ggthd
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2010
- Like
- 1.785
- Πόντοι
- 216
Καλή είναι για ένα 20άρικο μαζί με τα άλλα αραπάκια στην Πατησίων
Καλή είναι για ένα 20άρικο μαζί με τα άλλα αραπάκια στην Πατησίων
EvitaΜυρτώ 24χρονη Τσέχα καύλα καινούργια στην πόλη. Την έχει επισκευτεί κάποιος η έστω την φίλη της ?
Tην εχεις δει και την εχεις παρει τυπε?Καλή είναι για ένα 20άρικο μαζί με τα άλλα αραπάκια στην Πατησίων
Δε γαμάω μαύρεςTην εχεις δει και την εχεις παρει τυπε?
Θα σας ειδοποιησουμε....Δε γαμάω μαύρες
Αραπάκια το φυλάνε, στον Αλή Πασά το πάνεΚαλή είναι για ένα 20άρικο μαζί με τα άλλα αραπάκια στην Πατησίων
Aρα εντελως ακυρη η γνωμη σου χωρις επιχειρηματαΔε γαμάω μαύρες
Κολαούζος της είσαι και θίχτηκες ή απλά ο χαζός του χωριούAρα εντελως ακυρη η γνωμη σου χωρις επιχειρηματα
Κοινή λογική ρε τύπε. Γίνεται εγώ που δεν έχω ιδέα από το badminton να εκφέρω γνώμη για έναν παίχτη? Εσύ τι φάση και δεν πηδάς μαύρες? Ρατσιστής?Κολαούζος της είσαι και θίχτηκες ή απλά ο χαζός του χωριού
Καμία σχέση το παράδειγμα σου. Αλλά κι εσύ τι φάση και δεν πηδάς αντρικό κώλο; Ομοφοβικός;Κοινή λογική ρε τύπε. Γίνεται εγώ που δεν έχω ιδέα από το badminton να εκφέρω γνώμη για έναν παίχτη? Εσύ τι φάση και δεν πηδάς μαύρες? Ρατσιστής?
Σοφιστίες στο φουλ βλέπω.Καμία σχέση το παράδειγμα σου. Αλλά κι εσύ τι φάση και δεν πηδάς αντρικό κώλο; Ομοφοβικός;
Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο ρε φίλε. Τελείως άκυρο παράδειγμα. Και τελικά αν δεν είσαι ρατσιστής γιατί δεν γαμας μαύρες; Από σεβασμό;Καμία σχέση το παράδειγμα σου. Αλλά κι εσύ τι φάση και δεν πηδάς αντρικό κώλο; Ομοφοβικός;
Φίλε John_282, ε τι να κάνουμε είμαστε μερικοί που δεν μας ελκύουν ΚΑΘΟΛΟΥ οι μαύρες - δεν σημαίνει πως θα βγούμε και στους δρόμους με κουκούλες της KKK και αναμένους πυρσούς! Ήμαρτον πια. Επίσης είμαστε κάποιοι που ΔΕΝ γουστάρουμε καθόλου τις κοπέλες που είναι γεμάτες tattoo και piercing χαλκά στη μύτη. Ή τις χοντρές! Ή τις άσχημες! ...ή ακόμη και τις αξύριστες!
...δεν μπορούμε δηλαδή να έχουμε ένα target group που 'μας φτιάχνει' (πχ Σλάβες) περισσότερο και να μην μας αρέσουν πχ νέγρες, ή αξύριστες ή χοντρές. Εσείς - αν σας αρέσουν και σας ελκύουν σεξουαλικώς - είστε ελεύθεροι να κάνετε οτι θελετε μαζί τους. Ντε και καλά δηλαδή οι νέγρες ή οι χοντρές ή οι αξύριστες κλπ, κλπ, κλπ να αρέσουν και σε εμάς;
ΥΓ. Έχουν υπάρξει κάποιες νέγρες κοπελίτσες που έχουν πολύ καλές κριτικές και είμαι σίγουρος πως όσοι τις δοκίμασαν πέρασαν καλά. Κάποιοι φίλοι από το φόρουμ, μου πρότειναν "...πήγαινε, είναι η τάδε μαυρούλα πολύ καλή...". Ε, λοιπόν όχι αγαπητέ μου φίλε John_282, δεν θα πάω! Και δεν θα πάω, επειδή ΔΕΝ μου αρέσουν οι μαυρούλες, ακόμη κι αν είναι η φιναλίστ Miss Nigeria... η ακόμη και η Ναόμι Κάμπελ όταν ήταν στα 20ies κι έσταζε κάβλα. ΔΕΝ πάμε, επειδή ΔΕΝ μας ελκύουν, όχι επειδή είμαστε 'φασίστες', 'ρατσιστές' ή 'φοράμε σβάστικες και χαιρετάμε τον Ήλιο' ή οτιδήποτε άλλο ευφάνταστο!
...παρακαλώ, καταλαβετέ το!
Οχι απλα εσυ εισαι τρομπας που απο τη στιγμη που δε την εχεις παρει ουτε καν την εχεις δει προκειτε πετας τη μαλακια σου και το παραδειγμα με τον αντρικο κωλο δειχνει το ποσο ακυρος εισαι και πετας τις μαλακιες τη μια μετα την αλληΚολαούζος της είσαι και θίχτηκες ή απλά ο χαζός του χωριού
Γιατι η πολυ τον βαρεσε στο κεφαλι γι αυτοΤι σχέση έχει το ένα με το άλλο ρε φίλε. Τελείως άκυρο παράδειγμα. Και τελικά αν δεν είσαι ρατσιστής γιατί δεν γαμας μαύρες; Από σεβασμό;
Εντάξει χαλάρωσε @GetYouBarbara . Έχει δίκιο ο @Skorpio93 . Ο καθένας με τις προτιμήσεις του. Άλλος έχει λιγότερα target και άλλος περισσότερα. Το να απαξιώνει όμως κάποιος μια κοπέλα χωρίς να την έχει δοκιμάσει, είναι foul. Btw αυτήν την τύπισσα που είναι η ίδια που υπέγραφε σαν Naomi,δεν την έχω δοκιμάσει.
Καλώς ήρθεςΧαιρετώ την παρέα! Νεος στο φορουμ, όχι και τοσο νέος στο άθλημα. Ελπίζω να συνεισφέρω και εγώ στους συναθλητές!