clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.739
- Πόντοι
- 5.946
99,9 % έχουν και οι δύο το ίδιο τατουάζ στον αστράγαλο και πόδι...Χωρίς να ειμαι σίγουρος 100% νμζ ειναι διαφορετικες κοπελες..
99,9 % έχουν και οι δύο το ίδιο τατουάζ στον αστράγαλο και πόδι...Χωρίς να ειμαι σίγουρος 100% νμζ ειναι διαφορετικες κοπελες..
Αν και νέος ωραία αναφορά εκανεςκαλησπέρα σ ΄όλους! λοιπον νεος στο site,,αλλά με μερικες εμπειρίες απο τα προηγούμενα έτη..θα προσπαθήσω να πω όσα περισσοτερα θυμαμαι για τα κοριτσια:
-νικολετα : καλο τυπακι καλος χαρακτηρας κανει ολα οσα γραφει στην αγγελια της στο κανεσεξ κ σε κανει να νιωσεις ανετα...βλεπω οτι εχει βαλει μερικα κιλακια παραπανω απο τοτε...
-ντεμι βουλγαρα ,που ειναι αυτο το διαστημα παλι θεσνικη...ωραιο πηδημα και πιπα..φιλια δεν εδινε μονο κατι χαζα χωρις γλωσσα και μ εκανε λιγο ασχημη εντυπωση ο χωρος που μυριζε (αυτο προ 2ετιας περιπου)
-ελενη με τα τατου...απιθανη..καθαρη σε βαζει υποχρεωτικα για μπανιο κι ας εισαι μπανιαρισμενος..τιμη 80 πιπα χωρις..σεξ με καποτα..γλωσσοφιλα βαθια περιποιηση σαν γκομενα σου..ενα ελαφρυ μειον..το χαλαρο βυζακι ..εαν ειχα την οικονομικη ανεση θα πηγαινα συνεχεια εκει..
-μαρια κατσαριδα...(προ ετους) καυλιαρα απο την αγγελια..στα του αγωνα 60 πιπα σεξ με καποτα..μετρια πραγματα...σε σταματαει εαν παιρνεις φορα...ελεγε οτι εχει κανει προσφατο χειρουργειο και καλα.... αλλα με θλιβει που εχω να δω πολυ καιρο την αγγελια της να ανανεωθει..ξερει κανεις εαν επαθε τπτ??
Κάνε υπομονή μέχρι το ξημέρωμα που θα φτάσει το καράβι...
Το εμπόρευμα κατασχέθηκε από το τελωνείο...Αυτήν εννοούσες;;;
Πάρκο Τρίτση outdoor
Είμαι 38 χρν παθητικος με καμπύλες όχι εύσωμος κάποιος ενεργητικός για παιχνίδι πάρκο Τρίτση φωραω στριγκακι και σε περιμένω Skype.. live:.cid.19d79f6368325b17kanesex.com
Χάλια το μποτάκι... Ναι ναι ξέρω ο καθένας με τον πόνο τουΑυτήν εννοούσες;;;
Πάρκο Τρίτση outdoor
Είμαι 38 χρν παθητικος με καμπύλες όχι εύσωμος κάποιος ενεργητικός για παιχνίδι πάρκο Τρίτση φωραω στριγκακι και σε περιμένω Skype.. live:.cid.19d79f6368325b17kanesex.com
Χάλια το μποτάκι... Ναι ναι ξέρω ο καθένας με τον πόνο του
Χαχαχαχα, όντως, ντεκαβλέ τελείως, κάτω από γόβα στιλέτο, ή αντίστοιχο πέδιλο με λεπτό τακούνι, απαγορεύεται!Χάλια το μποτάκι... Ναι ναι ξέρω ο καθένας με τον πόνο του
Εγώ εσένα δεν σε ξέρω πού είναι ο βάτραχος.... Λέγε τι τον έκανες χαχαχαΓεια σου Ζωη αρχόντισσα!
Η πιο σωστή επίθεση θα ήταν στις βυζάρες σου δεσποινίς Ζωή:$Σαφέστατος, αν έμπαινα για να γράψω εδώ πέρα "καλημέρες καλησπέρες αγάπες μου" και πάει λέγοντας θα σου δινα χίλια δίκια, αλλά μπήκα και έγραψα ένα από τα πολλά περιστατικα που αντιμετωπίζουμε... Κι αν θεωρείς ότι ήταν σωστή επίθεση προς το πρόσωπό μου με γεια σου με χαρά σου.
καλησπέρα σ ΄όλους! λοιπον νεος στο site,,αλλά με μερικες εμπειρίες απο τα προηγούμενα έτη..θα προσπαθήσω να πω όσα περισσοτερα θυμαμαι για τα κοριτσια:
-νικολετα : καλο τυπακι καλος χαρακτηρας κανει ολα οσα γραφει στην αγγελια της στο κανεσεξ κ σε κανει να νιωσεις ανετα...βλεπω οτι εχει βαλει μερικα κιλακια παραπανω απο τοτε...
-ντεμι βουλγαρα ,που ειναι αυτο το διαστημα παλι θεσνικη...ωραιο πηδημα και πιπα..φιλια δεν εδινε μονο κατι χαζα χωρις γλωσσα και μ εκανε λιγο ασχημη εντυπωση ο χωρος που μυριζε (αυτο προ 2ετιας περιπου)
-ελενη με τα τατου...απιθανη..καθαρη σε βαζει υποχρεωτικα για μπανιο κι ας εισαι μπανιαρισμενος..τιμη 80 πιπα χωρις..σεξ με καποτα..γλωσσοφιλα βαθια περιποιηση σαν γκομενα σου..ενα ελαφρυ μειον..το χαλαρο βυζακι ..εαν ειχα την οικονομικη ανεση θα πηγαινα συνεχεια εκει..
-μαρια κατσαριδα...(προ ετους) καυλιαρα απο την αγγελια..στα του αγωνα 60 πιπα σεξ με καποτα..μετρια πραγματα...σε σταματαει εαν παιρνεις φορα...ελεγε οτι εχει κανει προσφατο χειρουργειο και καλα.... αλλα με θλιβει που εχω να δω πολυ καιρο την αγγελια της να ανανεωθει..ξερει κανεις εαν επαθε τπτ??
πηγε ο ιωαννης και του εφαγαν τα λεφτα και τωρα κανει αγγελιες προσοχη απατη κλπΚαλημέρα, όποιος
γνωρίζει ας δώσει πληροφορίες. ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ ΜΙΛΦΑΡΑ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ
Δηλαδή είναι μούφα?, γιατί μίλησα μαζί της και δεν κατάλαβα κάτιπηγε ο ιωαννης και του εφαγαν τα λεφτα και τωρα κανει αγγελιες προσοχη απατη κλπ
ας προσεχε και ας διαβαζε εδω που και εγω και ο ληξιαρχος του ειπαμε να μην παει απο 2 φορες ο καθενας
κοιτα αν δεις τις αλλες αγγελιες του "αννα" ειναι ψευτικες και οτι ναναι αν γκουγκλαρεις το τηλ βγαινουν παλι οτι ναναι ονοματαΔηλαδή είναι μούφα?, γιατί μίλησα μαζί της και δεν κατάλαβα κάτι
Ο άλλος κλείνει ραντεβού περιμένει την κοπέλα πού έχει δει στις φώτο έρχεται άλλη κ τον βγάζει τρελό ότι είναι η ίδια κ εσύ περιμένεις από το τηλ να καταλάβεις την μούφαΔηλαδή είναι μούφα?, γιατί μίλησα μαζί της και δεν κατάλαβα κάτι
Το εμπόρευμα κατασχέθηκε από το τελωνείο...
Αναμένουμε νέα άφιξη...
μην κρινω απο το νικ νειμ σου ...