harrypotter
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Ποτε;;
Γράφει ημερομηνία ;;
Ποτε;;
φίλε μπορεις να μου στείλεις και εμενα τρόπο επικοινωνίας?Απο φβ εγινε η γνωριμια κ η συζητηση αν θελεις στειλε πρωσοπικο να σ δωσω το προφιλ της.
Αμ βρεις την αγγελια στειλε....δεν την βρισκω αγοριναΑν πας στην σελίδα ζευγάρι ψάχνει άντρες θα τη βρεις
Σοβαρά χυστη μου;Πέρασμα με Ιρίνα/Λένκα. Έσπασε το προφυλακτικό και τα είδα όλα μιλάμε . Βέβαια αργότερα βάρεσα μια μπλε Fanta να στανιάρω και ήρθα στα ίσια μου.
Γράψε λάθοςΑυτό τι είναι ;
Το τηλέφωνό του αφροδισιολόγου;
Έσβησα και την παράθεσηΓράψε λάθος
Καλημέρα, την έχω πάρει με το που ήρθε, έχει πέσει Photoshop στην φωτογραφία στο θέμα κοιλιάς, καμμία 30-32 χρόνων, μιλάει αγγλικά, ψηλή 1.70+ βυζιά 2-2,5 νούμερο καμμία 70kg+. Εάν δεν την δώσεις οδηγίες θα σε τελειώσει στα γρήγορα. Την δεύτερη φορά την οδηγούσα πώς και τι θέλω και ήταν καλουτσικη. Καλή πίπα deepthroat και δεν κουράζεται στο cowgirl. Όχι κάτι τρελό αλλά όχι και ξεπετα.Λέτε να δοκιμάσω ή θα βρω δράκο;;
Melek 30χρονη ΕλληνοΤουρκάλα 6948 862 427
Melek μια 30χρονη ΕλληνοΤουρκάλα με φυσικό πλούσιο στήθος, με ζουμερές καμπύλες ωραίο πρόσωπο, φυσικά έντονα χείλη για βαθύ στοματικό. Ξανθιά με λευκό δέρμα. Τα κάνω όλα, τα καταπίνω όλα και φοράω πάντα σέξι εσώρουχα. Έλα σε ένα προσεγμένο περιβάλλον. Κερνάω ποτά, αναψυκτικό. Πάρε με στο...kanesex.com
Ότι σου πα είναι αλήθεια και στο απέδειξα...άμα ανέβασω πώς με βρίζεις θα φταίω εγώ?@giannis_alefragkis ΜΑΚΡΙΆ ΑΠΌ ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΨΕΎΤΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΤΖΗ... ΜΑΚΡΙΆ ΤΟ ΜΟΝΌ ΠΟΥ ΚΆΝΕΙ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΊΡΝΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ... ΔΕΝ ΔΊΝΕΙ ΤΊΠΟΤΑ... ΠΑΠΑΤΖΗΣ
ΨεύτηΟτ
Ότι σου πα είναι αλήθεια και στο απέδειξα...άμα ανέβασω πώς με βρίζεις θα φταίω εγώ?
Θες να πεις οτι είναι Όπως είναι μπάλα του μπάσκετ?Πάντως το βυζί είναι θεϊκό πλέον...δύο χέρια θες να πιάσεις το ένα μόνο....
Σοβαρά χυστη μου;
Άνετα νιώθεις Γκάλης άμα το πιάσεις !Θες να πεις οτι είναι Όπως είναι μπάλα του μπάσκετ?
Μοιράζει δεν μοιράζει φίλε,από ότι λένε οι συναγωνιστές ειναι τρελή .Αυτή η Ιρινα/Λενκα τελικά είναι καθαρή ή μοιράζει παράσημα;
Πριν αρκετό καιρό είχε ειπωθεί ότι κάποιος κόλλησε από αυτήν κάτι.
Αυτά που είπανε για βυζαρες Νο 6 κτλ μου κεντρισαν το ενδιαφέρον. Υπάρχει καμιά άλλη με τέτοια βυζια;Μοιράζει δεν μοιράζει φίλε,από ότι λένε οι συναγωνιστές ειναι τρελή .
Δεν ξέρω σε τι επίπεδο έχετε πάει τα εξτριμ σπορ αλλά σκεφτείτε και λίγο τον εαυτό σας .
Θα πάθετε καμιά ζημιά καμία μέρα.
Έχει μια παροιμία είδε ο τρελός τον μεθυσμένο και φοβήθηκε..
Μια μέρα που λες στα παλιά χρόνια περνάει μια τρελή ,κανονικά για ψυχίατρο,αλλά ωραίο μουνι και εγώ με την παρέα κοιτάμε και σχολιάζουμε.
Γυρνάει ο αλκοολικός και μας λέει άμα θέλετε να γαμησετε τρελή μόνο να την βάλετε κάτω στα 4 ,μην βάζετε το πουλί σας στο στόμα της ποτέ δεν παίζουν με αυτά ..
Έχει 5 μέρες ανέβασε ένας συναγωνιστής κριτική ότι πήγε σε ένα αχουρι ,γάμησε στον ίδιο άθλιο 20ετιας καναπέ και η κοπέλα εκτός ότι έχει παραμορφωθεί στο πρόσωπο και έχει κάνει βυζιά σαν μπαλονια τα έχει χάσει και τελείως .Αυτά που είπανε για βυζαρες Νο 6 κτλ μου κεντρισαν το ενδιαφέρον. Υπάρχει καμιά άλλη με τέτοια βυζια;
Πόσο θέλει για δύο εκτονώσεις?Καλημέρα, την έχω πάρει με το που ήρθε, έχει πέσει Photoshop στην φωτογραφία στο θέμα κοιλιάς, καμμία 30-32 χρόνων, μιλάει αγγλικά, ψηλή 1.70+ βυζιά 2-2,5 νούμερο καμμία 70kg+. Εάν δεν την δώσεις οδηγίες θα σε τελειώσει στα γρήγορα. Την δεύτερη φορά την οδηγούσα πώς και τι θέλω και ήταν καλουτσικη. Καλή πίπα deepthroat και δεν κουράζεται στο cowgirl. Όχι κάτι τρελό αλλά όχι και ξεπετα.
Φίλε καλά τα αστεία για τη Φαντα,αλλά επειδή η συγκεκριμένη από τα λεγόμενα της μόνο την ψυχική υγεία δίνει σημασία,σπεύσε μέσα σε 24 ώρες από τώρα στο ΑΧΕΠΑ και ζήτα αγωγή PEP.Ειναι κάτι χάπια για τέτοια περίπτωση.Απλά θα πρέπει να τους τονίσεις ότι πρόκειται για ύποπτη επαφή,γιατί σπανίζει στην Ελλάδα και δεν το δίνουν εύκολα.Πες τους και λεπτομέρειες αν χρειαστεί,μην ντρέπεσαιΠέρασμα με Ιρίνα/Λένκα. Έσπασε το προφυλακτικό και τα είδα όλα μιλάμε . Βέβαια αργότερα βάρεσα μια μπλε Fanta να στανιάρω και ήρθα στα ίσια μου.
80+20 η δεύτερηΠόσο θέλει για δύο εκτονώσεις?