Βικτώρια ανεξάρτητη ομορφη ξανθιά ψηλή γλυκιά μιλφάρα 39 χρονών θα σε κάνει να καυλώσεις αμέσως. Δεχουμε ραντεβού στο χώρο μου και έρχομαι ξενοδοχείο επιλογή σου θεσσαλονίκη. Σεξουαλικές υπηρεσίες 69 σεχ αυταρχικο. χαλαρωτικό μασάζ. κλπ. +30 698 833 9972.
kanesex.com
Καλημερα παίδες.
Κασκαντεριλικι στην παραπάνω υπό τον φόβο εμφάνισης της Σουλαρας γι αυτό και έσκασα μύτη με φόρμες και σπορτεξ…
Περιοχή Αμπελοκηποι.
Χώρος παλιός αλλά καθαρός. Δηλ διαμέρισμα μη ανακαινισμένο αλλά καθαρό.
Η κοπέλα γύρω στα 40. Ότι βλέπετε στις φωτό.
Ψηλή γύρω στο 1.76-1.78.
Κιλά στο ζέτε δεν μπόρεσα να υπολογίσω αλλά μαντεύω γύρω στα 80.
Βυζαρες για τα κυβικά της δεν λες πως έχει αλλά 2.5αρια είναι σίγουρα. Θα περίμενα κάτι παραπάνω λόγω κιλών φυσικά.
Κωλαρα φανταστική και ποδάρες γυροσκοπικές και ευέλικτες τηρουμένων των αναλογιών.
Κωλο δεν ζήτησα αλλά νομίζω δίνει δεν είμαι σίγουρος.
Έκλεισα μισάωρο στα 60 αλλά μου άρεσε λόγω σωματότυπου και υπηρεσιών και είπα να καθίσω και για ένα δεύτερο όποτε έδωσα αλλά 50.
Στα του αγώνα σαν γνήσιο Φακιροσκυλο που είμαι λάτρης των μενιρ την πήδηξα σαν πρωταθλητής και για μένα άξιζε τον κόπο.
Τελείωμα μια ιεραποστολικά και μια στα 4 με μια κωλαρα θεα όνειρο.
Τσιπουκι άνω του μετρίου και θα μπορούσα να τελειώσω εύκολα αλλά ήθελα να την καρφωσω & γι αυτό κρατήθηκα..
Καθαρή και ευγενική που αν έχεις τον τρόπο και την ξεκλειδώσεις με την συμπεριφορά σου και με τον τρόπο σου πιστευω οι λάτρεις του είδους θα περάσουν καλά.
Μοντελοπνιχτες και λαμπαδοφοροι προσπερνατε..
Εις το μενιρ του μέλλοντος αιώνος αμήν….