Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.604
- Πόντοι
- 8.346
Τα αρπακτικά περιμένουν (42 επισκέπτες) . Ισως το φόρουμ θα έπρεπε να μην φαίνεται σε κοσμο π δν εχει κανει εγγραφή
συμφωνω οσο δεν παειΤα αρπακτικά περιμένουν (42 επισκέπτες) . Ισως το φόρουμ θα έπρεπε να μην φαίνεται σε κοσμο π δν εχει κανει εγγραφή
ναι ρε ξερω δεν γινετεΑν το σαη ηταν πριβε,δεν θα ειχε διαφημισεις δεξια και αριστερα
με μπανερακια...
μπα οταν γυρισε την τσοντα η τζουλια ειχε κρασαρει το συμπανΔεν μιλαω να εκρυβες γενικα τα παντα στο σαιτ. Μονο απλα το φόρουμ. Να μην μπορούν να βλέπουν ολοι τι γραφετε. Νμζ αυτο το χαλι ξεκινησε μετα το σκηνικό με τν Στάθη κ που επαιξε σε τηλεόραση. Σγρ εγινε γνωστο και σε γνωστο γκρουπ στο φβ και εχει γεμισει αμ να παίρνουν ματι
ε ναι τωρα ας πουμε 52 τυποι διαβαζουν οτι τους θεωρουμε μαλακεςΑμα δεν πηγαινουνε πουθενα,στα παπαρια μας...
Ας διαβαζουνε..
Νομίζω πως το πιο δίκαιο θα ήταν να υπάρχει ένα χρονικό όριο για κάποιον επισκέπτη.Εγώ ας πούμε το παρακολουθούσα κανα μήνα και μετά έκανα εγγραφή.Αν δεν έκανα μετά από 2 μήνες πχ,θα έπρεπε να πάρω τον μπούλο.Από τη στιγμή όμως που όπως λέει ο @ΦΑΚΙΡΗΣ άθελα μας είμαστε κράχτες για να φαίνονται οι διαφημίσεις και για επισκέπτες,χλωμό να αλλάξει αυτόε ναι τωρα ας πουμε 52 τυποι διαβαζουν οτι τους θεωρουμε μαλακες
αυτο μαλιστα τους το λεμε δεν εχουμε θεμα
ποντια πρεπει να ειναι παντως εχει μπει με δερματινες μποτες στην μπανιεραΤατιάνα η απόλυτη καύλα αποψη κανενας
δεν το προσεξα αυτο ..ξερεις τιποτα περισσοτερο .....το εχεις δοκιμασει δεν υπαρχουν κριτικεςποντια πρεπει να ειναι παντως εχει μπει με δερματινες μποτες στην μπανιερα
οχι δεν εχω αποψη το προφιλ παντως εχει πολλες αγγελιες και παιζει και αθηνα και θεσσαλονικη οπως φαινεταιδεν το προσεξα αυτο ..ξερεις τιποτα περισσοτερο .....το εχεις δοκιμασει δεν υπαρχουν κριτικες
Ευχαριστώ δε θα πάρω. Απωθημένο από θηλασμό δε μου έχει μείνει, ευτυχώς.
Δείτε μάγκες τι έρχεται. Τέτοια βυζιά είναι freak of nature επίπεδο. Αλλά ακριβή, οι φωτογραφίες πρέπει να ναι shopped και απ' ότι έχω διαβάσει πολλά κιλά σε κακά σημεία και υπηρεσίες μέτριες. Ωστόσο στα βίντεο φαίνονται άρρωστα. Το σκέφτομαι. Είναι και αυτό που έρχεται για λίγες μέρες και δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι χάνετε ευκαιρία.
,Σε ευχαριστώ πολύη πρωην "γκαυλωμενη πουτανα" ειναι απλα αλλαξε ονομα και τωρα ειναι πρωην μοντελο
ελπιζω μονο να μην ηταν μοντελο για οδοντοκρεμα
Σε ευχαριστώ πολύοι φωτογραφιες ειναι ...
TinEye Reverse Image Search
TinEye is an image search and recognition company. We are experts in computer vision, pattern recognition, neural networks, and machine learning.tineye.com
TinEye is an image search and recognition company. We are experts in computer vision, pattern recognition, neural networks, and machine learning.tineye.com
Είσαι κάθε μέρα βλαξ η μόνο μετά το εμφολιο;Αν το σαη ηταν πριβε,δεν θα ειχε διαφημισεις δεξια και αριστερα
με μπανερακια...