kostassalp
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2023
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Έχει πάει κανείς παιδιά αξίζει η κοπέλα?
Οντως απανταει ο οδηγος της; Μηπως δινει κωλο;Πολύ καλαο γραφείο αλλά.....
Λοιπόν μάγκες έμαθα αρκετά πραγματάκια για την Αλέσια, δουλεύει με γραφείο το οποίο πολύ εύκολα κλείνεις ραντεβού.
Μην τα ξαναλέω με Αλεσια είναι το στανταρακι μου (για milf).
3o λοιπόν με Αλεσια και Όλγα (δεν έχει αγγελία).
Φιλιά μεταξύ τους, πιπα ταυτόχρονα και πουτσοσκαμπιλα. Το ωραίο με την πιπα είναι ότι σου γλύφουν το καυλι ταυτόχρονα και όχι να κοιτάει σαν χάνος. 2 εκτονωσεις με τελείωμα στα βυζια της Όλγας και τέλος στο πρόσωπο της Αλεσια.
Πάμε στα αρνητικά, 250 για μία ώρα και οι 2 μαζί. Κανονικά πρέπει να κάνουν έκπτωση όταν παίρνεις 2 μαζί.
Η Όλγα δεν έχει το τρομερό πάθος για σεξ, σε αντίθεση με την Αλεσια που τα δίνει όλα.
Το γραφείο έχει και άλλα κορίτσια αλλά χωρίς αγγελία. Πολύ κακό αυτό.
Αφήνω παρακάτω αγγελία Αλεσιας γτ της Όλγας δεν μπόρεσα να την βρω.
⚡25χρονη στην Θεσσαλονίκη 69 415 078 33
Είμαι πολύ όμορφη και καυλωμένη, θέλω να έρθω στο χώρο σου ή σέ ξενοδοχείο να με πηδήξεις. Και μετά να στον πάρω στόμα να γίνει σκληρός και να με χύσεις. Κλείσε ραντεβού μαζί μου και δεν θα χάσεις ;) Με 120ε έρχομαι στον χώρο σου ή σε ξενοδοχείο. Δεν λέω εύκολα όχι, καθώς μου αρέσει να δοκιμάζω...kanesex.com
ποιος δινει κωλο ...?Οντως απανταει ο οδηγος της; Μηπως δινει κωλο;
εστειλα σημερα στην angel , αλαξαμε 1-2 μυνηματα δεε ξερω αν βαριοταν η αν τα αγγλικα της ειναι .. χαλια , παντως φωτο δεν μου εστειλεΜούφα δεν νομίζω...
Απλά κράτα χαμηλά τις προσδοκίες...
Μετά από ενα γρήγορο πέρασμα απο τις 29 κριτικές βγάζω το συμπέρασμα ότι ναι μεν είναι μοντελάκι αλλά σε χαμηλή πτήση...
Μεταξύ αυτής και της Αngel... θα πήγαινα στην 2η... γιατί απλά για την Alex υπάρχει πληροφορία και είναι αποτρεπτική θα έλεγα ενώ για την Angel απλά παίζεις με τις πιθανότητες... αν και οι φωτογραφίες μου κάνουν κάπως "παλιές" ... το στυλ της φωτογράφισης είναι λίγο old school ας πούμε....
Κάνε μια περιγραφή της ολγας αν θέλεις.Πολύ καλαο γραφείο αλλά.....
Λοιπόν μάγκες έμαθα αρκετά πραγματάκια για την Αλέσια, δουλεύει με γραφείο το οποίο πολύ εύκολα κλείνεις ραντεβού.
Μην τα ξαναλέω με Αλεσια είναι το στανταρακι μου (για milf).
3o λοιπόν με Αλεσια και Όλγα (δεν έχει αγγελία).
Φιλιά μεταξύ τους, πιπα ταυτόχρονα και πουτσοσκαμπιλα. Το ωραίο με την πιπα είναι ότι σου γλύφουν το καυλι ταυτόχρονα και όχι να κοιτάει σαν χάνος. 2 εκτονωσεις με τελείωμα στα βυζια της Όλγας και τέλος στο πρόσωπο της Αλεσια.
Πάμε στα αρνητικά, 250 για μία ώρα και οι 2 μαζί. Κανονικά πρέπει να κάνουν έκπτωση όταν παίρνεις 2 μαζί.
Η Όλγα δεν έχει το τρομερό πάθος για σεξ, σε αντίθεση με την Αλεσια που τα δίνει όλα.
Το γραφείο έχει και άλλα κορίτσια αλλά χωρίς αγγελία. Πολύ κακό αυτό.
Αφήνω παρακάτω αγγελία Αλεσιας γτ της Όλγας δεν μπόρεσα να την βρω.
⚡25χρονη στην Θεσσαλονίκη 69 415 078 33
Είμαι πολύ όμορφη και καυλωμένη, θέλω να έρθω στο χώρο σου ή σέ ξενοδοχείο να με πηδήξεις. Και μετά να στον πάρω στόμα να γίνει σκληρός και να με χύσεις. Κλείσε ραντεβού μαζί μου και δεν θα χάσεις ;) Με 120ε έρχομαι στον χώρο σου ή σε ξενοδοχείο. Δεν λέω εύκολα όχι, καθώς μου αρέσει να δοκιμάζω...kanesex.com
για την αλιονα λεω πιο πανω που μιλησε ο φιλος E homeποιος δινει κωλο ...?
Οντως απανταει ο οδηγος της; Μηπως δινει κωλο;
θες να απαντησεις σε ολα τα σκελη της ερωτησης;Ναι στο τηλέφωνο μου απάντησε άντρας. Τώρα αν είναι οδηγός δεν το ξέρω
ετσι οπως ρωτησες καταλαβα αν δινει κωλο ο οδηγος ...για την αλιονα λεω πιο πανω που μιλησε ο φιλος E home
δεν εφτασαν ακομα εκει τα γουστα μου αδερφε..... Παρ αυτα, ορθη η απορια-παρατηρηση, το εγραψα ολιγον μονοκοματαετσι οπως ρωτησες καταλαβα αν δινει κωλο ο οδηγος ...
Όχι φίλε μου δεν δίνει. Την έχω ρωτήσει πολλές φορές. Παρόλο που την έχω πάρει πολλές φορές, ποτέ δεν δέχτηκε πίσω πόρτα.θες να απαντησεις σε ολα τα σκελη της ερωτησης;
Links στα profiles τους παίζουν; Κυρίως Σοφία και Ιρίνα, βεβαίως... Τίποτα άλλες λεπτομέρειες για τις κοπέλες θα ήθελες να μοιραστείς;Τρεις επισκέψεις σε Ελισάβετ Ιπποκράτειο, Σοφία Αγγελάκη και Ιρίνα Λένκα. Σοφία κ Ιρίνα κορυφή σε υπηρεσίες, Ελισάβετ υπό του μηδενός υπηρεσίες κ δεν μιλάει γρι ελληνικα.
Αν κάνεις αναζήτηση το τηλέφωνο επικοινωνίας θα δεις ότι έχει πάρα πολλές αγγελίες.Μάγκες τι έχετε να πείτε για εδώ;;; MARTA, Μου αρέσουν όλα στο κρεβάτι
αυτή κάτι μου θυμίζει... αν δε με απατά η μνήμη μου αδύνατη, μοντελέ σώμα, αλλά εκεί, οι φώτο λογικά φέικ, που της μοιάζουνΈχει πάει κανείς παιδιά αξίζει η κοπέλα?
Ιρίνα ο χώρος είναι στην ίδια κατάσταση αποθήκης ή βελτιώθηκε;Τρεις επισκέψεις σε Ελισάβετ Ιπποκράτειο, Σοφία Αγγελάκη και Ιρίνα Λένκα. Σοφία κ Ιρίνα κορυφή σε υπηρεσίες, Ελισάβετ υπό του μηδενός υπηρεσίες κ δεν μιλάει γρι ελληνικα.