Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.115
- Πόντοι
- 2.266
Οντος αυτο δε το σκεφτηκαΝαι Αλλά δε σκέφτηκες αν πας 10 φορές σαν τον Κυριάκο μετά θα ντρέπεται να σε ζητάει λεφτά οπότε είναι μία επένδυσή
Οντος αυτο δε το σκεφτηκαΝαι Αλλά δε σκέφτηκες αν πας 10 φορές σαν τον Κυριάκο μετά θα ντρέπεται να σε ζητάει λεφτά οπότε είναι μία επένδυσή
Γι αυτο να πηγαινεις και να μη τα χανειςαυτα χανουμε εμεις που δεν παμε με την ιδια πανω απο 2-3 φορες
θα σου μαθει να δενεις τα κορδονια στα παπουτσια σου ...Εγω να σας κανω μια ερωτηση ζητατε 60 ευρω μια ωρα μια φορα χωρις κωλο εγω πχ θα χυσω στο 20λεπτο τα υπολειπα 40 λεπτα τη θα κανουμε θα παιζουμε χαρτια?
Δεμενα ειναι ηδηθα σου μαθει να δενεις τα κορδονια στα παπουτσια σου ...
Σε 20 λεπτά δεν μου έχει φύγει κανένας πελάτης εσύ θα είσαι εξαίρεση... θα σου δώσω τράπουλα να ρίξεις πασιέντζα να περάσει η ώρα σου ??Εγω να σας κανω μια ερωτηση ζητατε 60 ευρω μια ωρα μια φορα χωρις κωλο εγω πχ θα χυσω στο 20λεπτο τα υπολειπα 40 λεπτα τη θα κανουμε θα παιζουμε χαρτια?
Σε μια ωρα 2 πιστολιες της εχω αν εσενα οι πελατες σου ριχνουν 1 με το ζορι στην ωρα τη να σε πωΣε 20 λεπτά δεν μου έχει φύγει κανένας πελάτης εσύ θα είσαι εξαίρεση... θα σου δώσω τράπουλα να ρίξεις πασιέντζα να περάσει η ώρα σου ??
Βρε μωρό μου πληρώνεις και ρίχνεις όσες πιστολιές θέλεις.....Σε μια ωρα 2 πιστολιες της εχω αν εσενα οι πελατες σου ριχνουν 1 με το ζορι στην ωρα τη να σε πω
Μπορεί να πετύχεις κ τον Κυριάκο εκεί να τα πείτεΕγω να σας κανω μια ερωτηση ζητατε 60 ευρω μια ωρα μια φορα χωρις κωλο εγω πχ θα χυσω στο 20λεπτο τα υπολειπα 40 λεπτα τη θα κανουμε θα παιζουμε χαρτια?
για τα 60 μιλας παντα?Βρε μωρό μου πληρώνεις και ρίχνεις όσες πιστολιές θέλεις.....
λες?Μπορεί να πετύχεις κ τον Κυριάκο εκεί να τα πείτε
+10 για δεύτερη εκτόνωσηγια τα 60 μιλας παντα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
λες?
Θα μου το ματιάσετε το παιδί στο τέλος ??????Μπορεί να πετύχεις κ τον Κυριάκο εκεί να τα πείτε
Πες τον να περάσει μία βόλτα να το φτύσουμε το παιδί φαντάζεσαι να μη του σηκώνεται κ να τα βάλεις μετά μαζί μαςΘα μου το ματιάσετε το παιδί στο τέλος ??????
Ευχαριστώ πολύ αγόρι μου για το ενδιαφέρον σου.. αλλά αν είναι να μην καταφέρω εγώ να τον σηκώσω (γενικώς μιλάω) θα αλλάξω επάγγελμα...???????Πες τον να περάσει μία βόλτα να το φτύσουμε το παιδί φαντάζεσαι να μη του σηκώνεται κ να τα βάλεις μετά μαζί μας
αφλογηστια ...Ευχαριστώ πολύ αγόρι μου για το ενδιαφέρον σου.. αλλά αν είναι να μην καταφέρω εγώ να τον σηκώσω (γενικώς μιλάω) θα αλλάξω επάγγελμα...???????
Δεν αφήνεις τα πολλά λόγια να μας ανεβάσεις καμία φωτογραφία να δούμε το προσωπάκι σου.......γιατί όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθιΕυχαριστώ πολύ αγόρι μου για το ενδιαφέρον σου.. αλλά αν είναι να μην καταφέρω εγώ να τον σηκώσω (γενικώς μιλάω) θα αλλάξω επάγγελμα...???????
Συμφωνώ και για τα καλάθια και για τα κεράσια... από κει και πέρα όλα είναι θέμα γούστου... κάποιος θέλει κόκκινα κεράσια κάποιος άσπρα και κάποιος δεν τρώει καθόλου.... Πρόσωπο δεν θα ανεβάσω στο site Ελληνίδα είμαι στη Θεσσαλονίκη ζω οπότε αυτό που λες απαγορεύεται....Δεν αφήνεις τα πολλά λόγια να μας ανεβάσεις καμία φωτογραφία να δούμε το προσωπάκι σου.......γιατί όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι
Θα εκτιμούσαμε μια περιγραφή προσώπου ......... γιατί από ότι φαίνεται δεν έχει σκοπό να μας ανεβάσει φωτογραφίαΕπισκεψη πριν καμμια ωρα στη ζωη και ειναι ακριβως οπως τα λεει ο forza23 ουτε φωνη νταλικερη ουτε συμπεριφορα μπετατζη ουτε φατσα τατσας σε συνταξη οι μιλφακιδες θα τη γουσταρουν