Η Ιρινα/Λενκα εχει πλεον καινουργιο βυζι εδω και καμια βδομαδα οπως ειπε. Πρεπει να ηταν γεματο 4αρι το κανονικο της, τωρα ειναι 6+ αλλα με ωραια αισθηση και οψη. Οταν στο βγαζει χυμα να το καμαρωσεις γιατι ακομα το καμαρωνει κι αυτη, δε καταλαβαινεις οτι εχει σιλικονι. Το διαμερισμα παραμενει ενα χαος, ο καναπες ο ιδιος, πολυλογια ιδια και το προσωπο της ισως λιγο ακομα πιο πρησμενο, στα ζυγωματικα κυριως σε σημειο που δε θες να τη κοιτας οταν δινεις.
Ζητησα τουαλετα και με αφησε να χρησιμοποιησω αλλα θα προτεινα να μη το κανει αλλος γιατι η κατασταση ειναι πραγματικα επικυνδινη. Οχι απο αποψη καθαριοτητας καθως ειναι πεντακαθαρη, αλλα για το τι βρισκεται εκει περα μεσα. Για να φτασεις τη λεκανι κανεις ακροβατικα απο μπουκαλια χλωρινης και λοιπον καθαριστικων. Η ντουζιερα ειναι γεματη με διαφορα σαμπουαν και αλλα τετοια. Ο νιπτηρας τιγκα με καλλυντικα και διαφορες ιστοριες σε σημειο να μη μπορει να χρησιμοποιηθει. Στους τοιχους παντου απο το πατωμα μεχρι το ταβανι χαρτια υγιειας. Συνολο του χωρου για να κατουρησεις 1/10 τετραγωνικου μετρου που το χρησιμοποιεις με ζογλερικα. Πιθανοτατα ναι ειναι ψυχιατρικο το ζητημα συγκεντρωσης υλικων.
Ζητηθηκε ισπανικο που το εδωσε απλοχερα για αρκετη ωρα το οποιο εκανε με απιστευτο κεφι καθως ακομα κι αυτη συνηθιζει και χαιρεται τη καινουργια βυζουμπα. Τελειωμα πανω τους, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕΤΑ και δευτερος γυρος, τσιμπουκι χωρις αυριο (με δικη μου παρακληση με προφυλακτικο) με μπουκωματα, φυσιματα, χτυπηματα στο βυζο και τρελο πιπιλισμα και ρουφηγμα τις μπαλες. Στο σεξ 2 στασεις καθως στο ιεραποστολικο μου ερχοταν να γελασω απ το προσωπο και μετα στα 4 πολυ δυνατο σφυροκοπημα που γουσταρει, πολλες μπατσες και ολος ο αντιχειρας μεσα στο κωλο.
Κοστος 70 ευρω με συνολο τις συνεδριας κοντα 4 ωρες στις οποιες παιζει να μιλησα συνολο εγω 3 λεπτα. Τα υπολοιπα μιλουσε μονη της.
Σε γενικες γραμμες αν τα ζυγισω, τα θετικα ηταν καλυτερα και περασα καλα αν και αγχωνομουν ειδικα στην αρχη οτι μου τρωει απλα την ωρα και μαλακιζομαι. Αλλα!!! Στο τελος καθως ντυνομουν και καθως γινοταν οι χαιρετουρες, πανω στο σοσιαλ κομματι να ξαναερθεις και περασα καλα κλπ να με κρατησει πελατη, με ρωτησε γιατι ηθελα πιπα με προφυλακτικο ενω κανει απ τις καλυτερες πιπες εβερ. Της ειπα οτι επειδη ειμαι σχεση μου αρεσει να προσεχω τα παντα και εκει πεταξε το θεικο αν εχουμε τη ψυχικη μας υγεια εχουμε τα παντα. Οποτε με προσοχη!