Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.141
- Πόντοι
- 2.266
Σοβαρός είμαι το ότι τις γουστάρεις εσύ δε σημαίνει ότι θα αρέσουν σε όλουςΣαπάκι ηΜαρία Μολδαβή και η Ανδριάννα; Σοβαρέψου
Σοβαρός είμαι το ότι τις γουστάρεις εσύ δε σημαίνει ότι θα αρέσουν σε όλουςΣαπάκι ηΜαρία Μολδαβή και η Ανδριάννα; Σοβαρέψου
Αυτός που σε είπε αγάμητο, έχει κριτικές μόνο για μπουρδέλα. Μέχρι εκεί ξέρει, και τόσο λέει. Για Μαρίνα 60, οκ συμφωνώ έχει τα χρονάκια της, και είναι λίγο παλαβή, αλλά οι άλλες φυσάνε.ευχαριστώ συνάδελφε...προφανώς εχεις πάρει και εσύ και τις 3 και ξέρεις αλλά αλλος συνάδελφος με είπε αγάμητο γιατί θεωρεί
60 χρονη την Μαρίνα και 50χρονη την Ανδριάννα... αλλά δεν πειράζει, κάθε άποψη
ευπρόσδεκτη...
Εδώ πήγες με 170 στη Ζήνα και την εκθείαζες. Λογικό είναι...Σοβαρός είμαι το ότι τις γουστάρεις εσύ δε σημαίνει ότι θα αρέσουν σε όλους
φίλε δεν ειναι σαπάκια...σόρι που στο λέω αλλά δεν είναι...εχω κριση θεωρώ, αλλά σεβομαι και την άποψη σου...Μεγάλε σοβαρεψου πέρα από τη Λίζα που δεν είναι προσβάσιμη άμεσα οι άλλες είναι σαπακια
η Μαρίνα60 είναι 42 φιλε, δεν ειναι 60 που λεει ο συνάδελφος...και χύνει ακατάπαυστα...Αυτός που σε είπε αγάμητο, έχει κριτικές μόνο για μπουρδέλα. Μέχρι εκεί ξέρει, και τόσο λέει. Για Μαρίνα 60, οκ συμφωνώ έχει τα χρονάκια της, και είναι λίγο παλαβή, αλλά οι άλλες φυσάνε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εδώ πήγες με 170 στη Ζήνα και την εκθείαζες. Λογικό είναι...
Για σένα ίσως δεν ειναι για μένα ειναιφίλε δεν ειναι σαπάκια...σόρι που στο λέω αλλά δεν είναι...εχω κριση θεωρώ, αλλά σεβομαι και την άποψη σου...
Για Μαρίνα συμφωνω εν μέρειΑνδριάνα και Μαρίνα σε φατσες δεν βλέπονται.Να τα λεμε αυτα.
Θείο δεν συνηθίζω να παίρνω 50 χρόνων ιερόδουλες ούτε τις κοιτάω... εσύ που είσαι στην ηλικία τους θα φτιάχνεσαι..Άρα πάλι μ@κι@ είπεςΑυτός που σε είπε αγάμητο, έχει κριτικές μόνο για μπουρδέλα. Μέχρι εκεί ξέρει, και τόσο λέει. Για Μαρίνα 60, οκ συμφωνώ έχει τα χρονάκια της, και είναι λίγο παλαβή, αλλά οι άλλες φυσάνε.
φιλε η Ανδριάννα εχει ματάρες πράσινες...φάτσα η Μαρίνα έχει σκληρή όπως οι περισσότερες στην ηλικία της ανατολικέςΑνδριάνα και Μαρίνα σε φατσες δεν βλέπονται.Να τα λεμε αυτα.
Μωράκι, έχεις 52 κριτικές, 1 για city tour και 51 για μπουρδέλα Θεσσαλονίκης. Άρα ή πήγες μαζί τους και δεν έγραψες κάτι ή δεν έχεις ιδέα για ποιες μιλάμε.Θείο δεν συνηθίζω να περνώ 50 χρόνων ιερόδουλες ούτε τις κοιτάω... εσύ που είσαι στην ηλικία τους θα φτιάχνεσαι..Άρα πάλι μ@κι@ είπες
Εγώ καλά πέρασα με τη Ζηνα και έδωσα 20 ευρώ παραπάνω από εσένα που την έχεις πάρει με 150 σιγά τα λεφταΑυτός που σε είπε αγάμητο, έχει κριτικές μόνο για μπουρδέλα. Μέχρι εκεί ξέρει, και τόσο λέει. Για Μαρίνα 60, οκ συμφωνώ έχει τα χρονάκια της, και είναι λίγο παλαβή, αλλά οι άλλες φυσάνε.
Αν κρίνεις με πόσες call girls έχω πάει μόνο από τις κριτικές πρόβλημα σου...Για την θεία μου ίσως να ισχύει ιδια ηλικία έχετε εκεί στα 70'ς που ήσουν έφηβος...Μωράκι, έχεις 52 κριτικές, 1 για city tour και 51 για μπουρδέλα Θεσσαλονίκης. Άρα ή πήγες μαζί τους και δεν έγραψες κάτι ή δεν έχεις ιδέα για ποιες μιλάμε.
Βασικά δεν είδες ποτέ τις κοπέλες, αλλά είπες να βγεις και να το παίξεις καμπόσος.
Επειδή λοιπόν μέχρι εκεί μπορείς να φτάσεις, άντε στη δουλειά σου αγόρι μου.
ΥΓ. Την επόμενη φορά που θα θέλεις να με βρίσεις, έλα στα ίσα να μου την πεις. Μην στέλνεις όμως πμ σε άλλους και με βρίζεις. Οι πουτανίτσες τα κάνουν αυτά...
ΥΓ2. Γιατί με λες θείο; Πήδηξα την θειά σου και δεν το θυμάμαι;
Εγώ μιλάω για τη Ζήνα γιατί την έχω πάρει. Μπορεί οι απόψεις μας να διίστανται , αλλά οκ. Ανδριάννα, Μαρία Μολδαβή και Μαρίνα 60 τις έχεις πάρει;Εγώ καλά πέρασα με τη Ζηνα και έδωσα 20 ευρώ παραπάνω από εσένα που την έχεις πάρει με 150 σιγά τα λεφτα
Ρε τυπε το οτι αρεσουν σε σενα δε σημαινει οτι αρεσουν σε ολουςφιλε η Ανδριάννα εχει ματάρες πράσινες...φάτσα η Μαρίνα έχει σκληρή όπως οι περισσότερες στην ηλικία της ανατολικές
αλλα δεν εχουν ούτε ουλες, ούτε σαπια δόντια ούτε και ελιές στα μούτρα...
Κι εγω την εχω παρει και εχω αποψη εσυ δε περασες καλα εγω περασα τις αλλες 3 δε μου αρεσουν οποτε γιατι να τις παρω εσυ παιρνεις γκομενες που δε σου αρεσουν?Εγώ μιλάω για τη Ζήνα γιατί την έχω πάρει. Μπορεί οι απόψεις μας να διίστανται , αλλά οκ. Ανδριάννα, Μαρία Μολδαβή και Μαρίνα 60 τις έχεις πάρει;
Καλά ρε μικρούλη. Αύριο με τον κηδεμόνα σου.Αν κρίνεις με πόσες call girls έχω πάει μόνο από τις κριτικές πρόβλημα σου...Για την θεία μου ίσως να ισχύει ιδια ηλικία έχετε εκεί στα 70'ς που ήσουν έφηβος...
Μιλάς για γυναίκες που δεν τις έχεις δει, αλλά εκφέρεις γνώμη. Αυτό δεν καταλαβαίνω...Κι εγω την εχω παρει και εχω αποψη εσυ δε περασες καλα εγω περασα τις αλλες 3 δε μου αρεσουν οποτε γιατι να τις παρω εσυ παιρνεις γκομενες που δε σου αρεσουν?
Τι είπες ρε;Καλά με την κορούλα σου..
Απλα Ελληνικα μιλαω δεν ειναι του γουστου μου και ειναι μεγαλες τελοςΜιλάς για γυναίκες που δεν τις έχεις δει, αλλά εκφέρεις γνώμη. Αυτό δεν καταλαβαίνω...
Ο Τσίπρας σου έμαθε αγγλικά;;;;;;;;;Απλα Ελληνικα μιλαω δεν ειναι του γουστου μου και ειναι μεγαλες τελος
Ι speak simple Greek they are not my taste and they are old the end
To γραψα και στα αγγλικα μπας και το καταλαβεις