Εισαι μαλακας? Εγω απλα ενα μηνυμα την εστειλα αν κανει ραντεβου. Πουτανα ειναι τι περιμενει να της στειλω. Γεια σου τι κανεις, θελεις να τα φτιαξουμε?
Μάλλον το αντίθετο, απολύτως λογικός είμαι και εξηγούμαι, γιατί μάλλον πρέπει να στο κάνουμε παιδική τροφή. Ρωτάς:
Παιδες την βοηθεια σας. Ψαχνω να βρω τροπο επικοινωνιας με μια που ειχε γραφτει κ πριν καιρο και νομιζω ειχε κ καρτελα με κριτικες αλλα σπαω το κεφαλι μου δεν μπορω να βρω εδω τις πληροφοριες. Εχω το ινστα της και δεν απανταει ποτε απο εκει. Ειναι μια μελαχροινη νεαρης ηλικιας που παλια εκανε και body building αν δεν κανω λαθος και ολοι λεγανε για τον κωλο της. Οποιος μπορει να μ στειλει το τηλ της να κανονισω ραντεβου γιατι ξερω τωρα ειναι θεσνικη. Παραθετω και μια φωτο της IMG_20220629_022700.jpg
Και σου απαντάω, αφού έχεις το insta της, της έχεις στείλει μήνυμα, και δε σου έχει απαντήσει ΠΟΤΕ, κοινώς σε αγνοεί ΠΛΗΡΩΣ για την ώρα, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι έχει έρθει για δουλειά όταν δεν κυκλοφορούν αγγελίες της ούτε σε EN, ούτε σε κανένα kanesex/openday/sexgr; Της έστειλες μήνυμα, όταν το δει, ΑΝ θέλει, θα σου απαντήσει. Τι δεν καταλαβαίνεις από αυτό;;;
Για να στο πάω και ένα βήμα παραπέρα, ποιος σου λέει εσένα ότι δεν έχει όντως έρθει με κάποιο long date ή με κάποιο γκόμενο και δεν ασχολείται με οτιδήποτε άλλο για όσο καιρό είναι στα μέρη μας; Επειδή δεν μπορείς να ξέρεις με τι ήρθε, τι σκοπούς έχει, και τι θέλει να κάνει, αν δεν αναρτήσει αγγελία, δε θα πάθεις ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ αν δεν τη γαμήσεις.