνίδες που είναι κάπως εμφανίσημες, υπερκτιμά τον εαυτό της.
Θεωρεί ότι ο άλλος θα χύσει μόνο που θα την δει και ισχυρίζεται ότι είναι από τις πιο εμφανίσημες κοπέλες που κυκλοφορούν στη Θεσσαλονίκη. Οκ, γούστα είναι αυτά, αλλά υπάρχουν πολλές-πολλές καλύτερες.
Επίσης καθόταν κάπως σαν αγγούρι χωρίς να κάνει και πολλά. Ίσως τώρα να είναι καλύτερη.
Τότε ήταν 29, τώρα είναι 28 αλλά είμαι σίγουρος ότι τα άντα τα έχει περάσει για τα καλά...
Με συλινόνη όπως λέει, κάτι που εγώ το βάζω στα μείον.
Συμπέρασμα: Αν έριχνε της τιμή στα 50Ε μπορεί να ξαναπήγαινα. Με 200 ούτε κατά διάνοια..
Κατά 99% είναι μία Ελληνίδα η οποία βάζει συχνά αγγελία και ζητάει ευκατάστατους παντρεμένους-επιχειρηματίες για σηνάντηση και πρέπει να είναι και η ίδια που είχε βάλει μία μπαρούφα ότι ζητάει τόσες χιλιάδες ευρώ για σχέση 6 μηνών (ή κάτι τέτοιο).
Πήγα μαζί της για 2 ώρες πριν κανά 2-3 μήνες στις αρχές της.
Λέει ότι είχε κατάστημα με ρούχα ή κάτι τέτοιο και χρειάζεται επηγόντως λεφτά να καλύψει τα χρέη.
Είναι καλή κοπέλα και ευγενική και δεν είναι πιεστική ως προς τον χρόνο. Και γυμνασμένη. Και όντως προσφέρει αυτά που λέει. Σε αυτό είναι ειλικρινής.
Αλλά, όπως και οι περισσότερες ελληνίδες που είναι κάπως εμφανίσημες, υπερκτιμά τον εαυτό της.
Θεωρεί ότι ο άλλος θα χύσει μόνο που θα την δει και ισχυρίζεται ότι είναι από τις πιο εμφανίσημες κοπέλες που κυκλοφορούν στη Θεσσαλονίκη. Οκ, γούστα είναι αυτά, αλλά υπάρχουν πολλές-πολλές καλύτερες.
Επίσης καθόταν κάπως σαν αγγούρι χωρίς να κάνει και πολλά. Ίσως τώρα να είναι καλύτερη.
Τότε ήταν 29, τώρα είναι 28 αλλά είμαι σίγουρος ότι τα άντα τα έχει περάσει για τα καλά...
Με συλινόνη όπως λέει, κάτι που εγώ το βάζω στα μείον.
Συμπέρασμα: Αν έριχνε της τιμή στα 50Ε μπορεί να ξαναπήγαινα. Με 200 ούτε κατά διάνοια..
Χαιρετω ολους....
σημερα πηγα σε ενα σπιτι στην πετρου συνδικα με εγνατια (διαμερισμα) και ειχε 3 κοπελες μεσα...καμια δεν μου αρεσε ιδιαιτερα....η μια που ηταν λεπτη με μαλλον σιλικονατα βυζια μου ειπε 60 ευρω ολες τις στασεις και 69 με προφυλακτικο.....τσιμπουκι χωρις προφυλακτικο 70 ευρω.... της ειπα κανε τα 60 50 να γινει η δουλεια...αρνηθηκε και εφυγα. το τηλ τελειωνει σε 944.
Πηρα και τηλ μια αλλη Ηλεκτρα στο ονομα που ειχα διαβασει τη αγγελια της στον αγγελιοφορο...με διαμερισμα στην Ανδριανουλοποεως στην express service. μου ειπε για 60 ευρω και μαλιστα για διαφημιση μου ειπε οτι ειχε βγει αναπληρωματικη playmate και οτι ηταν και χορευτρια στην Μενεγακη στον πρωινο καφε.....χαχαχαχαχ ειχε πλακα....δεν πηγα απο εκει ομως.
Εχει παει κανεις να ενημερωσει?
ευχαριστω.
αυτη με τα tattoo πρεπει να εκανε πιατσα πιο παλια με την ηλεκτρα(τρ)στις 26ης οκτωβριου πριν 3-4 χρονια....πολυ πολυ καθυστερημενη ενημερωση...
το εν λογω σπιτι στην Ανδριανουπολεως μεταφερθηκε σε εναν παραλληλο δρομο.
το εχει μια 50αρα τρανς χοντρη . δεν εργαζεται ουτε μου θυμιζει κατι...
μεσα ηταν 2 κοπελες.
εγχειρισμενες τρανς και οι δυο.
Η μια καποτε δουλευε στην πιατσα προ 10ετιας αν και εκεινη τη μερα ηταν για επισκεψη εκει. ασχολειται πλεον απο αλλο ποστο με το χωρο. εχει δικο της γραφειο με κοπελες . οχι τρανς. γενημενες γυναικες.
Η αλλη ηταν μια πολυ ωραια. 40- αλλα πρωτα πρωτα βηματα στο χωρο. πολυ ωραιο σωμα με ωραιο βυζι και ερεθιστικα tatoos...
λοιπον, ηπια ενα καφε με τα κοριτσια παροτι δεν ηθελα να περασω. αλλωστε πηγα μονο και μονο για να δω τι παιζει και να ενημερωσω εδω.
η κοπελα με τα tatoo αξιζε αλλα για καποιον λογο δεν ηθελα να κανω κατι , μου την εσπασε και ο τροπος της χοντρης...
στα μειον του χωρου απο οτι αντιληφθηκα: παροτι η τιμη ειναι 60 ευρω την ωρα , η ιδιοκτητρια του μαγαζιου στο τεταρτο , εικοσαλεπτο φωναζει σαν γνησια τσατσα μπουρδελου...
συμφερει λοιπον την κοπελα με τα tatoo να την παρει κανεις εξω μονη της...
η αγγελια για αυτο το σπιτι ειναι: αν και εχει νομιζω κι αλλες...
οταν ακουτε το ποιηματακι " χορευτρια απο τη Μενεγακη κλπ" αυτος ειναι ο χωρος
ποτε φιλεαυτη με τα tattoo πρεπει να εκανε πιατσα πιο παλια με την ηλεκτρα(τρ)στις 26ης οκτωβριου πριν 3-4 χρονια....
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΑΝΤΑΡΑΚΙ ΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΜ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
πολυ πολυ καθυστερημενη ενημερωση...
το εν λογω σπιτι στην Ανδριανουπολεως μεταφερθηκε σε εναν παραλληλο δρομο.
το εχει μια 50αρα τρανς χοντρη . δεν εργαζεται ουτε μου θυμιζει κατι...
μεσα ηταν 2 κοπελες.
εγχειρισμενες τρανς και οι δυο.
Η μια καποτε δουλευε στην πιατσα προ 10ετιας αν και εκεινη τη μερα ηταν για επισκεψη εκει. ασχολειται πλεον απο αλλο ποστο με το χωρο. εχει δικο της γραφειο με κοπελες . οχι τρανς. γενημενες γυναικες.
Η αλλη ηταν μια πολυ ωραια. 40- αλλα πρωτα πρωτα βηματα στο χωρο. πολυ ωραιο σωμα με ωραιο βυζι και ερεθιστικα tatoos...
λοιπον, ηπια ενα καφε με τα κοριτσια παροτι δεν ηθελα να περασω. αλλωστε πηγα μονο και μονο για να δω τι παιζει και να ενημερωσω εδω.
η κοπελα με τα tatoo αξιζε αλλα για καποιον λογο δεν ηθελα να κανω κατι , μου την εσπασε και ο τροπος της χοντρης...
στα μειον του χωρου απο οτι αντιληφθηκα: παροτι η τιμη ειναι 60 ευρω την ωρα , η ιδιοκτητρια του μαγαζιου στο τεταρτο , εικοσαλεπτο φωναζει σαν γνησια τσατσα μπουρδελου...
συμφερει λοιπον την κοπελα με τα tatoo να την παρει κανεις εξω μονη της...
η αγγελια για αυτο το σπιτι ειναι: αν και εχει νομιζω κι αλλες...
οταν ακουτε το ποιηματακι " χορευτρια απο τη Μενεγακη κλπ" αυτος ειναι ο χωρος
μονο σε χοτελ παει η και σε σπιτι ? αν και σε σπιτι για στειλε κανα ινφο με ΠΜ.ξεχασα να πω κατι που το εγραψα σε αλλο thread...
η κοπελα με τα tatoo που ειπα για εξω παει σε ξενοδοχειο με 80 την ωρα...
σε συγκριση με τα 60 για 20-25 λεπτα και τη χοντρη απο εξω να φωναζει, συμφερει
Και οι δύο για την ίδια ρωτάτε...