Jimmy1912
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2019
- Like
- 706
- Πόντοι
- 81
Το είπε και άλλος φίλος. Άλλη η Μιρέκα, άλλη η πρώην Αιμιλία και νυν Μαρκέλλα.Πρώην Αιμιλία από ότι θυμάμαι κομοδίνο είναι αν ψάξεις θα βρεις σχόλιά τις προηγούμενές
Το είπε και άλλος φίλος. Άλλη η Μιρέκα, άλλη η πρώην Αιμιλία και νυν Μαρκέλλα.Πρώην Αιμιλία από ότι θυμάμαι κομοδίνο είναι αν ψάξεις θα βρεις σχόλιά τις προηγούμενές
Αν θυμάμαι καλά είχε σχολιαστεί αρνητικά μερικές σελίδες πρινΚαλημέρα έχει δοκιμάσει κανείς αυτή? ισχύει ότι είναι καλή ή μούφα? είναι ελληνίδα?
ποια είναι η Εύα? μια με πεσμένο στήθος ? γιατί μπερδεύτηκαΗ Ευα δεν εχει δικο της χωρο αλλα ειναι η καλυτερη απο τις αλλες δυο και σιγουρα θα περασεις πολυ καλυτερα!!!
ποια είναι η Εύα? μια με πεσμένο στήθος ? γιατί μπερδεύτηκα
ναι αγαπάω σιλικόνη η αλήθεια είναι αλλά γούστα είναι αυτά !!Απλα με τελειες υπηρεεειες φιλε μου. Προτιμας σιλικονη?
Αυτή την είδα έξω παραλία βόλτα...αυτή δεν είναι με σιλικόνη...αυτή είναι η σιλικόνη η ίδιαΑν θες ανατολικά με δικό της χώρο (αχουρι) και σιλικόνες δοκίμασε την Λενκα
Μαρκέλα 21;;Μάγκες Εύα και ξερό ψωμί. Αλλά δοκίμασα μαρκελα και μπορώ να πω ότι ξεχάστηκα και θέλω μαρκελα ξανά και ξανά. Αλλά 100 ευρώ ρε πουστη. 21 χρόνων πραγματικά πιπινακι καθαρό. Δευτέρα πήγα μαζί της μόλις είχε γυρίσει από γυναικολόγο. Δεν ξέρω τι έχω πάθει θέλω κάθε μέρα να γαμαω όλη μέρα. Απλά φοβάμαι ότι θα το βρω μπροστά μου στο οικονομικό και κρατιέμαι όσο μπορώ.
Νάνσυ/ 'Εφη γιατί τις βάζεις μαζί; Πάνε πακέτο; Νάνσυ θα βρεις κριτική μόλις λίγες σελίδες πίσω.Μύστες ερώτηση.
Απο Θεσσαλονικη αν διαλέγαμε μεταξυ Ευα (Ανατολικα), Ελενα (Συκιες), Νανσυ/Εφη ποια προτιμάμε?
Όλες με δικό τους χωρο.
Μάλλον Ευα ετσι οπως βλεπω τις αγγελιες αλλα αν εχει δοκιμασει κανεις και εχει σφαιρικη αποψη να μας πει γιατι ειμαστε νεοι στο σπορ.
Φακίρης νούμερο 2 βλέπω να γίνεται ??Ρε συ θα τις ερωτευτεις ολες στο τελος ? Δν την παλευεις και να το ξερεις. Αν ερωτευεσαι καθε κοπελα που πας να το κοιταξεις γτ ειναι σοβαρο!!!!
Αντιθέτως, οι κριτικές είναι μόνο θετικές.Αν θυμάμαι καλά είχε σχολιαστεί αρνητικά μερικές σελίδες πριν
Θα μιλάει Για 3/4 χρόνια πριν πού είχε αγγελία μαρκελα21Μαρκέλα 21;;
Να πηγαίνεις την μία μέρα στην Εύα κ την άλλη στην μαρκελα να μη τις βαριέσαιΜάγκες Εύα και ξερό ψωμί. Αλλά δοκίμασα μαρκελα και μπορώ να πω ότι ξεχάστηκα και θέλω μαρκελα ξανά και ξανά. Αλλά 100 ευρώ ρε πουστη. 21 χρόνων πραγματικά πιπινακι καθαρό. Δευτέρα πήγα μαζί της μόλις είχε γυρίσει από γυναικολόγο. Δεν ξέρω τι έχω πάθει θέλω κάθε μέρα να γαμαω όλη μέρα. Απλά φοβάμαι ότι θα το βρω μπροστά μου στο οικονομικό και κρατιέμαι όσο μπορώ.
Σημαντικό για εμένα. Μαρκελα μου είπε να περάσω να την πάρω από τον γυναικολόγο στις 11 η ώρα το πρωί για να μου αποδείξει ότι είμαι το πρώτο της ραντεβού. Πήγαμε στον χώρο της.
Την Αιμιλια εννοειΜαρκέλα 21;;
Πω πω τυπε οταν μιλαμε εισαι στοκος εισαι στοκος τελος αυτην εγω κι αλλοι συναδελφοι οταν ηταν στα καλα της πριν γινει ξεπετα την εχουμε ξεκωλιασει κι εσυ θελεις να ζεις το ονειρο με την πουτανα μιλαμε εισαι χαλβας οχι αστεια η τρολΣημαντικό για εμένα. Μαρκελα μου είπε να περάσω να την πάρω από τον γυναικολόγο στις 11 η ώρα το πρωί για να μου αποδείξει ότι είμαι το πρώτο της ραντεβού. Πήγαμε στον χώρο της. Μου είπε ότι προσέχει πολύ το μουνακι της είναι καθαρή από αρρώστιες και γιαυτό δεν πάει με όποιον να είναι. Επίσης και αυτή ψάχνει για άλλη δουλειά στέλνει και βιογραφικά αλλά δεν θα σταματήσει το επάγγελμα απλά θα δουλεύει πιο λίγες ώρες και μόνο με καλούς σταθερούς πελάτες. Στο σεξ μου είπε αν μου αρέσει. Της λέω ναι πολύ τρελαίνομαι. Και μου λέει ότι και αυτής της αρέσει. Λογικά δεν μου είπε ψέματα. Ένιωθα ότι την πηδουσα και γούσταρε η μικρή. Τώρα εσείς αν θέλετε πάτε αλλού να κολλήσετε σιφιλη. Εγώ έχω βρει 2 καλές κοπέλες. Βασικά καλύτερα να πηγαίνετε αλλού. Δεν θέλω να σκευτομαι ότι τις πηδαει και άλλος εκτός από μένα. Αφήστε με να ζω στο όνειρο μου
Σωστά, απλά 21 ήταν πριν 4-5 χρόνιαΤην Αιμιλια εννοει
οχι μικρη ειναι αυτο αληθεια ειναιΣωστά, απλά 21 ήταν πριν 4-5 χρόνια