Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.344
- Πόντοι
- 6.056
ναι γαμησετα και ηταν δυνατο κομματιΟχι αγνοείτε ακόμα
καλα εκει δεν νομιζω να γυρισει αλλα να εχουμε τον νου μας μηπως σπιτωθει σε κανενα αλλο ευαγες ιδρυμα
ναι γαμησετα και ηταν δυνατο κομματιΟχι αγνοείτε ακόμα
Αυτή που δουλευε στα μαγαζιά για κάποιο καιρό?εκεινη η εφη που ηταν σε αυτο το μαγαζι ξαναφανηκε πουθενα?
στο σουπερμαρκετ της νανσυ ηταν για κανενα χρονο μεχρι την ανοιξη πριν και μετα ομως δεν εχω ιδεα αν δουλευε/ει καπουΑυτή που δουλευε στα μαγαζιά για κάποιο καιρό?
ελεγα και εγω , ποσο θα αντεξει η γαμιολα ο Ρεζ μακρια απο εδω μεσα ...στο σουπερμαρκετ της νανσυ ηταν για κανενα χρονο μεχρι την ανοιξη πριν και μετα ομως δεν εχω ιδεα αν δουλευε/ει καπου
ποσο θα αντεξει η γαμιολα ο ρεζ γενικα να λες γαμω το χριστουλι μουελεγα και εγω , ποσο θα αντεξει η γαμιολα ο Ρεζ μακρια απο εδω μεσα ...
Επειδή και συ είσαι άφαντος,θα εμφανιστείς για καμιά μπύρα;Οχι αγνοείτε ακόμα
α καλα οπως ειχα ψιλιαστει μουφα...Valentina Nappi
Δε με θέλει ο φακίρης γιατί δεν έκανα το εμβόλιο λέειΕπειδή και συ είσαι άφαντος,θα εμφανιστείς για καμιά μπύρα;
Το τηλ πάντως αντιστοιχεί σε κάποια που είχε αγγελίες ως Ιωάννα 30, πριν λίγο καιρό (το καλοκαίρι αν θυμάμαι καλά)…Βαλεντίνα είχε αγγελία η Ρένα γνωστό μασάζοκοριτσο κ μοιάζει πολύ στις φώτο κ μάλλον είναι αυτή
Ας μας πει κάποιος πού είναι πιο σίγουρος
Σε θέλω εγώ,πάμε μαζί να του κάνουμε μπουλινγκΔε με θέλει ο φακίρης γιατί δεν έκανα το εμβόλιο λέει
Καλή ήταν η Ρένα ?Βαλεντίνα είχε αγγελία η Ρένα γνωστό μασάζοκοριτσο κ μοιάζει πολύ στις φώτο κ μάλλον είναι αυτή
Ας μας πει κάποιος πού είναι πιο σίγουρος
Κοιτα εγω με ανεξαρτητες δεν εχω ασχοληθεί (μονο με 1 κοπελα ειχα παει τν Νοέμβρη), προτιμαω το γραφείο γτ η τιμη ειναι σταθερή κ καθορισμένη απο το γραφείο (με ελαχιστες αποκλισεις) κ εχουν κ δικο τους χωρο π με βολεύει. Αγαπουληδες εκει εξω υπάρχουν πολλοι απο οτι φαίνεται, απλα ισως κ να εχει να κανει κ με την απουσια πολλών κοριτσιων. Αν ξαφνικα η Πηνελόπη κ η οποιαδήποτε Πηνελόπη παρατηρησε ξαφνικα αυξηση μηνυματων δν θελει κ πολυ να καταλαβεις οτι κατι παιζει. Εκει αν σε παιρνει ανεβαζεις τιμη,αν ο κοσμος τσιμπησει τοτε φταιει ο κοσμος οχι εσυ. Εσυ στο κάτω κατω λεφτα θεςΕμείς ( εσείς) τις κάνουμε θεές φίλε μου και παίρνουν θάρρος και μάς κάνουν και πλάκα!!! Κάποιοι πληρώνουν αυτά που ζητάει η κοπέλα !!!! Έναν πελάτη νά έχει την μέρα τις φτάνει. Εκεί καταντήσαμε. Καί όπως τά λές ούτε καν φωτό δεν ανεβάζει!!!
Αυτά πρέπει να γράφονται.Ποια είναι η Πόπη;Αγγελία έχουμε για να ξέρουμε να την αποφύγουμε;Α,την Πηνελόπη λες,χαχα!Λέω και εγώ,υπήρχε και άλλη;!δεν εγραψε και τιποτα ουαου κανεις για την ποπη παντως για να την ακουσει ετσι dolby surround και αυτη
μετρια χλιαρα νευροβραστα τα πραγματα απο οτι θυμαμαι απο οσους πηγαν
ρε γαμημενε , εχω 2 φιλαρακια Σαλονικα , μεσα στην σοου μπιζ , θα ανεβω πανω και θα σου στελνω καθε μερα μηνυμα να μου βρισκεις χαμενα κοριτσιαδεν εγραψε και τιποτα ουαου κανεις για την ποπη παντως για να την ακουσει ετσι dolby surround και αυτη
μετρια χλιαρα νευροβραστα τα πραγματα απο οτι θυμαμαι απο οσους πηγαν
πηνελοπη ναι σορρυ της εφαγα το μισο ονομαΑυτά πρέπει να γράφονται.Ποια είναι η Πόπη;Αγγελία έχουμε για να ξέρουμε να την αποφύγουμε;Α,την Πηνελόπη λες,χαχα!Λέω και εγώ,υπήρχε και άλλη;!
ρε κατσε στη κοπελα σου εσυ τι τις θες τις παραξενες? μπελαδες ψαχνεις?ρε γαμημενε , εχω 2 φιλαρακια Σαλονικα , μεσα στην σοου μπιζ , θα ανεβω πανω και θα σου στελνω καθε μερα μηνυμα να μου βρισκεις χαμενα κοριτσια
μονο μπελάδεςρε κατσε στη κοπελα σου εσυ τι τις θες τις παραξενες? μπελαδες ψαχνεις?
Σου αρέσουν οι αδυνατούλες κυρίως,τι να σε κάνω,χαχα!Εγώ δεν τη δοκίμασα επειδή είναι outcall αλλά και ακριβή.Καμπύλες πρέπει να έχει σε λογικά πλαίσια.Από ότι έχει γραφτεί,προσπαθεί.Ως αματούρι δε θα μπορούσε να είναι και η καλύτερη της πόλης.Όσοι την επιλέγουν,για το amateur feeling πάνε.Η τιμή είναι αδικαιολόγητη όμως,χαλάει την πιάτσα.Σκέψου να ξυπνήσει μια μέρα η Αναστασία/Αλεξία και να το πάει από 70 σε 140 πχπηνελοπη ναι σορρυ της εφαγα το μισο ονομα
δεν εχω προσωπικη αποψη γιατι οταν βλεπω να γραφει απο μονη της "σωμα με καμπυλες" καιω λαστιχο και φευγω με μπαντοσουζα
αλλα δεν θυμαμαι να ειπε κανεις και τιποτα σουπερ λαθος κανω?