championagain79
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 973
- Πόντοι
- 86
Στα 70 ευρώ συν 20 για δεύτερο ημίχρονο
Είναι 5 ή 6 πανομοιότυπες αγγελίες του ίδιου στο kanesex. Είναι αληθινές; μήπως γνωρίζει κάποιος συνάδερφος μαχητής;Βγαίνει και στην πιάτσα
την έχω πετύχει...Αν δούνε συναγωνιστές που την έχουνε πάρει να ενημερώσουν περαιτέρω
ποιά είναι αυτή η Μόνικα.Σοφία χωρίς γραφεια. 6987894930
Δεν είναι ροζ γραμμη για να λέτε ότι λέτε.. Είναι για άντρες που θέλουν πολύ όμορφη παρέα.Πλεον θα μιλάτε με τόν οδηγός μας Πάρις είμαι μικρούλι με γαλατενιο κορμάκι ... Νά έρθω στον χώρο σου νά με πάρεις βαθειά και άγρια , και νά στον πάρω τσιμπούκι ελεύθερο μέσα στο στόμα μου νά με χύνει...kanesex.com
καλημέρα συνάδελφοι...έχει κάποιος γνώμη για την παραπάνω?
να ενημερώσω απο την πλευρά μου ότι για όποιον θέλει milf ψηλό άτι με καλό κορμί αλλά με εμφανή τα σημάδια κόπωσης στο πρόσωπο και στο δέρμα, μπορεί να πάρει την Μόνικα την Τσεχοσλοβάκα...προσωπικά, την πάτησα γιατί δεν ήθελα milf, μου είπε 34 αλλά είναι 44+, συστήνεται για milfoφάγους...100€ με 2 εκτονώσεις είναι πολλά για 40+ κατά την άποψη μου...
κολαση δυσκολα...σουπερ προγραμμα αλλα μπαζακιΤης ίδιας άποψης είμαι, γούστα είναι όμως... άλλος μπορεί να ψάχνει αυτό ακριβός. Μόνικα εννοείς τη μαυρομάλλα κόλαση που δούλευε ένα φεγγάρι στο free house; (Μινωταύρου)
ποιά είναι η Μόνικα ρε παίδες ???κολαση δυσκολα...σουπερ προγραμμα αλλα μπαζακι
και δεν εννοει αυτην
απο studio...μιλφ προς γκιλφ...σουπερ προγραμμα...αλλα γκιλφ πλεον (και αν δουλευει(ποιά είναι η Μόνικα ρε παίδες ???
?αγγελία ???απο studio...μιλφ προς γκιλφ...σουπερ προγραμμα...αλλα γκιλφ πλεον (και αν δουλευει(
?αγγελία ???
κόλαση εννοούσα πρόγραμμα, εμφανισιακά μπαζάκι πριν 3-4 χρόνια, θα έσπασε κι άλλο τώρα.κολαση δυσκολα...σουπερ προγραμμα αλλα μπαζακι
και δεν εννοει αυτην
Πρώην Αιμιλία από ότι θυμάμαι κομοδίνο είναι αν ψάξεις θα βρεις σχόλιά τις προηγούμενές σελίδεςΤι λέει αυτό εδώ παιδιά; Το δοκίμασε κανείς;
Μια ωραία 20χρονη φοιτήτρια, σωστός πειρασμός. | Etaires
Καλησπέρα, είμαι η X και είμαι ένα όμορφο και μελαχρινό 20χρονο πιπινάκι και φοιτητριούλα. μου αρέσει να φτιάχνω πικάντικες καταστάσεις ώστε να...www.etaires.gr
Αν είναι η Αιμιλία/ Μαρκέλλα όπως αναγράφει ο συνάδελφος Humax έχω αφήσει κριτική εδώΤι λέει αυτό εδώ παιδιά; Το δοκίμασε κανείς;
Μια ωραία 20χρονη φοιτήτρια, σωστός πειρασμός. | Etaires
Καλησπέρα, είμαι η X και είμαι ένα όμορφο και μελαχρινό 20χρονο πιπινάκι και φοιτητριούλα. μου αρέσει να φτιάχνω πικάντικες καταστάσεις ώστε να...www.etaires.gr
Αν με πρώην Αιμιλία εννοείς τη Μαρκέλλα: δε νομίζω να είναι αυτή ... (χωρίς κιόλας να το αποκλείω).Πρώην Αιμιλία από ότι θυμάμαι κομοδίνο είναι αν ψάξεις θα βρεις σχόλιά τις προηγούμενές σελίδες
Εχεις δίκιο μαρκελα είναι αυτή πού λέω όχι ΜιρελαΑν είναι η Αιμιλία/ Μαρκέλλα όπως αναγράφει ο συνάδελφος Humax έχω αφήσει κριτική εδώ
Αν με πρώην Αιμιλία εννοείς τη Μαρκέλλα: δε νομίζω να είναι αυτή ... (χωρίς κιόλας να το αποκλείω).
Στην αγγελία με όνομα Μιρέλλα δεν αναφέρει ότι έχει χώρο, επίσης περιορίζεται σε επισκέψεις σε Ωραιόκαστρο και Θέρμη, ενώ η Αιμιλία μένει Θεαγένειο. Οπτικά είναι ξανθιά, εκτός αν τα έβαψε πλέον ή οι φωτογραφίες είναι ψεύτικες. Επίσης στη σελίδα της με όνομα Μαρκέλλα συνεχίζει να είναι ξανθιά και να δέχεται επισκέψεις στο χώρο της. Μπορεί από υπηρεσίες να μην είναι κάτι το τόσο ιδιαίτερο αλλά σε καμία περίπτωση δε τη λες κομοδίνο.Αν πάλι υπάρχει και άλλη με όνομα Αιμιλία, τότε θα χρειαστώ τα φώτα σου. ?
Μας έχουν μπερδέψει τα μυαλά οι ρουφιάνεςΕχεις δίκιο μαρκελα είναι αυτή πού λέω όχι Μιρελα
και εγώ την ίδια απορία έχω. αν κάποιος πήγε ας ενημερώσει...Καλημέρα στην παρέα. Συγγνώμη αν σπαμάρω αλλά απορία το έχω: Από τον ίδιο λογαριασμό (xristinahot) υπάρχουν οι παρακάτω αγγελίες που είναι ίδιες:
Xristina Sexy 6995106898
Αυτή είναι η "xristinahot" η νέα, σέξι συνοδεία στη Θεσσαλονίκη, από τους αγγέλους σας. Είναι μια παθιασμένη και πολύ αισθησιακή κυρία με έντονη σεξουαλική έκκληση, έναν πραγματικό ερωτικό πειρασμό. Μια γνήσια γυναίκα, μια γυναίκα που υπόσχεται δυνατά συναισθήματα! Απολαύστε αυτό το όμορφο...kanesex.comJESSICA μuναρα 20 ΧΡΟΝΏΝ από θεσσαλονίκη
❤️❤️ FULL PROGRAMA ❤️❤️ Time Incall Outcall 30 Min 60EUR 80 EUR 45 Min 80EUR 100EUR 1 Hour 100EUR 120EUR Outcall + 20EUR Taxi TIL : 6995106926 VIBER : 6995520237 Διαθεσιμη Aπό τις 11 ι ορα το πρωι !!!!kanesex.comXristinahot28 ##6996142549 ##Thessaloniki Kentro
Γεια σου, είμαι η Χριστίνα 28 χρόνων. Κάλεσε με τώρα να περάσουμε αξέχαστες στιγμές. Αφεσου στα χέρια μου και δεν θα χάσεις. 30 MIN - 60€ (σεξ και στοματικό) 60 MIN - 100€ (ισπανικό, ελεύθερο στοματικό, διάφορες στάσεις, μασσαζ, ερωτικα παιχνιδάκια) Outcalls +20€ Είμαι 1,70, μελαχρινή, 53 κιλά...kanesex.comAGAPI από θεσσαλονίκη
||| PROGRAMA ||| /// 30MIN - 80€ /// 1ORA - 120€ όχι πρωκτικο και τελείωμα στο στόμα ||| Outcall + Taxi 20EUR ||| ||| TIL : 6995106898 ||| VIBER & WhatsApp : 6995106898 |||kanesex.comIOANNA SEXY 20 ΧΡΟΝΏΝ από θεσσαλονίκη
||| FULL PROGRAMA ||| Time 30 Min | Incall 60EUR | Outcall 80EUR Time 45 Min | Incall 80EUR | Outcall 100EUR Time 1 hour | Incall 100EUR | Outcall 120EUR ||| Outcall + Taxi ||| TIL & VIBER : 6995520237 Διαθεσιμη Aπό τις 11 ι ορα το πρωι !!!!kanesex.com
Είναι γραφείο; Ανεξάρτητες; Έχουν κάπου έδρα και πας και διαλέγεις; Ή είναι από κάποιο στούντιο που λειτουργεί κατ' αυτό τον τρόπο τώρα που είναι κλειστά (;;;) τα δέλα;;;
Την μονή πού γνωρίζω είναι η Χριστίνα69 είναι κορίτσι της πιάτσας κάθε μέρα Γιαννιτσών είναιΚαλημέρα στην παρέα. Συγγνώμη αν σπαμάρω αλλά απορία το έχω: Από τον ίδιο λογαριασμό (xristinahot) υπάρχουν οι παρακάτω αγγελίες που είναι ίδιες:
Xristina Sexy 6995106898
Αυτή είναι η "xristinahot" η νέα, σέξι συνοδεία στη Θεσσαλονίκη, από τους αγγέλους σας. Είναι μια παθιασμένη και πολύ αισθησιακή κυρία με έντονη σεξουαλική έκκληση, έναν πραγματικό ερωτικό πειρασμό. Μια γνήσια γυναίκα, μια γυναίκα που υπόσχεται δυνατά συναισθήματα! Απολαύστε αυτό το όμορφο...kanesex.comJESSICA μuναρα 20 ΧΡΟΝΏΝ από θεσσαλονίκη
❤️❤️ FULL PROGRAMA ❤️❤️ Time Incall Outcall 30 Min 60EUR 80 EUR 45 Min 80EUR 100EUR 1 Hour 100EUR 120EUR Outcall + 20EUR Taxi TIL : 6995106926 VIBER : 6995520237 Διαθεσιμη Aπό τις 11 ι ορα το πρωι !!!!kanesex.comXristinahot28 ##6996142549 ##Thessaloniki Kentro
Γεια σου, είμαι η Χριστίνα 28 χρόνων. Κάλεσε με τώρα να περάσουμε αξέχαστες στιγμές. Αφεσου στα χέρια μου και δεν θα χάσεις. 30 MIN - 60€ (σεξ και στοματικό) 60 MIN - 100€ (ισπανικό, ελεύθερο στοματικό, διάφορες στάσεις, μασσαζ, ερωτικα παιχνιδάκια) Outcalls +20€ Είμαι 1,70, μελαχρινή, 53 κιλά...kanesex.comAGAPI από θεσσαλονίκη
||| PROGRAMA ||| /// 30MIN - 80€ /// 1ORA - 120€ όχι πρωκτικο και τελείωμα στο στόμα ||| Outcall + Taxi 20EUR ||| ||| TIL : 6995106898 ||| VIBER & WhatsApp : 6995106898 |||kanesex.comIOANNA SEXY 20 ΧΡΟΝΏΝ από θεσσαλονίκη
||| FULL PROGRAMA ||| Time 30 Min | Incall 60EUR | Outcall 80EUR Time 45 Min | Incall 80EUR | Outcall 100EUR Time 1 hour | Incall 100EUR | Outcall 120EUR ||| Outcall + Taxi ||| TIL & VIBER : 6995520237 Διαθεσιμη Aπό τις 11 ι ορα το πρωι !!!!kanesex.com
Είναι γραφείο; Ανεξάρτητες; Έχουν κάπου έδρα και πας και διαλέγεις; Ή είναι από κάποιο στούντιο που λειτουργεί κατ' αυτό τον τρόπο τώρα που είναι κλειστά (;;;) τα δέλα;;;