Καλησπέρα, παίδες! Διαβάζω κριτικές και βλέπω ότι κάποιοι θέτουν ως απαραίτητη προϋπόθεση τις δύο εκτονώσεις σε μία ώρα. Παιδιά, χαλαρώστε λίγο. Είμαστε και εμείς που θέλουμε να χύσουμε μια φορά στην μία ώρα. Επιπλέον στις πουτάνες πάμε για να βγάλουμε γούστα και να περάσουμε καλά. Όχι για να αποδείξουμε πόσο καλοί γαμιάδες είμαστε. Και επιπλέον ο καθένας θέλει και διαφορετικά πράγματα στο σεξ. Επιπλέον κάποιες φορές πέρασα καλά με κάποιες, που οι άλλοι είχαν αρνητική εντύπωση. Παράδειγμα η Νίνα. Πήγα μια φορά και μπορώ να πω πέρασα σχετικά καλά. Δεν ήταν και η καλύτερη μου, αλλά δεν ήταν και η χειρότερη. Δεν έτυχε να την επισκεφτώ πάλι, αλλά ίσως πάω με την πρώτη ευκαιρία. Αν κρίνω από τις αγγελίες και τις κριτικές,που διαβάζω τελευταία, καλύτερα να πάω στη Νίνα, παρά να κάνω τον κασκαντέρ. Τέλος, αν και το έχω πει πολλές φορές και δεν είναι κρυφό, το δικό μου στανταράκι είναι η Ζέτα στην Κλεάνθους. Σε κάποιους ίσως να μην αρέσει, αλλά είναι αρκετά καλή στην δουλειά της και αν νοιώσει άνετα είναι σούπερ. Τελευταίες φορές που πήγα, είχε χάσει και λίγα κιλά και σωματικά είναι μια χαρά για τα δικά μου γούστα