GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.730
- Πόντοι
- 25.165
Ενω εσυ που με λες σκουπιδι τι να σε πω παω να κλαψω τωρα.Ωχ ωχ μας είπες κάτι.
Ενω εσυ που με λες σκουπιδι τι να σε πω παω να κλαψω τωρα.Ωχ ωχ μας είπες κάτι.
Έτσι ακριβώς. Ο Thunder είναι από τα πιο ευγενικά άτομα εδώ μέσα και με προσφορά στο φόρουμ με κριτικές.Μηπως το παρατεντοσαμε το θεμα ο thunter ειναι εναα απο τους πιο ευγενικους εδω μεσα κ με διαθεση παντα να βοηθαει ακομη κ σε κοπελες που θα τους αξιζε το κραξιμο παντα εκφραζεται με ευγενεια στο φιναλε την αποψη του ειπε τελος
Παμε ΠΑΟΚαρα ΜΟΥ!Παρακολουθεί η υφήλιος με κομμένη την ανάσα το επεισόδιο νο47991 eva16 vs tetsuo περιμένετε να βγάλω τα ποπκορν!!
Εγώ θέλω να ξαναδω τν Φιλισια.. ή την Αλισα .. ερωτευθηκα
Εγω την Ναστυα ...!
εγω την jasmin
πορεια εξω απο το holiday inn
Δικιά μου είναι!!!!Εγώ την Anna !!!
Πουταναριάριδες - φωτεινούλιδες της Συμπρωτεύουσας εμπρός στον αγώνα !!!
Κάτω το κατεστημένο !!!
Φέρτε τα κορίτσια πού όλοι αγαπήσαμε !!!
Τελικά ο @jormakka είχε ένα μικρό δίκαιο... Θεσσαλονίκη η ποιό ερωτική Πόλη!!!
Το κρίμα στον λαιμό μας !!!
Πάμε στο νημα του γραφείου να κάνουμε σαματαΕγώ την Anna !!!
Πουταναριάριδες - φωτεινούλιδες της Συμπρωτεύουσας εμπρός στον αγώνα !!!
Κάτω το κατεστημένο !!!
Φέρτε τα κορίτσια πού όλοι αγαπήσαμε !!!
Τελικά ο @jormakka είχε ένα μικρό δίκαιο... Θεσσαλονίκη η ποιό ερωτική Πόλη!!!
Το κρίμα στον λαιμό μας !!!
Δυστυχώς δεν ήταν από γραφείο.Πάμε στο νημα του γραφείου να κάνουμε σαματα
Εε να ρθει στο γραφείο με 140. Δν μπορούμε να δίνουμε 200αρια. Έχουμε κ ενεργειακή κρίσηΔυστυχώς δεν ήταν από γραφείο.
City tour η κυρία.
Αυτή τα 180 τα αξίζει με το παραπάνω.Εε να ρθει στο γραφείο με 140. Δν μπορούμε να δίνουμε 200αρια. Έχουμε κ ενεργειακή κρίση
You're a bad motherfucker!!!Εε να ρθει στο γραφείο με 140. Δν μπορούμε να δίνουμε 200αρια. Έχουμε κ ενεργειακή κρίση
παρακαλάνε για π@@τσα για παιδαραδες με κοιλιακους οχι με σας ρε μπρο. μη μπερδευομαστε λεω εγω καλυτερα. επισης αλλο η χοντρη η πεταμενη η θειτσα το μπαζο και αλλο μια ωραια νεα με τροπους και καλη στη δουλεια που απλα εχει κιλα. η συγκεκριμενη που μου δειξατε η μελαχρινη δεν ειχε κ@@λο δε μαρεσε. παω με χοντρες αλλα που να με καυ@ . επιπλεον αυτες που παρακαλάνε για πουλάδα θελουν νεους οχι εμας που μπυροπίνουμε. αντε να χασω κανα δεκακιλο και γω γιατι δε με βλεπω καλα πολλα κοψιδια πεσαν..Οι χοντρές παρακαλάνε για πούτσα...
Βγες μια βόλτα και θα το δείς...
Αν εσύ πάλι θέλεις να της πληρώνεις είναι δικαίωμα σου...
Δν εχω κοιλιακούς ρε μπρο,ουτε μαλλον ειμαι παιδαρας με το τροπο που το ορίζεις, αλλα με τις γεματουλες τις πιτσιρικες μια χαρα τα παω κ ας μην ειναι το target group μουπαρακαλάνε για π@@τσα για παιδαραδες με κοιλιακους οχι με σας ρε μπρο. μη μπερδευομαστε λεω εγω καλυτερα. επισης αλλο η χοντρη η πεταμενη η θειτσα το μπαζο και αλλο μια ωραια νεα με τροπους και καλη στη δουλεια που απλα εχει κιλα. η συγκεκριμενη που μου δειξατε η μελαχρινη δεν ειχε κ@@λο δε μαρεσε. παω με χοντρες αλλα που να με καυ@ . επιπλεον αυτες που παρακαλάνε για πουλάδα θελουν νεους οχι εμας που μπυροπίνουμε. αντε να χασω κανα δεκακιλο και γω γιατι δε με βλεπω καλα πολλα κοψιδια πεσαν..
56 χρονων ειναι τωρα εμπαινες?Η Halle Berry ξέρουμε τιμουλα??
Για το παλμαρε.56 χρονων ειναι τωρα εμπαινες?
ετσι το δεχομαιΓια το παλμαρε.