Διαγραμμένο μέλος 206286
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2021
- Like
- 1.220
- Πόντοι
- 201
Κ χύσιμο στη μαπα.
Σμρ είναι μέρα ρομαντισμού κ αγάπης
Κρίμα όμως που δεν δουλεύει η φίλη μας η Αλεξία. Θα έβγαζε τα έξοδα της Τσικνοπέμπτης
Κ χύσιμο στη μαπα.
Μπορεί να την πηρε εκδρομή κανας αγαπουληςΚρίμα όμως που δεν δουλεύει η φίλη μας η Αλεξία. Θα έβγαζε τα έξοδα της Τσικνοπέμπτης
Ρε λες να κολλήσουμε τίποτα από αυτή;
Μαλακά παραλίγο να ξεράσω.
Μην ρίχνεις λάδι στην φωτιά...Κ χύσιμο στη μαπα.
Τα αυτονόητα παραλείπονται. Εννοείται σμρ οι καποτες μένουν στο συρτάρι.. σμρ κάνουμε, Ε Ρ Ω Τ ΑΜην ρίχνεις λάδι στην φωτιά...
Εδώ είναι και μας διαβάζει...
Ξέρεις... οι καβαλάρηδες και τα σχετικά...
Έριξες το σύνθημα τώρα...
Πάω να βάλω
Κάτσε να δω...29 είναι απο σήμερα στην πόλη μας διαθέσιμες.......Οπότε μάλλον κάτι σημάινει αυτό....
Σε 9 μηνες θα έχουμε μερικά σκορπακια.. Σε 1 ίσως τπτ μανιταρια στα πουλάκια μας29 είναι απο σήμερα στην πόλη μας διαθέσιμες.......Οπότε μάλλον κάτι σημάινει αυτό....
Και απο μεθαυριο ξεπλένουμε την ντροπή μας με σουβλάκια...Τα αυτονόητα παραλείπονται. Εννοείται σμρ οι καποτες μένουν στο συρτάρι.. σμρ κάνουμε, Ε Ρ Ω Τ Α
Το Σάββατο εχω cheat dayΚαι απο μεθαυριο ξεπλένουμε την ντροπή μας με σουβλάκια...
Μην μπλεκεις με βραζιλιανες κ γνκ λατινες. Είναι μαλακισμενες
αυτή είναι για έρωτα.....
το ξέρω,αλλά καμιά φορά το κατω το κεφάλι τρώει το πάνω.....Μην μπλεκεις με βραζιλιανες κ γνκ λατινες. Είναι μαλακισμενες
Ξέρουμε τίποτα ;
Hardcore...
αυτή είναι για έρωτα.....
για έρωτα είναι.... σίγουρα πράγματα....Σήμερα όμως δεν.....επίσης ειναι και η μικρή η Πολονέζα Μια ,φαινομενικά καλή περίπτωσηHardcore...
1,62 υψος 63 κιλα λεει ( +10 κιλα -10εκ δλδ)Έλα μου εδώ είμαι...
Multicultural ... ethnic pluralism ...
Latin
Brazilian
Portuguese
French
Spanish
High performance η τυπισσα στο κομμάτι social...
La chica está Muy caliente !
Je veux faire l'amour avec toi, chérie !