Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.115
- Πόντοι
- 2.266
Τωρα υποτιθετε οτι μου την ειπες?Ο Τσίπρας σου έμαθε αγγλικά;;;;;;;;;
Τωρα υποτιθετε οτι μου την ειπες?Ο Τσίπρας σου έμαθε αγγλικά;;;;;;;;;
Ναι, αλλά με εκπλήσσει το ότι το κατάλαβες.Τωρα υποτιθετε οτι μου την ειπες
Καλα κι εμενα με εκπλησεις σε πολλα αλλα τα κανω γαργαραΝαι, αλλά με εκπλήσσει το ότι το κατάλαβες.
το ίδιο ισχύει και αντίστροφα, αλλά πρασινομάτα ανοιχτόχρωμη, χωρίς σαπια δόντια και αντιαισθητικές ελιές στην μούρη,δεν την λες τύπε ότι είναι άσχημη...Ρε τυπε το οτι αρεσουν σε σενα δε σημαινει οτι αρεσουν σε ολους
Για την Έλενα θα συμφωνήσω απόλυτα. Είναι εκπληκτική.απο 50€ ως 70€ , που στα 70€ παιρνεις την Ελενα 110 , η οποία αν και 42 εχει κορμί 25χρονης και σε ξεζουμίζει...
τι εννοεις; πηγες;Ελληνίδα Αγγέλα στη Θεσσαλονίκη ..Είμαι μια όμορφη γυναίκα - Prosopikes Aggelies Sex
Prosopikes αγγελίες για πουτάνες, γυναίκες milf, mistress που δέχονται στο χώρο τους, αγγελίες τρανς, άνδρες gay για μασάζ, aggelies sex.www.prosopikesaggelies.gr
Καινούρια, όμορφη!
Όχι. Φρέσκια καταχώρηση, λέει ότι είναι κι όμορφη. Εγώ ψιλοτρόμαξα πάντως.τι εννοεις; πηγες;
Για το 2, δες σελ. 693εχει κανεις προσωπική εμπειρια με καποια απο τις 3 που βρηκα ;
1)
2)ΣΕ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ
sexorama.eu
3)ΦΑΙΗ ΕΛΛΗΝΊΔΑ
sexorama.eu
τι σε χαλασε πες μας, τι εγινε; ειχε μα μου και τετοια;επισκέψει στο Ωραιόκαστρο με φιλο για δουλειά και εκμεταλλευτικά την ευκαιρία. πηγα σε γνωστο ξενοδοχειο της περιοχης με την κοπελια. δηλωνει Ελληνίδα αλλα ειναι αλβανεζα. μικρη σε ηλικια 22 λεει καπου 26 την κοβω.ευχαριστη παρεα αλλα γεματουλα. στα υπερ μονο οτι δινει ροδελα. τιμη μαζι με το ταξι και δυο βολες 160 ακομη τα κλαιω.
Φαίη ελληνίδα - Love List
αγγελίες σεξ από callgirl, άνδρες gay, aggelies gia trans με μεγάλα προσόντα, γυναίκες milf με kinky διαθέσεις και πολλές προτάσεις για σεξ..www.lovelist.com.gr
Ποια είναι η ΈλεναΓια την Έλενα θα συμφωνήσω απόλυτα. Είναι εκπληκτική.
Μάλλον στην Έλενα από τις Συκιές αναφέρεται ο συνάδελφος. Το τηλέφωνο τελειώνει σε 110Ποια είναι η Έλενα
α μπραβο με προλαβες
μιλαει πολυ και προσπαθει γενικα να τρωει χρονο. δαχτυλο καθολου , φιλια με το ζορι. γενικα πολλα λεφτα για το τιποτα. δεν θα πηγαινα ξανα μαζι της ακομη και αν ειχα να σκοραρω ενα χρονο,τι σε χαλασε πες μας, τι εγινε; ειχε μα μου και τετοια;
παιζει και αυτη,εχει κανεις προσωπική εμπειρια με καποια απο τις 3 που βρηκα ;
1)
2)ΣΕ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ
sexorama.eu
3)ΦΑΙΗ ΕΛΛΗΝΊΔΑ
sexorama.eu