panorama2007
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 1.412
- Πόντοι
- 3.067
καντε ενα re-post ρε παιδια το email της Ψάλτη
Αν εμπαινες στον κοπο συναγωνιστη θα το εβρισκες σε 2 λεπτα στο κανεσεξ!!!καντε ενα re-post ρε παιδια το email της Ψάλτη
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΉ ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ,ΕΠΊΣΗΣ ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΤΣΙΜΠΗΜΕΝΕΣ.ΩΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ 3 ΕΠΙΛΟΓΈΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΕΣ ΑΦΡΟΔΊΤΗ ΕΥΑ ΝΑΝΣΥ
η ευα μαλλον η ρωσιδα οντως vfmΑδερφε επειδή απεχω τον τελευταίο καιρό, η Νανσυ κατάλαβα ποια είναι. Οι άλλες 2? Υπάρχει λινκ?
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΉ ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ,ΕΠΊΣΗΣ ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΤΣΙΜΠΗΜΕΝΕΣ.ΩΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ 3 ΕΠΙΛΟΓΈΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΕΣ ΑΦΡΟΔΊΤΗ ΕΥΑ ΝΑΝΣΥ
νινα ποια λες? την κυκλοθυμικη που κανει και πιατσα?Καλησπέρα, παίδες! Διαβάζω κριτικές και βλέπω ότι κάποιοι θέτουν ως απαραίτητη προϋπόθεση τις δύο εκτονώσεις σε μία ώρα. Παιδιά, χαλαρώστε λίγο. Είμαστε και εμείς που θέλουμε να χύσουμε μια φορά στην μία ώρα. Επιπλέον στις πουτάνες πάμε για να βγάλουμε γούστα και να περάσουμε καλά. Όχι για να αποδείξουμε πόσο καλοί γαμιάδες είμαστε. Και επιπλέον ο καθένας θέλει και διαφορετικά πράγματα στο σεξ. Επιπλέον κάποιες φορές πέρασα καλά με κάποιες, που οι άλλοι είχαν αρνητική εντύπωση. Παράδειγμα η Νίνα. Πήγα μια φορά και μπορώ να πω πέρασα σχετικά καλά. Δεν ήταν και η καλύτερη μου, αλλά δεν ήταν και η χειρότερη. Δεν έτυχε να την επισκεφτώ πάλι, αλλά ίσως πάω με την πρώτη ευκαιρία. Αν κρίνω από τις αγγελίες και τις κριτικές,που διαβάζω τελευταία, καλύτερα να πάω στη Νίνα, παρά να κάνω τον κασκαντέρ. Τέλος, αν και το έχω πει πολλές φορές και δεν είναι κρυφό, το δικό μου στανταράκι είναι η Ζέτα στην Κλεάνθους. Σε κάποιους ίσως να μην αρέσει, αλλά είναι αρκετά καλή στην δουλειά της και αν νοιώσει άνετα είναι σούπερ. Τελευταίες φορές που πήγα, είχε χάσει και λίγα κιλά και σωματικά είναι μια χαρά για τα δικά μου γούστα
μαλλον αυτη λεει ο παιχτηςΚαλημέρα, αναφέρατε κάποια Εύα παραπάνω, υπάρχει κάπου αγγελία που μπορώ να δω? Επίσης υπάρχει κάποια άποψη για τις κοπέλες του φιντ γκιρλσ? Κάποιες έχουν τηλέφωνο κ δικό τους χώρο. Έχει δοκιμάσει κάποιος? Ευχαριστώ!
Σιγα ρε μεγαλε αν πας στο ΡΕΞ θα σου βγει 105 ευρω ολη η δουλειαΈταξα κριτική, αλλά η κοπέλα δεν έχει δικό της χώρο. 80 ζητάει 2 εκτονωσεις κ κλαρίνο χωρίς σκούφο. Απλά χωρίς δικό της χώρο νομίζω ότι δύσκολα με την όλη κατάσταση. Κάποια πρόταση για κοπέλα με δικό της χώρο?
Κανονικα ειναι ολα ανοιχτα 25 ευρω REX HOTEL απεναντι απο το σταθμο των τρενωνΦίλε μου δεν το είπα για το κόστος του ξενοδοχείου. Το είπα γιατί δεν ξέρω τι παίζει λόγω κορονοιου, αν είναι ανοιχτά κ γενικά δεν ξέρω κάποιο ξενοδοχείο ημιδιαμονης