John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.457
- Πόντοι
- 3.786
Κλειστό κύκλο.Η πιάτσα τι σχέση έχει;κλειστο κυκλο η πιατσα ...?
Κλειστό κύκλο.Η πιάτσα τι σχέση έχει;κλειστο κυκλο η πιατσα ...?
Πες τα.Εγώ πάω να βάλω τελεία και πάνε να μου αλλάξουν γνώμη.Όλο αυτό ξεκίνησε από τη επίθεση του @Velociraptor ότι είμαι για να επισκέπτομαι μπουρδελα και στούντιο.Αλλος στη θέση μου θα είχε αρπαχτεί πολύ άσχημαΡέ φίλοι σταμάτηστε το αυτό το πράγμα να σαμπρέλες όλο το σαϊτ για το τι είναι cg σάς παρακαλώ!!! Κανένας δεν αλλάζει γνώμη τόν άλλο απλά μιλάμε συνέχεια τόσες σελίδες γιαυτό. Το ξαναλέω να μιλήσουμε για Βαλεντινες
αυτη που σ ειπε ο δεινοσαυρος ειναι αποπ την πιατσα ...Κλειστό κύκλο.Η πιάτσα τι σχέση έχει;
ΟΚ,αλλά αυτό δεν αλλάζει αυτό που εννοώ.Ρώτησα τη Μελίνα αν θα είναι incall ή outcall σε ξενοδοχείο και ο Raptor αμέσως να μου την πει.Δηλαδή αν ήταν incall η Μελίνα,δε θα ήταν οι υπηρεσίες της επιπέδου call girl;Κούρασε το θέμα.Καλό είναι να μη γίνονται αναίτια επιθέσεις του ενός στον άλλον,χωρίς λόγο,γιατί χαλάει το νήμααυτη που σ ειπε ο δεινοσαυρος ειναι αποπ την πιατσα ...
αδιαβαστο σε βλεπω ...
ολο αυτο εγινε για την ορολογια ...ΟΚ,αλλά αυτό δεν αλλάζει αυτό που εννοώ.Ρώτησα τη Μελίνα αν θα είναι incall ή outcall σε ξενοδοχείο και ο Raptor αμέσως να μου την πει.Δηλαδή αν ήταν incall η Μελίνα,δε θα ήταν οι υπηρεσίες της επιπέδου call girl;Κούρασε το θέμα.Καλό είναι να μη γίνονται αναίτια επιθέσεις του ενός στον άλλον,χωρίς λόγο,γιατί χαλάει το νήμα
Καλώς ή κακώς όλοι εδώ γράφουν.Και έτερον εκάτερον.Ηταν άδικος ο χαρακτηρισμός προς εμένα.Μπορούμε να συζητάμε καλύτερα ο ένας με τον άλλονολο αυτο εγινε για την ορολογια ...
κανονικα θα επρεπε να γραφεις σε νημα για κοπελες με δικο τους χωρο κτλ...
μ αυτον τον τροπο θα ειναι ποιο μαζεμενη η πληροφορηση ....
Καλώς ή κακώς όλοι εδώ γράφουν.Και έτερον εκάτερον.Ηταν άδικος ο χαρακτηρισμός προς εμένα.Μπορούμε να συζητάμε καλύτερα ο ένας με τον άλλον
Δεν έρχονται.Ας ελπίσουμε η Μελίνα να υλοποιήσει την πρόθεση της
σε χώρο δικό μας έρχεσαι για εμάς που δεν θέλουμε τα ξενοδοχεία?Πάντα προτιμούσα το outcall
Ωραιότατη,ευφάνταστη και πρακτική η ονομασία INCALL GIRL από τον @ΑΙΔΟΙΟΛΕΙΧΟΣ .Τελικά μόνο ο Ληξίαρχος θα μπορούσε να δώσει τη λύση.Αν είναι να μαλώνουμε για το όνομα,ψήνομαι για αυτήν την ορολογίαεδω εισαι ...Ονοματοδοσία - Βάπτισμα εκδιδόμενων γυναικών (νέα ορολογία)
Γυναίκα που: 1.)Εκδίδεται σε στεγασμένο οίκο ανοχής ή studio με τσα2: 2.)Εκδίδεται συνήθως εντός αυτοκινήτου ή κάπου πρόχειρα μετά απο συμφωνία με τον πελάτη που θα την εντοπίσει πεζή στο δρόμο: 3.)Εκδίδεται σε μασατζιδικο: 4.)Εκδίδεται σε σπίτια πελατών ή ξενοδοχείο (χωρίς δικό της χώρο)...www.bourdela.com
Πας καλα ρε μεγαλε ποια επιθεση επειδη εσυ δε ξερεις τη σου γινετε και 3 ατομα σου λενε το αυτονοητο σου φταιω εγω τωρα θα μας τρελανεις ακου εκει εναν τυπο ρε αυτος τα χει κανει πουτανα και δε μπορει να ξεχωρισει το cg απο το μπουρδελο εγω του φταιω μετα τη πινετε και δε μας δινετε καποιοι ρεΠες τα.Εγώ πάω να βάλω τελεία και πάνε να μου αλλάξουν γνώμη.Όλο αυτό ξεκίνησε από τη επίθεση του @Velociraptor ότι είμαι για να επισκέπτομαι μπουρδελα και στούντιο.Αλλος στη θέση μου θα είχε αρπαχτεί πολύ άσχημα
Δηλαδή από τη μία είναι το outcall και από την άλλη το μπουρδέλο.Το ακούσαμε και αυτό.Όσοι διαβάζουν,μας κρίνουνΠας καλα ρε μεγαλε ποια επιθεση επειδη εσυ δε ξερεις τη σου γινετε και 3 ατομα σου λενε το αυτονοητο σου φταιω εγω τωρα θα μας τρελανεις ακου εκει εναν τυπο ρε αυτος τα χει κανει πουτανα και δε μπορει να ξεχωρισει το cg απο το μπουρδελο εγω του φταιω μετα τη πινετε και δε μας δινετε καποιοι ρε
Ναι cg τουρακια πιατσες και μπουρδελα αν δε τα χεις ακουσει αυτα απεχεις πολυ απο το χωρο κι οσο γιατι την αλλη την παπαρια που εγραψες που δες την ειπες εσυ φυσικα incall girls μπορεις να πεις και τις μασατζουδες και τις μπουρδελογκομενες και οσες τελος παντων εχουν χωρο οποτε δε κολλαει και μην ακουσω παπαρια για τις υπηρεσιες γιατι μια μπουρδελογκομενα η πιατσοβια μπορει να ειναι πολυ καλητερη απο ενα cg στις υπηρεσιεςΔηλαδή από τη μία είναι το outcall και από την άλλη το μπουρδέλο.Το ακούσαμε και αυτό.Όσοι διαβάζουν,μας κρίνουν
απ οσο θυμαμαι υπηρχανε 4 κατηγοριες ...Δηλαδή από τη μία είναι το outcall και από την άλλη το μπουρδέλο.Το ακούσαμε και αυτό.Όσοι διαβάζουν,μας κρίνουν
φιλτατοι να πω και εγώ την άποψη μου με όση γνώση έχω... το cg (ελληνιστι βιζιτάκι) ειναι το κορίτσι που καλείς να έρθει στον χώρο σου, είτε αυτός είναι σπίτι σου είτε το ξενοδοχείο σου. Όταν το κορίτσι είναι cg και δεν είναι απο την περιοχή σου και έρχεται ως επισκέπτρια στην πόλη σου δεν ειναι call girl αλλα city tour, δηλαδη έρχεται για να κάνει το tour της και να γαμηθεί. Τότε, αν δεχεται στον χώρο της είναι incall και outcall όταν έρχεται στον χώρο σου (σπίτι ή ξενοδοχείο). Μη μπερδευουμε το επαγγελμα του κοριτσιου με τον τόπο ή τον τρόπο που προσφέρει τις υπηρεσίες της...Δηλαδή από τη μία είναι το outcall και από την άλλη το μπουρδέλο.Το ακούσαμε και αυτό.Όσοι διαβάζουν,μας κρίνουν
Ήρεμα!!! Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε!!!! Χαχαχαολο αυτο εγινε για την ορολογια ...
κανονικα θα επρεπε να γραφεις σε νημα για κοπελες με δικο τους χωρο κτλ...
μ αυτον τον τροπο θα ειναι ποιο μαζεμενη η πληροφορηση ....
Άστο ρέ φίλε!!!!! Ας το λήξουμε εδώ γιατί κούρασε. . Καληνύχτα.....φιλτατοι να πω και εγώ την άποψη μου με όση γνώση έχω... το cg (ελληνιστι βιζιτάκι) ειναι το κορίτσι που καλείς να έρθει στον χώρο σου, είτε αυτός είναι σπίτι σου είτε το ξενοδοχείο σου. Όταν το κορίτσι είναι cg και δεν είναι απο την περιοχή σου και έρχεται ως επισκέπτρια στην πόλη σου δεν ειναι call girl αλλα city tour, δηλαδη έρχεται για να κάνει το tour της και να γαμηθεί. Τότε, αν δεχεται στον χώρο της είναι incall και outcall όταν έρχεται στον χώρο σου (σπίτι ή ξενοδοχείο). Μη μπερδευουμε το επαγγελμα του κοριτσιου με τον τόπο ή τον τρόπο που προσφέρει τις υπηρεσίες της...