Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.420
- Πόντοι
- 8.346
Θα εδινα και το +50 για να ρθει ντυμένη catwomanετσι το δεχομαι
σε αλλη απαντηση θα ελεγα οτι χαλας την πιατσα
Θα εδινα και το +50 για να ρθει ντυμένη catwomanετσι το δεχομαι
σε αλλη απαντηση θα ελεγα οτι χαλας την πιατσα
56 χρονων ειναι τωρα εμπαινες?
Είσαι μεγάλος fetishist!!!Θα εδινα και το +50 για να ρθει ντυμένη catwoman
κατι μου λεει οτι μετα θα την εκραζες για φεικ/επεξεργασμενες φωτος
Ναι θα την χαλούσα την πιάτσα...
...Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς...κατι μου λεει οτι μετα θα την εκραζες για φεικ/επεξεργασμενες φωτος
δεν ξερω ποτε θα γινει το πρωταθλημα σουμο ...παρακαλάνε για π@@τσα για παιδαραδες με κοιλιακους οχι με σας ρε μπρο. μη μπερδευομαστε λεω εγω καλυτερα. επισης αλλο η χοντρη η πεταμενη η θειτσα το μπαζο και αλλο μια ωραια νεα με τροπους και καλη στη δουλεια που απλα εχει κιλα. η συγκεκριμενη που μου δειξατε η μελαχρινη δεν ειχε κ@@λο δε μαρεσε. παω με χοντρες αλλα που να με καυ@ . επιπλεον αυτες που παρακαλάνε για πουλάδα θελουν νεους οχι εμας που μπυροπίνουμε. αντε να χασω κανα δεκακιλο και γω γιατι δε με βλεπω καλα πολλα κοψιδια πεσαν..
150€ και μερικα σουβλακια στα Λαδάδικα. Και αν θελειΗ Harry berry θα κοστίσει ολόκληρη ζωή
Οταν αρχίσουν να μπαίνουν μεσα, τοτε θα αναθεωρήσουν
Οταν αρχίσουν να μπαίνουν μεσα, τοτε θα αναθεωρήσουν
Δεν σας έκανε που ειχαμε την τρολαλεξια που ήταν vfm...
Τι κάνει αυτή. Έχουμε πρόσφατη κριτική άραγεΔεν σας έκανε που ειχαμε την τρολαλεξια που ήταν vfm...
Ορίστε τα αποτελέσματα τώρα...
Εαν κρίνω απο τις φωτό είναι παλιά γνώριμη...Τι 250..που νομίζει ότι ήρθε?στη Μύκονο?αλλά δυστυχώς έχει άτομα που τα δίνουν...οποτε λογικό να το παίζουν κονιορδες...
Ένα μικρό δίκαιο το έχεις...Δεν σας έκανε που ειχαμε την τρολαλεξια που ήταν vfm...
Ορίστε τα αποτελέσματα τώρα...
Μάλλον θα υπάγεται σε άλλο φορολογικό καθεστώς...Εαν κρίνω απο τις φωτό είναι παλιά γνώριμη...
Εαν δεν με απατάει η μνήμη μου ζητούσε 200 €...
Γι'αυτό σκούζω...
Τι σου ειναι η μνημη οταν εχει να κανει με εκδιδόμενες... Καλα θυμασαιΕαν κρίνω απο τις φωτό είναι παλιά γνώριμη...
Εαν δεν με απατάει η μνήμη μου ζητούσε 200 €...
Γι'αυτό σκούζω...
Ο Meyer Lansky του Bou akaΜάλλον θα υπάγεται σε άλλο φορολογικό καθεστώς...
Ευτυχώς η μία από τις δύο κοπέλες ήταν ψησταριά και δεν δοκίμασα πολύ απογοήτευση γενικά θέλω να βρω ένα καλό ντούο με λεσβιακά και δεν υπάρχει με βλέπω απλά να κατεβαίνω Αθήνα σε κάποια φάση για κλάματα η φάσηΔεν χρειάζεται προσωπική εμπειρία όταν αναφέρεις για κουρτίνες , συναπάντημα πελατών και νταβα στον ίδιο χώρο .....η παρακμή στα καλύτερα της .....