Ας κάνουμε και μια σωστή ενημέρωση.
Αν θέλεις να ζήσεις μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσεις ποτέ…. πρέπει οπωσδήποτε να με συναντήσεις EROTIKA PROGRAMATA NOVO WHATSAPP η στο TELEGRAM+306977284644
kanesex.com
Στα θετικά, καλό στοματικό με σωστή καθοδήγηση. Προσπάθειες για ντιπ, το έχει με το σάλιο. Συμπαθητικό φιλί που με υπομονή έγινε "παθιασμένο γλωσσοφιλο" που λέτε.
Στα αρνητικά, κλασική Ρωσίδα που κλέβει (δεν είναι Λατινα). Στο σεξ λόγω κιλών καταντάει κουραστικό. Κόφτες, μετρητές, χρήματα μπροστά, τα γνωστά.
Στα ακόμα πιο αρνητικά, ο γύφτος που χειρίζεται τα τηλέφωνα σου λέει οκει σε υπηρεσίες αλλά η κοπέλα δεν ενημερώνεται. Καλά, για το παθητικό κατουρημα γελάω.
Είπα να τα πω σωστά. Στούντιο στη Λαγκαδά, χάρμα οφθαλμών ο όροφος γεμάτος airbnb (με αυτές τις φτηνές καφετι πόρτες, μάστιγα οι συγκεκριμένες).
Δεν προτείνεται αν και έμαθα όλο το ιστορικό της στο σοσιαλ που με το ζόρι θα βγει αν δεν γνωρίζετε κάποια Ρώσικα. Αγγλικά λίγα ως καθόλου.
Τιμή 70 μισή ώρα.
Σε περιμένω στον όμορφο και διακριτικό μου χώρο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για να σου δώσω απλόχερα καυτές στιγμές ηδονής. Είμαι η Βικτωρια ανεξάρτητη 29 χρόνων και θα πραγματοποιήσω όλες σου τις κρυφές επιθυμείς 6976939779 ΜΟΝΟ WhatsApp και Viber
kanesex.com
Επίσκεψη χθες εδώ. Σε νέο χώρο στην Ερμού δίπλα.
Στα θετικά, ότι με το γραφείο αυτό πλέον έχω αναπτύξει ξεκάθαρες σχέσεις σωστές που ξέρω τι θα πάρω. Δε χρειάζεται προμοσιον. Η κοπέλα, επίσης από Ρωσοουκρανία (όχι λατινα), έχουμε βρεθεί και εκτός. Εξαιρετικό σώμα, γυμνάζεται άλλωστε. Στήσιμο για σεμινάριο, που μόνο σε τρελό πετιτ θα βρεις παρόμοιο. Στήθος τέλειο σε μέγεθος και απόκριση. Σεξ ότι θες όπου θες, όπως πρέπει.
Στα αρνητικά, κυρίως για τον νεο ή μπουνταλά πελάτη, έχει και αυτή τους κόφτες της. Θα σε πάει όπως θέλει, δε θα πει όχι αλλά μέχρι εκεί. Σπάει αυτό αλλά είναι στο χέρι του καθενός. Σε αρκετούς θα φανεί διεκπεραιωτική. Σε κάποιους ίσως κρύα. Δεν είναι. Αξίζει.
Τιμή ότι σας πουν.
Εάν ξαναγίνω πιο μάχιμος και κάνω κασκαντεριλίκια θα ενημερώσω. Υπάρχουν αρκετές άλλες επιλογές. Εννοείται ότι στο κλαμπ πρέπει να είστε μεγάλα θύματα για να πάτε πλέον (γελάω με τα 150). Τα καλά είναι εκεί έξω.
Καλή συνέχεια.