Γενικά φέρνω όσες μου αρέσουν από τις φωτογραφίες του γραφείου (όσο μπορούν να είναι αλ
Σε ευχαριστώ για την απάντηση!
Είναι ωραίο άθλημα όμως το άτιμο, ακριβό για την οικονομική μου κατάσταση!
Και την γκόμενα που θα βρω σιγά την υγιή σχέση που θα με πριζει τα αρχιδια...Αλλά σίγουρα καταλαβαίνω ότι δεν είναι φυσιολογικό για αυτό έστειλα να πάρω μια γνώμη από πιο έμπειρους του αθλήματος!
1. Η διαφορά μεταξύ αγνού κ πληρωμένου ερωτα είναι ότι ο αγνός κοστίζει ΠΑΝΤΑ περισσότερο.
2. Η μόνη γυναίκα που δεν θα σου γκρινιάξει είναι η μουγκή (αλλά κι αυτή θα βρει τρόπο να σου σπάσει τ’ αρχιδια).
3. Τις γυναικες τις πληρώνουμε για δυο λογους. Πρώτον για να κάνουμε καλύτερο/πιο βρωμικο σεξ απ ότι δεν βρίσκουμε άνευ χρηματικού ανταλλάγματος, και δεύτερον για να φεύγουνε μετά το σεξ χωρίς ερωτήσεις (του στυλ «που πηγαίνει η σχέση μας, πως το βλέπεις με εμάς τους δυο, θέλεις να έρθεις την Κυριακή σπίτι μου να γνωρίσεις τους δικούς μου;»)
Δεν είναι κακό να σ’ αρέσουν οι βίζιτες. Κακό είναι να μην το ευχαριστιέσαι αν δεν το πληρώσεις…
ΥΓ. Το γεγονός ότι σου τα λέω αυτά, δεν σημαίνει πως είμαι πιο σοφός από εσένα. Σημαίνει ότι έχω κάνει περισσότερες και μεγαλύτερες μαλακιες…