Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
ας μας πει καποιος φρεσκοςΣοβαρα? Αλλαξε τακτικη? τοτε ισως κανω μια αποπειρα. Δεν την εχω παρει ποτε
εμενα το ηξερε το τηλ και ισως γιαυτο δεν ζητησε
ας μας πει καποιος φρεσκοςΣοβαρα? Αλλαξε τακτικη? τοτε ισως κανω μια αποπειρα. Δεν την εχω παρει ποτε
Αδερφέ, ακόμη να θέλει να σου στείλει το τηλ της κοπέλας, πρέπει να συμπληρώσεις 10 ποστ για να μπορείς να στείλεις κ να λάβεις πμΦίλε μου η Εβελίν έρχεται σπίτι,μπορείς να μου στείλεις τηλέφωνο?
Οκ ελπίζω να μην σε έφερα σε δυσκολη θεση ήθελα να σου στείλω προσωπικό μύνημα αλλά δεν το έβρισκα ο μαλακας πως στελνειΑδερφέ, ακόμη να θέλει να σου στείλει το τηλ της κοπέλας, πρέπει να συμπληρώσεις 10 ποστ για να μπορείς να στείλεις κ να λάβεις πμ
Αδερφέ, ακόμη να θέλει να σου στείλει το τηλ της κοπέλας, πρέπει να συμπληρώσεις 10 ποστ για να μπορείς να στείλεις κ να λάβεις πμ
ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΟΛΑ
Θέλεις να γνωρίσεις μια όμορφη ,έμπειρη και καυτή 36αρα που ξέρει πως να σε κάνει χαρούμενο και ευτυχισμένο?.Ειμαι έμπειρη και επαγγελματίας.Με το αισθησιακό στριπτίζ και ερωτικό μασάζ μπορώ να σε απαλλάξω από τα ψυχολογικά σου κ σεξουαλικά προβλήματα,ακόμα κ παρέα με την φίλη μου,στο χώρο σου...kanesex.com
καποιος να εχει βρεθει με τις κοπελες υπαρχει γιατι απο οσο εψαξα δεν ειδα κατι
Τελευταία εκεί ήταν πότε έφυγεκαλησπερα γνωριζει κανεισ που ειναι η αφροδιτη απο μαριανα. η καποια αλλη juicy κοπελα
Μόνο ή Αναστασία ή αλλιώς Αλεξία είναι από αυτές ενεργή αλλά μόνο στο viber αν έχεις αριθμό μπορείς νά κλείσεις ραντεβού μέ μήνυμα. Θά αγαναχτήσεις νά σού απαντήσει οπότε καλύτερα άστο.Καλησπέρα στην ομάδα,
Διαβάζω αρκετο καιρό το site και αποφάσισα να γραφτώ να προσθέσω και γω το λιθαράκι μου από τις εμπειρίες μου .
Γνωρίζει κάποιος τι απέγινε η Νίκη?
η οποία οταν είπε οτι σταματάει ,πάσαρε πελατολόγιο σε μια μιχαέλα που έχετε αναφέρει και σε προηγούμενο νήμα και αυτή με τη σειρά της ένα βράδυ που δε μπορούσε να εξυπηρετήσει μου σύστησε μια Αναστασία (μου πε την φώναζαν σια) πολυ καλό μελαχρινό 20χρονο ,amateur φαση.20 χρόνων φοιτήτρια (ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΑΣ)
1.70+ μελαχρινή με καμπύλες ,μεγάλο ταλέντο στο στοματικό και πολύ όρεξη..δυστυχώς δεν έχω χώρο .. Μόνο σοβαρές προτάσεις,δεν απαντάω σε περίεργους. Μπορώ ότι ώρα να'ναι να έρθω στο χώρο σου η σε ξενοδοχείο της επιλογής σου. Μόνο Θεσσαλονίκη. 6942789907 6988379138kanesex.com
Ξέρουμε αν κάποια από τις 3 είναι ενεργη?
αν οντως ειναι αυτη στην φωτο φαινεται δυνατο κορμι. βυζαρες. την εχεις παρει ? οντως ειναι οπως στις φωτος ?Καλησπέρα στην ομάδα,
Διαβάζω αρκετο καιρό το site και αποφάσισα να γραφτώ να προσθέσω και γω το λιθαράκι μου από τις εμπειρίες μου .
η οποία οταν είπε οτι σταματάει ,πάσαρε πελατολόγιο σε μια μιχαέλα που έχετε αναφέρει και σε προηγούμενο νήμα και αυτή με τη σειρά της ένα βράδυ που δε μπορούσε να εξυπηρετήσει μου σύστησε μια Αναστασία (μου πε την φώναζαν σια) πολυ καλό μελαχρινό 20χρονο ,amateur φαση.20 χρόνων φοιτήτρια (ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΑΣ)
1.70+ μελαχρινή με καμπύλες ,μεγάλο ταλέντο στο στοματικό και πολύ όρεξη..δυστυχώς δεν έχω χώρο .. Μόνο σοβαρές προτάσεις,δεν απαντάω σε περίεργους. Μπορώ ότι ώρα να'ναι να έρθω στο χώρο σου η σε ξενοδοχείο της επιλογής σου. Μόνο Θεσσαλονίκη. 6942789907 6988379138kanesex.com
Τώρα όμως που θα την βρουμεΤελευταία εκεί ήταν πότε έφυγε
Καλησπέρα στην ομάδα,
Έχει σταματήσει φίλε μου πρίν από τά Χριστούγεννα. Δέν ήταν κάτι ιδιαίτερο. Μία κοντή γεματούλα ήταν πού έκανε δύωρα ραντεβού. Έχει αναφερθεί πολλές φορές εδώ. Μόνο ή πίπα της άξιζε λίγο. Τέλος πάντων εχει σταματήσει.αν οντως ειναι αυτη στην φωτο φαινεται δυνατο κορμι. βυζαρες. την εχεις παρει ? οντως ειναι οπως στις φωτος ?
Έχει σταματήσει φίλε μου πρίν από τά Χριστούγεννα. Δέν ήταν κάτι ιδιαίτερο. Μία κοντή γεματούλα ήταν πού έκανε δύωρα ραντεβού. Έχει αναφερθεί πολλές φορές εδώ. Μόνο ή πίπα της άξιζε λίγο. Τέλος πάντων εχει σταματήσει.
Αν είναι η ίδια ο αριθμός που είχα δεν λειτουργεί άλλο.Μόνο ή Αναστασία ή αλλιώς Αλεξία είναι από αυτές ενεργή αλλά μόνο στο viber αν έχεις αριθμό μπορείς νά κλείσεις ραντεβού μέ μήνυμα. Θά αγαναχτήσεις νά σού απαντήσει οπότε καλύτερα άστο.
Αυτή στη φωτό είναι η νίκη - δυνατό κορμί δε θα την έλεγα - απλώς ωραίο τυπακι και πολύ καλό τσιμπουκι ;)αν οντως ειναι αυτη στην φωτο φαινεται δυνατο κορμι. βυζαρες. την εχεις παρει ? οντως ειναι οπως στις φωτος ?