Λοιπόν το έκανα το απονενοημένο διάβημα...Φ-Ο-Λ-Α ολκής...πίπα ΜΕ προφυλακτικό (ή το γραφείο κοροϊδεύει ή η κοπέλα, για μένα το γραφείο μας τα μασάει). Η κοπέλα όσο μπορεί ευγενική, με τα λίγα αγγλικά της, αλλά από εκεί και πέρα κλάψε με μάνα κλάψε με....με υποδέχτηκε με παντόφλα και σορτσάκι....λες και θα πίναμε καφέ το βλήμα...μπαίνω για μπάνιο, βγαίνω και την αρχίζω μπαλαμούτι και φιλιά...αποφεύγει τα γλωσσόφιλα (1η μαλακία)...λέω δεν πειράζει θα μπαλαμουτιάσω κωλάρα και βυζάρες (καλά αφράτα στην αφή, αλλά στην θέα το σχήμα είναι λίγο πώς να το θέσω...κακοφορμισμένο τουλάχιστον)...την ετοιμάζω για πίπα....μου λέει "προφυλακτικό"....τρελαίνομαι....την λέω αποκλείεται, άλλα λέτε στο σαιτ...μου λέει όχι δεν προσφέρω για λόγους υγιείηνης, κάθετη αυτή...λέω φεύγω και στέλνω επι τόπου μνμ στο γραφείο "ότι θέλω τα λεφτά μου πίσω..."....με καλούν στο τηλέφωνο να μου πούν ότι έχεις ήδη κάνει κάτι με την κοπέλα και πρέπει να πληρωθεί τουλάχιστον το μισάωρο....την απαντάω απλά φιληθήκαμε και χαμουρευτήκαμε...επιμένει...δεν έχω άλλη επιλογή, μένω την δίνω πίπα, την στήνω στα 4, βάζει μπόλικο τζελ και από την κάβλα που είχα μαζέψει από το σπίτι χύνω μετά από κανά 10λεπτο, παίρνω το 50αρικο και έγινα λούης! Μαύρο στο γραφείο! Για την κοπέλα τί να πώ, δεν αξίζει απλά.
Τα ρίσκα είναι για να παίρνονται, αλλά για τις φόλες θα πρέπει να υπάρχει αλληλεγγύη μεταξύ μας και να υπάρχει και ενημέρωση. Αυτά.