jormakka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 8.447
- Πόντοι
- 2.306
Στο έχω πει και κατ' ιδίαν...
ο τρόπος σου είναι το "θέμα"... κάπου το χάνεις στην πορεία και δεν πείθεις... απο την άλλη δεν εστιάζω στο "κενό" της ενημέρωσης... προσωπικά έχω βρει τον τρόπο μου να παίρνω την πληροφορία καί να κάνω τις επιλογές μου που μέχρι στιγμής...ως επί τόν πλείστον δεν με ξενέρωσαν... επι της ουσίας με ξεπερνάει το γεγονός ότι κάθε φορά που κάποιος γράψει κάτι για μια οποιαδήποτε κοπέλα του χώρου...θα βρεθεί κάποιος άλλος να δώσει μία διαφορετική προέκταση καί όχι πάντα "θετική"... υπάρχει μια γενικευμένη τάση να μειώνει ο ένας τον άλλον...
Π.Χ Δες λίγο την περίπτωση σου... γράφεις ότι γράφεις για τις κοπέλες που "ψώνισες"... στην γωνία σε περιμένει η Ιερά Εξέταση για να σε δικάσει... με την σειρά σου... περνάς στην "αντεπίθεση"... και πάει λέγοντας...
αυτό σχολιάζω...
αντί να πέφτει η πληροφορία και ο καθένας να κοιτάει να την κρίνει σιωπηλά και να την αξιοποιήσει όπως θεωρεί σκόπιμο...η πλειοψηφία εδω μέσα επιδίδεται σε έναν αγώνα δρόμου να ακυρώσει τον πληροφοριοδότη και στην συνέχεια να αναδείξη τον εαυτό του...
Δεν προκάλεσα ποτέ κανέναν χωρίς λόγο. Αλλά ισχύει το ότι το τράβηξα. Κομπλέ, εγώ κάνω reset και λύνεται η οποιαδήποτε παρεξήγηση ή αντιδικία με τον οποιονδήποτε. Από εδώ και τώρα, όλα καλά.
Παμε στην Αλεξάνδρα όλοι μαζί παρέα να την δώσουμε ένα