Αν δίνει γλωσσοφιλα είναι μεγάλο +... Πολλές ούτε αυτό δεν κάνουν.έκανε λίγο dt αλλά δεν ζήτησε κάτι...
αξίζει το μωρο, αλλά χωρίς τα extra...μέχρι 180 είναι οκ.
Από καθαρες πετσέτες κτλ όλα οκ;
Αν δίνει γλωσσοφιλα είναι μεγάλο +... Πολλές ούτε αυτό δεν κάνουν.έκανε λίγο dt αλλά δεν ζήτησε κάτι...
αξίζει το μωρο, αλλά χωρίς τα extra...μέχρι 180 είναι οκ.
Είσαι ψυχανωμαλος;Μια πιτσιρικα που γαμιόταν και είχε έναν ντουλαπάκια στο δωματιο ξέρει κανείς που βιζιτάρει τώρα? Θυμάμαι την ειχα παρει μια φορα και ηταν δυνατο γαμησακι αλλα την εχασα μετα.
η φωτο ειναι απο μια στριπτιτζου στο Λα καμπαρετ, η οποια ερχεται για λιγους μηνες εδω και ξαναφευγει στην χωρα της. Η αγγελια παιζει να ειναι μουφα γιατι συνεχιζε να ανεβαζει αγγελιες ενω εκεινη ειχε γυρισει στην χωρα της (εβλεπα στορυ της στο ινστα). Οποτε ισως ειναι καποια που να της φερνει ελαχιστα και χρησιμοποιει της φωτο της ή ειναι σκαμ; Παντως αν οντως ενδιαφερεσαι για την ιδια, εμαθα απο φιλο οτι μπορεις να την δωσεις την ιδια εκει στο Λα καμπαρετ με ενα 200αρι (ποση ωρα και αλλες λεπτομερεις δεν ξερω, μπορεις να κανεις μια επισκεψη να μαθεις αμα θες).Αδερφέ να σου πω την αλήθεια, διστάζω γιατί φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό.
Αν πήγε κάποιος συνάδελφος παρακαλω να μας δώσει τα φώτα του.
Φίλος ειχα διαβάσει τι παίζει και πήγαινα ακριβώς με τα λεφτά που έπρεπε στο ραντεβου δεν ειχα να φοβηθώ κάτι.Είσαι ψυχανωμαλος;
Πετσετουλα μικρη μου έδωσε, λίγη υγρασία την ειχεΑν δίνει γλωσσοφιλα είναι μεγάλο +... Πολλές ούτε αυτό δεν κάνουν.
Από καθαρες πετσέτες κτλ όλα οκ;
Εχετς θεματακια τελικάΦίλος ειχα διαβάσει τι παίζει και πήγαινα ακριβώς με τα λεφτά που έπρεπε στο ραντεβου δεν ειχα να φοβηθώ κάτι.
Το κοριτσακι ειχε πολυ ωραιο κορμακι και στο γαμησι μια χαρα υποτακτικο οπως γουσταρω γιατι να μη το ξαναγαμησω?
Ξαναρωτάω λοιπόν. Ξέρει κανένας που την βρίσκουμε αυτό τον καιρό?
η ευα-ραφαελα κλπ ειναι εχουν γραφτει πολλα+διαφορα πιο πισω αν δεν βαριεσαι...Γεια σας μήπως έχει πάει κανένας αυτή την κοπέλα Γιατί εμένα μέχρι στιγμής με έχει στήσει δύο φορές????? Και Αρχίζω να πιστεύω ότι είναι fake.....
Ελληνιδα ξανθια φουλ προγραμμα - sex | aggelies-sex.gr
Ελληνίδα ξανθιά κάνω φουλ πρόγραμμα για άντρες κοπέλες και ζευγάρια στο χώρο τους και προσφέρω στιγμές πάθους και ηδονής στη θεσσαλονίκηaggelies-sex.gr
εκανε κατι τουρ στην επαρχια τελευταια που την πετυχα στο κανεσεξΦίλος ειχα διαβάσει τι παίζει και πήγαινα ακριβώς με τα λεφτά που έπρεπε στο ραντεβου δεν ειχα να φοβηθώ κάτι.
Το κοριτσακι ειχε πολυ ωραιο κορμακι και στο γαμησι μια χαρα υποτακτικο οπως γουσταρω γιατι να μη το ξαναγαμησω?
Ξαναρωτάω λοιπόν. Ξέρει κανένας που την βρίσκουμε αυτό τον καιρό?
Είχε πάει κάποιος συναγωνιστής, είχε γράψει εδώ στο νήμα, έχει καιρό...Αδερφέ να σου πω την αλήθεια, διστάζω γιατί φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό.
Αν πήγε κάποιος συνάδελφος παρακαλω να μας δώσει τα φώτα του.
Συμπερασματικά λοιπόν θα έλεγες ότι οι κριτικές της από Αθήνα μεριά (όταν φορούσε την φανέλα του ΥουrΑngels) είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα ή ως επί το πλείστον άκυρες ?
καμία σχέση με τις φωτο...
και παπαρια ανεξάρτητη...γραφείο είναι από πίσω...το ιδιο με της Angel
Άλλος άνθρωπος...πολύ μέτριο πρόσωπο, σώμα πολύ καλό...
υπηρεσίες πολύ καλές, αλλά σε χαλαρούς σχετικα ρυθμούς...gfe φαση...πιπα για σεμινάριο...
τα πάντα πεντακάθαρα σε υπερβολικό βαθμό...
χώρος τέλειος...
Αύριο Angel...
Θα ειμαι on fire αυτό το πσκ....
Οτι να ναι είναι οι κριτικες της...με την έννοια ότι θα διαβάσεις κ θα δεις βαθμολογία από "ολα τέλεια" έως "ολα μαυρα χαλια".Συμπερασματικά λοιπόν θα έλεγες ότι οι κριτικές της από Αθήνα μεριά (οταν φορούσε την φανέλα του ΥουΑngels) είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα ή ως επί το πλείστον άκυρες ?
Λαθος συμπέρασμα...αλλά δεν φταις εσύ...οι κριτικες της...Ρωτάω γιατί διαβάζοντας τους συναδέρφους απο Αθήνα κατέληξα στο συμπέρασμα ότι είναι μοντελάκι με μέτριας ποιότητας συμμετοχή.
Οτι να ναι είναι οι κριτικες της...με την έννοια ότι θα διαβάσεις κ θα δεις βαθμολογία από "ολα τέλεια" έως "ολα μαυρα χαλια".
Λες κ διαβάζεις κριτικες για διαφορετικές κοπέλες.
Γι αυτό αποφάσισα να πάω, για να έχω προσωπική άποψη.
Σωστός ο @pavlaras21 !Λαθος συμπέρασμα...αλλά δεν φταις εσύ...οι κριτικες της...
μοντελάκι δεν είναι σε καμία περίπτωση, ειδικά στο πρόσωπο.
Σωμα πολύ καλό, για την ηλικία της.... 38+
συμμετοχή εξαιρετική έχει, πιπα με τρέλανε, αργή βαθια όπως μου αρέσει, εξαιρετικό αρχιδογλειψιμο...
Στο sex έχει το δικό της τέμπο...
σε αργούς ρυθμούς, αλλά αν ανεβάσεις ένταση, δεν θα πει όχι...
εδω με αλλο ονομα ...Καλημέρα στους απανταχού καυλιαριδες υπάρχει καμία ενημέρωση για την συγκεκριμένηΤΡΑΝΣ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ.ΟΛΑ ΧΑΡΑ
Ειμαι εδω για να σου δωσω καυλες ,φτανει να ξερεις να παιζεις με κοριτσια σαν κεμενα....Ειμαι .....μες την καυλα....Ξέρω τι θέλεις και μπορώ να σου το δωσω και να σε κάνω να ξεχαστείς για λίγη ώρα από τα προβλήματα σου. Εννοειται ότι είμαι ενεργοπαθητικη με πλούσια προσόντα όπως βλέπεις και στης...kanesex.com
Εχεις λινκ απο kanesex? Θυμάσαι με τι ονομα? Ιωαννα ή αλλο?εκανε κατι τουρ στην επαρχια τελευταια που την πετυχα στο κανεσεξ
μακριά αδερφέ έχω πάει παλιότερα.. σε μια οδό κοντά στο Μέγαρο μουσικής ήταν.
αδύνατο petite γυρω στα 40 κιλα, μαύρο μαλλί μακρύ όπως τις φωτο, πλαστική στο πρόσωπο, γύρω στα 30 χρόνων και καλό κωλαράκι.
δεν έδινε φιλιά καθόλου, δεν δεχόταν δάχτυλα, αεροπιπα και περισσότερο τον έπαιζε πάρα πιπα. και στο γαμησι 0 συμμετοχή απλά στηνοταν και τον έτρωγε.
επίσης με το που μπήκα μέσα ούτε μπάνιο να κάνω δεν με άφησε ούτε να πάμε στο κρεβάτι. Εκει στο σαλόνι στον καναπέ γαμησα, χώρια που στο δωμάτιο μέσα πρέπει να ήταν αλλος γιατί σε κάποια φάση έκανε θόρυβο και μου λέει η αννουλα από έξω ακούγεται.
έκλαψα τα 100 που έδωσα