Καλησπέρα σύντροφοι.
Την Παρασκευή σας είχα πει ότι έμαθα για κοπέλα που θα ερχόταν από Αθήνα, αλλά επειδή δεν μπορούσα να είμαι και σίγουρος ότι τελικά θα έρθει, θα περίμενα μέχρι σήμερα.
Επειδή, λοιπόν, έλαβα καμιά σαρανταριά πμ (σε κάποια απάντησα, σε κάποια άλλα όχι - σόρρυ σύντροφοι, δεν σας έγραψα αλλά στο τέλος κουράστηκα), να σας πως περί τίνος πρόκειται.
Η κοπέλα πέρασε και από γραφείο στο παρελθόν στην Αθήνα, και τώρα δουλεύει σόλο στην Αθήνα. Θα είναι στην Θεσσαλονίκη για 4-5 μέρες και έχει χώρο στο κέντρο. Είναι 29 χρονών, 1.62 - 1.63 περίπου, μικροκαμωμένη, λεπτή, προστυχόφατσα (το σκυλίσιο το πρόστυχο), 2αρι βυζί, και τα κάνει ΟΛΑ (anal, cim, cif κλπ). Για το αν είναι καλή ή όχι στο κρεβάτι, αυτό είναι υποκειμενικό. Εμένα πάντως, μου άρεσε, και την πήρα 4-5 φορές στην Αθήνα.
Αγγελίες μου είπε ότι δεν θα βάλει, αλλά θα δουλέψει μόνο με γνωστούς της από την προηγούμενη φορά που ήρθε και όσους της συστήσουν οι γνωστοί της.
Αν κάποιος σύντροφος θέλει το τηλέφωνο της κοπέλας, εννοείται πως ποτέ δεν έχω αρνηθεί την βοήθεια σε κανέναν τόσα χρόνια εδώ μέσα (εκτός από τους τελείως Ούγκανους).
Αυτά...
Διατελών εν τιμή κλπ κλπ
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ
ΥΓ. Ρε ΠΑΟΚΑΡΑ, θα μας βγάλεις την ψυχή, γτκμ; Τι μπάλα (δεν) παίζετε ρε παιδιά;;;;;