greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.098
- Πόντοι
- 361
Όταν πάω θα σε ενημερώσω! Ελπίζω πάντως να βρεθεί κάποιος να δώσει τα φώτα του γιατί δεν αντέχω να φάω και άλλη φόλα αυτό το τρίμηνοΚαι εγώ ψάχνω ?
Όταν πάω θα σε ενημερώσω! Ελπίζω πάντως να βρεθεί κάποιος να δώσει τα φώτα του γιατί δεν αντέχω να φάω και άλλη φόλα αυτό το τρίμηνοΚαι εγώ ψάχνω ?
Μίλησα μαζί της κ είπα να δώσει κάτι παραπάνω από αυτά που ξέρουμε η φωτογραφία η κάτι ώστε να.κανω μια ταυτοποίηση κάπως ότι δεν είναι φακε μιας κ εγώ έφαγα μια τώρα τελευταία κ δεν σηκώνει κ άλλη.ειπε θα σου στείλω και δεν έστειλε τπτ πάντως.Όταν πάω θα σε ενημερώσω! Ελπίζω πάντως να βρεθεί κάποιος να δώσει τα φώτα του γιατί δεν αντέχω να φάω και άλλη φόλα αυτό το τρίμηνο
Μπορείς,όπως και ο @greggreg24,να ποστάρετε τις αγγελίες από τις φόλες που λέτε;Πολύ χρήσιμες οι προτάσεις,αλλά και αυτές προς αποφυγή βοηθούνΜίλησα μαζί της κ είπα να δώσει κάτι παραπάνω από αυτά που ξέρουμε η φωτογραφία η κάτι ώστε να.κανω μια ταυτοποίηση κάπως ότι δεν είναι φακε μιας κ εγώ έφαγα μια τώρα τελευταία κ δεν σηκώνει κ άλλη.ειπε θα σου στείλω και δεν έστειλε τπτ πάντως.
Την κυρία Σούλα ξέχασες ??Καθίστε λιγο να δουμε τι έχουμε αυτη την στιγμή.
Πηνελόπη (130 ισως να πεσει στα 100-110 αν εχει αναδουλειες )
Αλεξια ( στα 70 αν θυμάμαι καλα αλλα γίνεται χαμος στο viber της οποτε δν ξερω ποσο ευκολο είναι να την πετυχεις )
Ελενη τατού (απουσα)
Εμελια ( απουσα )
Μαρκελα ( λογικα εδω,δν εχω εικονα ομως ,στα 110 αν θυμάμαι καλα)
Ευα ( δν χρειάζεται να πουμε κατι,εχει κ νημα )
Αυτη η 29χρονη π εγραψε ο nnap με τα 150 ολα μεσα
Ξεχναω καμια?
Που χάθηκες εσύ ρε μεγάλε, καιρό ειχες να εμφανιστείς.Την κυρία Σούλα ξέχασες ??
Γενικα ανά καιρούς έχω γράψει για τις επισκέψεις μου στο φόρουμ (τον τελευταίο καιρό έλειπα οπότε δεν είχα πάει κάπου) γύρισα και με έπιασε απογοήτευση η Βίκυ άφαντη η Έλενα άφαντη η Ψάλτη άφαντη στα μπου δεν έχει πραγματικά τίποτα οπότε ψάχνομαι για νέες εμπειρίεςΜπορείς,όπως και ο @greggreg24,να ποστάρετε τις αγγελίες από τις φόλες που λέτε;Πολύ χρήσιμες οι προτάσεις,αλλά και αυτές προς αποφυγή βοηθούν
Προσπαθώ να θυμηθώ η αν βρω την αγγελία πως την λένε .(διαγράφω ιστορικό και συνομιλίες για ευνόητους λόγους) οπότε μόλις το βρω σας ενημερώνω.Μπορείς,όπως και ο @greggreg24,να ποστάρετε τις αγγελίες από τις φόλες που λέτε;Πολύ χρήσιμες οι προτάσεις,αλλά και αυτές προς αποφυγή βοηθούν
Μπα δύσκολα παίζει να είναι αυτόματη η αγγελία γτ την βλέπω κάθε μέρα .αλλά λογικά σύντομα θα επιστρέψει.Έλα μάγκες... μόλις είδα αγγελία της Ελένης με τα tattoo. Έρχονται πίσω, σίγα-σιγά.
Περασμα σημερα για δευτερη φορα με την αλεξια την φοιτητρια. Περασα πολυ καλα. Αρνητικα τα εξης για να μην ρωτατε. Δεν δινει φιλια, για να μπειτε κωλο τον οποιο τον δινει πρεπει πρωτα να γαμησετε απο μουνι για να καυλωσει και μετα κωλο. αυτο εμενα με χαλασε γιατι τελιωσα πιο γρηγορα απο οσο περιμενα. τεσπα. γενικα πηγε καλα. στα θετικα η νεαρη ηλικια, το βυζι τουμπανο, τα στησιματα της (θελει καθοδηγηση το μικρο) δεν λεει οχι σε τιποτα και ακουει. επισης ενα κακο οτι φωναζει πολυ αλλα αυτο μπορεις να μην τους ενδιαφερει καποιους. για το νεαρο της ηλικιας της για 1 ωρα στα 70ε με κωλο μεσα θα ελεγα ειναι καλη περιπτωση. α ναι και ακομα ενα κακο, δυσκολο να κλεισεις ραντεβου μαζι της τουλαχιστον την πρωτη φορα που ειχα προσπαθησει. αμα σας γνωρισει ισως να καλυτερευουν τα πραματα.
Μπορεις να ποσταρεις αγγελια γτι δεν την βρηκα ..ευχαριστωΠερασμα σημερα για δευτερη φορα με την αλεξια την φοιτητρια. Περασα πολυ καλα. Αρνητικα τα εξης για να μην ρωτατε. Δεν δινει φιλια, για να μπειτε κωλο τον οποιο τον δινει πρεπει πρωτα να γαμησετε απο μουνι για να καυλωσει και μετα κωλο. αυτο εμενα με χαλασε γιατι τελιωσα πιο γρηγορα απο οσο περιμενα. τεσπα. γενικα πηγε καλα. στα θετικα η νεαρη ηλικια, το βυζι τουμπανο, τα στησιματα της (θελει καθοδηγηση το μικρο) δεν λεει οχι σε τιποτα και ακουει. επισης ενα κακο οτι φωναζει πολυ αλλα αυτο μπορεις να μην τους ενδιαφερει καποιους. για το νεαρο της ηλικιας της για 1 ωρα στα 70ε με κωλο μεσα θα ελεγα ειναι καλη περιπτωση. α ναι και ακομα ενα κακο, δυσκολο να κλεισεις ραντεβου μαζι της τουλαχιστον την πρωτη φορα που ειχα προσπαθησει. αμα σας γνωρισει ισως να καλυτερευουν τα πραματα.
Περασμα σημερα για δευτερη φορα με την αλεξια την φοιτητρια. Περασα πολυ καλα. Αρνητικα τα εξης για να μην ρωτατε. Δεν δινει φιλια, για να μπειτε κωλο τον οποιο τον δινει πρεπει πρωτα να γαμησετε απο μουνι για να καυλωσει και μετα κωλο. αυτο εμενα με χαλασε γιατι τελιωσα πιο γρηγορα απο οσο περιμενα. τεσπα. γενικα πηγε καλα. στα θετικα η νεαρη ηλικια, το βυζι τουμπανο, τα στησιματα της (θελει καθοδηγηση το μικρο) δεν λεει οχι σε τιποτα και ακουει. επισης ενα κακο οτι φωναζει πολυ αλλα αυτο μπορεις να μην τους ενδιαφερει καποιους. για το νεαρο της ηλικιας της για 1 ωρα στα 70ε με κωλο μεσα θα ελεγα ειναι καλη περιπτωση. α ναι και ακομα ενα κακο, δυσκολο να κλεισεις ραντεβου μαζι της τουλαχιστον την πρωτη φορα που ειχα προσπαθησει. αμα σας γνωρισει ισως να καλυτερευουν τα πραματα.
ΣΟΦΙΑ ΚΑΥΛΙΑΡΑ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ
ΑΛΗΘΙΝΗ γυναίκα για πολλές αμαρτίες .ανεξάρτητη με καυτό κορμί για νύχτες πάθους που θα σου μείνουν αξέχαστες.Μπορεις να έρθεις να με συναντήσεις σε δικό μου χώρο στην Θεσσαλονίκη και θα σου δείξω πως το κάνουν οι γυναίκες και απογειώνουν τους άντρες στο κρεβάτι τους Είμαι η Σοφία και σε...kanesex.com
Προς όλα τα αλάνια, με της ωραίες απόψεις !
γνωρίζετε κάτι για αυτή την αγγελία? Δεν γράφει όνομα
αγγελεια δεν εχω. με βαιμπερ συννενοηθηκα. οποιος θελει τηλ μου στελνει ΠΜ. και σε ατομα με λιγα μηνυματα και καμια προσφορα εδω μεσα δεν προκειται να απαντησω. φιλικα.Ωραιος. Αν καταφέρουμε να την βρούμε viber ισως παμε καποια στιγμή. Να την παρω τηλ δεν ξερω αν εχει νοημα ή αν το σηκωνει
Μπορεις να ποσταρεις αγγελια γτι δεν την βρηκα ..ευχαριστω
Την ειχα δει σε ενα λαιβ στο ινστα ωραια κοπελιτσα αλλα μιλουσα πολυ χαζοχαρουμενα! Αλλα φαινεται να εχει κορμαρα.Περασμα σημερα για δευτερη φορα με την αλεξια την φοιτητρια. Περασα πολυ καλα. Αρνητικα τα εξης για να μην ρωτατε. Δεν δινει φιλια, για να μπειτε κωλο τον οποιο τον δινει πρεπει πρωτα να γαμησετε απο μουνι για να καυλωσει και μετα κωλο. αυτο εμενα με χαλασε γιατι τελιωσα πιο γρηγορα απο οσο περιμενα. τεσπα. γενικα πηγε καλα. στα θετικα η νεαρη ηλικια, το βυζι τουμπανο, τα στησιματα της (θελει καθοδηγηση το μικρο) δεν λεει οχι σε τιποτα και ακουει. επισης ενα κακο οτι φωναζει πολυ αλλα αυτο μπορεις να μην τους ενδιαφερει καποιους. για το νεαρο της ηλικιας της για 1 ωρα στα 70ε με κωλο μεσα θα ελεγα ειναι καλη περιπτωση. α ναι και ακομα ενα κακο, δυσκολο να κλεισεις ραντεβου μαζι της τουλαχιστον την πρωτη φορα που ειχα προσπαθησει. αμα σας γνωρισει ισως να καλυτερευουν τα πραματα.
α ναι και αυτο +το λιπαντικο. χαχαχαχαχαΤην ειχα δει σε ενα λαιβ στο ινστα ωραια κοπελιτσα αλλα μιλουσα πολυ χαζοχαρουμενα! Αλλα φαινεται να εχει κορμαρα.
Τις ειχα στειλει ινστα αλλα απαντουσε μετα απο καμια βδομαδα.
Ισχυει οτι τα προφυλακτικα τα βαζεις εσυ;