GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.689
- Πόντοι
- 25.165
ΜΗΝ μου στελνετε ΠΜ για την αλεξια. ποσταρε ο Thundercat την αγγελεια της με το τηλ της.
Επίσης να προσθέσω ότι αν τον έχεις χοντρό δεν πρόκειται να μπεις μέσα προσωπικά Εγώ δεν κατάφερα να μπω σε καμία από τις δύοΠέρασμα από Μόνικα και Σάσα πρώτη φορά με Δίδυμο Και ειλικρινά περίμενα κάτι καλύτερο σαν δίδυμος δεν μπορώ να έχω άποψη για κρητική γιατί δεν έχω άλλη επαφή σε γενικές γραμμές πέρασα καλά μεμονωμένα θα έλεγα Μόνικα η κοπέλα σου κάνει το Μέγα Αλέξανδρο μαρούλι και εσάς θα θυμίζει πιο πολύ υπηρεσίες Γιαννιτσών εν ολίγοις Δεν νομίζω να ξανακάνω συνάντηση. Ότι βλέπετε στις φωτογραφίες Αυτό θα δείτε και από κοντά
Πέρασμα από Μόνικα και Σάσα πρώτη φορά με Δίδυμο Και ειλικρινά περίμενα κάτι καλύτερο σαν δίδυμος δεν μπορώ να έχω άποψη για κρητική γιατί δεν έχω άλλη επαφή σε γενικές γραμμές πέρασα καλά μεμονωμένα θα έλεγα Μόνικα η κοπέλα σου κάνει το Μέγα Αλέξανδρο μαρούλι και εσάς θα θυμίζει πιο πολύ υπηρεσίες Γιαννιτσών εν ολίγοις Δεν νομίζω να ξανακάνω συνάντηση. Ότι βλέπετε στις φωτογραφίες Αυτό θα δείτε και από κοντά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Επίσης να προσθέσω ότι αν τον έχεις χοντρό δεν πρόκειται να μπεις μέσα προσωπικά Εγώ δεν κατάφερα να μπω σε καμία από τις δύο
Ναι αυτέςΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΟΛΑ
Θέλεις να γνωρίσεις μια όμορφη ,έμπειρη και καυτή 36αρα που ξέρει πως να σε κάνει χαρούμενο και ευτυχισμένο?.Ειμαι έμπειρη και επαγγελματίας.Με το αισθησιακό στριπτίζ και ερωτικό μασάζ μπορώ να σε απαλλάξω από τα ψυχολογικά σου κ σεξουαλικά προβλήματα,ακόμα κ παρέα με την φίλη μου,στο χώρο σου...kanesex.com
Αυτές εννοείς,σωστά;
δεν ξέρω μου φαίνεται πολύ καλο για να είναι αληθινό.......το τηλεφωνο δεν υπάρχει.....Αν πας γραψε μηνυμα με ενδιαφέρει......το κακό ειναι πως γραφει ηλικία 50,οπότε καταλαβαίνεις......
Εδώ έχουμε καμιά πληροφορία παίδες?
που έχεις κλείσει ρε θηρίο?δεν ξέρω μου φαίνεται πολύ καλο για να είναι αληθινό.......το τηλεφωνο δεν υπάρχει.....Αν πας γραψε μηνυμα με ενδιαφέρει......
Τετάρτη αν ολα πάνε καλά θα γράψω για κάποια συνάντηση .....
Ο παλιομπολιασμενος φακίρης κόλλησε κορωνιο τη Βίκυ,το τελευταίο της ραντεβού ήταν..δεν έκλεισα , αλλα θα κλείσω λογικά με την Έλενα, με την Βίκυ ένημέρωσα και κάπου διάβασα ο,τι είναι άρρωστη με κορονοίο αλλα πρέπει να ειναι καλά......
αν δεν κλείσω με Έλενα έχω εναλλακτική για outcall......
Μόνο ξενοδοχείο ? Σπίτι δεν πάει ?Μια μοναδική εμπειρία σε περιμένει απόψε. | Etaires
Είμαι η X και είμαι μια σεξι 21χρονη φοιτήτρια που μπορεί να γίνει δική σου. Είμαι μικρούλα και λεπτή με πολύ ωραίο σώμα και απίστευτη κωλάρα...www.etaires.gr
Πλέον έχει «μεταβαπτιστεί» Αναστασία.Από ότι έχουν πει όσοι την έχουν δοκιμάσει,είναι αυτή που βλέπεις στη φωτό
@Raf2464 δεν την έχω δοκιμάσει,επειδή είναι μόνο outcall,αλλά έχει ειπωθεί ότι είναι amateur style,με την καλή έννοια
Η Έλενα δεν είχε κλειστό το βιμπερ για Χριστούγεννα? Το άνοιξε?δεν έκλεισα , αλλα θα κλείσω λογικά με την Έλενα, με την Βίκυ ένημέρωσα και κάπου διάβασα ο,τι είναι άρρωστη με κορονοίο αλλα πρέπει να ειναι καλά......
αν δεν κλείσω με Έλενα έχω εναλλακτική για outcall......
ΌχιΜόνο ξενοδοχείο ? Σπίτι δεν πάει ?
δηλαδη 70+κοστος ξενοδοχειου...
Δεν το λες και τζάμπα το κατοστάρι σύνολο.Βέβαια περιλαμβάνει και anal.Και 70άρι να ήταν,πάλι στον δρόμο δεν τα βρίσκουμε.Ο κύριος σκοπός του forum είναι η ανταλλαγή πληροφοριών για να επιλέγουμε αυτές που αξίζουντζαμπα να σας πουνε... κριτικες θα ζητατε ...
το νοημα της κριτικης δε ειναι μονο να για μη χανεις τα λεφτα σου...κυριως αυτο ειναιτζαμπα να σας πουνε... κριτικες θα ζητατε ...
*Υποκειμενικές.Για την Αλεξια/Αναστασια εχουν γραψει διαφοροι. Αμα ψαξετε στο νημα θα τα βρειτε. Κοστος : 70+χοτελ+καποτες+λιπαντικο
Το κορίτσι ειναι μικρο,αματουρι,απο φωτο π εχω δει εχει καλο σωματακι,δινει κωλο εχουν πει πολλοι. Εχουν γραψει μερικοι οτι φωναζει δυνατα και οτι εσυ οδηγας αυτη ακολουθαει. Τωρα απο κει κ περα μην περιμένετε να βγαλετε πολυ ακρη με κριτικες ειναι τελειως αντικειμενικες. Κρατηστε το ζουμι και αναλογως αν σας αρεσει αυτο η οχι δοκιμαστε.
Το αν περασα εγω καλα με καποια δν συνεπάγεται οτι ο οποιοσδήποτε εδω μεσα θα περασει το ίδιο καλα,γτ έχουμε ολοι διαφορετικά στανταρ.
Ναι σωστα. Δε το ξαναδιαβασα κ το εχασα ?*Υποκειμενικές.