Bl_Magician
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2023
- Like
- 78
- Πόντοι
- 0
Η απάντηση που ανέβασα εδώ είναι για την Άννα που έχετε ρωτήσει εδώ. έχουμε γράψει παλιότερα γιαυτην... δεν είναι αυτή στην φώτο πάντως να ξέρετε. και είναι πεταμένα λεφτα
τελευταιο που ειχα δει ηταν αθηνα (εχει καιρο)Εχεις λινκ απο kanesex? Θυμάσαι με τι ονομα? Ιωαννα ή αλλο?
Η angel ειναι η ιδια χωρις τη λαμψη των φωτο με πιο χαλαρο σωμα , δηλαδη αν αυτο πες που βλεπεις στο σιτε ειναι 9/10 παμε σε ενα 7 , ( αποψη μου γιατι με προιδεασαν αλλιως οι φωτο , αντικειμενικα ειναι ωραιο μωρο , χωρις τις φωτο ξαναπαμε σε 8 ) για μενα δεν αξιζει τοσο το 180 + εχτρα , γενικα δε λεει οχι σε τιποτα αλλα δεν οδηγει τη κουρσα , ειναι λιγο σα να περιμενει να τελειωσει το 8ωρο να παει σπιτι , αμα ειχε τιμες club θα ξαναπηγαινα οχι οτι σωθηκε κανεις με το 50αρικο , αλλα θα ξαναπω αυτο που λενε ολοι και θα γινω γραφικος .. ρε κοριτσια με 200 ευρο την ωρα θελει το κατι παραπανω αμα θελετε να κανετε κυκλο και να μη ρισκαρετε καθε φορα με το τι θα σας εθει και εσαςΜιας και η Angel πήρε τη φιλενάδα της κ πήγαν Λάρισα, έκανα ένα πέρασμα από την Κριστινα του κλαμπ.
Διαβαζοντας τις πρόσφατες κριτικες είχα σχετικά υψηλές προσδοκίες.
Στο πρόσωπο διαφέρει αρκετά απο τις φωτο, πολύ μέτρια...
Σωμα αδύνατο, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο..
Υπηρεσίες μετριοτατες...
Το μόνο που ευχαριστήθικα ήταν ένα mouthfuck που τα πήρε όλα στο στόμα..
Βεβαια κρατουσε τη ψωλη μου με το χερι για να μην πάω πολυ βαθια, αλλά παρ' όλα αυτά ήταν καλό, με άγριο ρυθμο, πνιγότανε και γέμισε τον τόπο σάλια...πλάκα είχε...
Είναι 100 % αληθινή έλα σε pm να σου πωΓεια σας μήπως έχει πάει κανένας αυτή την κοπέλα Γιατί εμένα μέχρι στιγμής με έχει στήσει δύο φορές????? Και Αρχίζω να πιστεύω ότι είναι fake.....
Ελληνιδα ξανθια φουλ προγραμμα - sex | aggelies-sex.gr
Ελληνίδα ξανθιά κάνω φουλ πρόγραμμα για άντρες κοπέλες και ζευγάρια στο χώρο τους και προσφέρω στιγμές πάθους και ηδονής στη θεσσαλονίκηaggelies-sex.gr
εχει αποσυρθει στην Τουζλα εδω και καιρο....εχει μαλλον μπλεξιματα με τον ντουλαπακια απο οτι εμαθα και γενικα εμαθε οτι την κυνηγαμε εδω...οποτε σταματησε εντελωςτελευταιο που ειχα δει ηταν αθηνα (εχει καιρο)
τωρα καποιος εγραψε οτι ειναι καβαλα...θα σε γελασω δεν θυμαμαι νομιζω απο τις φωτο την καταλαβα μεσα στο μπουγιο στα "προσφατα" στην αρχικη
μαλιστα...εχει αποσυρθει στην Τουζλα εδω και καιρο....εχει μαλλον μπλεξιματα με τον ντουλαπακια απο οτι εμαθα και γενικα εμαθε οτι την κυνηγαμε εδω...οποτε σταματησε εντελως
παντως ο τυπος ειχε ανεβασει στο Xvideos πανω απο 40 βιντεακια με την συγκεκριμενη και καμια 10ρια με αλλες...ο τυπος ειναι ζιγκολο με αγγελια ....οποτε ολη η υποθεση βρωμαειμαλιστα...
θα γινοταν καποια στιγμη το παραγαμησαν
εγω ξες τι λεω? μην μεσα στην μαλακια τους ειχαν και τιποτα καμερες μεσα και δουμε κανεναν χοντροκωλαρα συναγωνιστη να τρεχει μαζευει τον κωλο του απο το πορνχαμπ
ναι κατι πηρε το ματι μουπαντως ο τυπος ειχε ανεβασει στο Xvideos πανω απο 40 βιντεακια με την συγκεκριμενη και καμια 10ρια με αλλες...ο τυπος ειναι ζιγκολο με αγγελια ....οποτε ολη η υποθεση βρωμαει
Τόσοι και τόσοι την πήδηξαν αυτή, ένας μερακλής δε βρέθηκε να περάσει και ένα χέρι τον ντουλαπάκια να στρώσει χαρακτήρα;μαλιστα...
θα γινοταν καποια στιγμη το παραγαμησαν
εγω ξες τι λεω? μην μεσα στην μαλακια τους ειχαν και τιποτα καμερες μεσα και δουμε κανεναν χοντροκωλαρα συναγωνιστη να τρεχει μαζευει τον κωλο του απο το πορνχαμπ
δυστυχως επρεπε να παμε καμια 10ρια να τους κανουμε μπαουλο...αλλα ειμαστε μαλακες....Τόσοι και τόσοι την πήδηξαν αυτή, ένας μερακλής δε βρέθηκε να περάσει και ένα χέρι τον ντουλαπάκια να στρώσει χαρακτήρα;
καποιος ειχε γραψει εδω καλτ σκηνικο που του ψειρισαν φραγκα και ξαναγυρισε και κοπανουσε πορτες κλπΤόσοι και τόσοι την πήδηξαν αυτή, ένας μερακλής δε βρέθηκε να περάσει και ένα χέρι τον ντουλαπάκια να στρώσει χαρακτήρα;
να εισαι σιγουρος οτι του περασανε οχι 2 χερια αλλα πολυ περισοτερα...Τόσοι και τόσοι την πήδηξαν αυτή, ένας μερακλής δε βρέθηκε να περάσει και ένα χέρι τον ντουλαπάκια να στρώσει χαρακτήρα;
ΜΗΝ μου τα στειλεις σε dmναι κατι πηρε το ματι μου
και που ειναι αυτα τα βιντεο? οχι τιποτα αλλο να ξερω να τα αποφυγωπαντως ο τυπος ειχε ανεβασει στο Xvideos πανω απο 40 βιντεακια με την συγκεκριμενη και καμια 10ρια με αλλες...ο τυπος ειναι ζιγκολο με αγγελια ....οποτε ολη η υποθεση βρωμαει
και γιατι ρε αδερφε με pm? κρυφες ειναι οι πληροφοριες που θα δωσεις;Είναι 100 % αληθινή έλα σε pm να σου πω
Είδες τι κάνει η τεχνολογία αγαπητε φίλε;